Header

Efter två dagar av fullständig avkoppling sittandes i sängen med tv-serier med någon promenad tog vi oss till vårat local gym för att simma. Jag simmade 40 längder och körde även lite vattengympa innan vi satte oss i bastun en stund. Riktigt uppfriskande och skönt en lördag som denna. Efter att vi kom hem gjorde vi oss iordning för en kväll på Mezzoroma. Jag åt en kyckling och avokado sallad och tog en Paloma cocktail som dessert. Inte riktigt en favorit drink men man lär sig efter man prövat. En otroligt trevligt dag och en mysig kväll. Glad påsk till alla i Sverige och puss och kram till familjen, jag saknar er och det var så roligt att ha er här! Vi ses snart x

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

London tour dag 2 bestod av en resa till Trafalgar Square efter en promenad på Oxford Street där mamma och Linnéa shoppade, ett besök på The National Gallery där vi beskådade konst av Goya, Van Gogh och Da Vinci för att sedan äta en god kycklingsallad på en mysig underground restaurang. Vi åkte sedan vidare mot Tower bridge och London bridge, tog tunnelbanan till Buckingham Palace innan vi kände att vi behövde ta en rast. Vi satte oss på en pub nära St James Park där jag beställde en Sol. Vi satt och njöt av en mysig atmosfär tills det var dags att ta sig vidare mot Victoria Shopping Center bara för att visa familjen vart jag ska jobba och hur det ser ut, men också hur muffinsarna smakar. Vi tog oss sedan tillbaka till deras hotell där vi vilade en timma innan vi tog hos syd mot Notting Hill där vi åt på Zizzi's. Jag åt en fantastisk risotto och sällskapet var som vanligt helt underbart. Mycket snack och mycket skratt. Imorgon åker de hem till Mariestad igen och jag kommer sakna dem något otroligt, men det känns ändå okej. Jag har nu tagit steget - steget in i vuxenlivet. Jag vill leva i ett äventyr, mitt äventyr. Min familj stöttar mig något otroligt och jag är så tacksam att jag har dem.

Likes

Comments

Idag tog vi oss ut bland Londons gator. Först hängde jag med syskonen på deras hotell medan mamma och pappa var på ölbrygg-tour jag köpte åt pappa i födelsedagspresent. Vi åkte sedan dubbeldäckare till Piccadilly Circus där Wille gick in på Tokyo Toys, en affär han längtat ihjäl sig att gå in i. Vi fortsatte sedan turen mot London Eye och Big Ben. Trötta och slitna tog vi tunnelbanan hem till hotellet där vi mös ner oss i sängarna innan vi gick ut och tog en sub till kvällsmat. Sitter nu hemma i min egen säng och är nöjd med dagen. Jag är så glad att ha min familj här och att jag får visa dem min favoritstad. Imorgon fortsätter äventyret.

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma och Linnéa till Stratford Westfield för en heldag med shopping. Pappa och Wilhelm åkte till Chelsea stadium för lite grabbhäng samtidigt men kom sedan för att göra oss sällskap. I hela 6 timmar gick vi runt där och shoppade loss. Lägger ut en haul någon dag, har inte så mycket tid just nu. 
Hur som helst så åkte vi sedan hem till deras hotell för att ​slappa innan vi tog oss ut och åt kvällsmat i Bayswater, denna gången på Nando's. Vi satt i flera timmar och pratade och skrattade. Prövade även en Sagres öl med lime smak jag nu är totalt besatt i! Riktigt mysig och rolig dag med familjen. Detta behöver jag just nu! 

Likes

Comments