IDAJOSEFINE SWEDEN | SYDNEY

Igår jobbade jag mitt sista shift. 10 till 21:30. Kan väl inte påstå att jag grät floder när jag fick gå hem med bortdomnade ben. Blir dock lite problematiskt nu när jag inte kommer få gratis lunch varenda dag på jobbet. Fil och flingor är matplanen hittills för den kommande veckan.

Okej, min jobblunch kanske inte ser ut som något att hänga i granen med all grönt och alla bönor men livet som vegetarian är hårt och dessa sallader gör det faktiskt lite lättare trots allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Två veckor kvar tills jag åker exakt och nu går det inte ens att leva i förnekelse över det längre när allt börjar bli "Det här är sista gången som jag...". Har sån sjuk ångest över att behöva lämna när jag dessutom har fått möjligheten att stanna, mår så dåligt över det men vill samtidigt ta tag i mitt liv och börja plugga till hösten.

Tycker synd om den som kommer sitta bredvid mig på flyget för kommer gråta konstant i 23 timmar.

Likes

Comments

Vi har fått tre nya tjejer som har flyttat in med oss i det andra rummet, och i Onsdags blev det en utgång tillsammans med dem på El Topo. Vi och resten av Australien tydligen, för när vi kom dit var det en timmes lång kö. Vet inte hur men efter 30 minuter fick vi i alla fall gå före kön. Dansade sen och önskade låtar resten av kvällen. Antingen så vill vi höra Blink 182 och Eminem, eller typ Zara Larsson och Justin Bieber. There's no in between.

Idag var jag ledig under dagen så blev beach-häng i Bronte och Pitaya Bowl innan jag jobbade kvällspasset.

Och resten av veckan har väl sett ut såhär:

Likes

Comments

Efter att ha varit på Iceberg så avrundades dagen/kvällen/natten på Bucketlist som vanligt! Och som vanligt blev det en lyckad Sunday Sesh! Idag var det 43 grader och jag var ledig, så vandrade ner till stranden för att sola och dricka iskaffe och lyssna podcasts. Livet är väldigt bra ibland.

Jobb, El Topo på Onsdagar och Bucketlist på Söndagar - det är hur mina veckor är upplagda nu när jag bara har en månad kvar. Sitter också framför fläkten en hel del. Ibland två fläktar. Fast när det nu har varit över 35 grader i flera dagar så blir det alltid storm och kallt (24 grader) i några dagar och då lever jag livet. Kommer ju älska den svenska sommaren.

Likes

Comments

Det största dilemmat i denna Australienska-sommar-vardag är att man 1. Måste bli brun men att det 2. Är för varmt för att ligga och sola. Därför har jag inte varit på stranden på minst två veckor. Sen kom jag på att det bara är tre veckor tills jag åker till Sverige och att det kanske vore trevligt om det skulle synas att jag i alla fall kommer från ett varmt land och inte typ Ryssland.

Som tur är så finns Bondi Iceberg - en pool just vid stranden, där vi hängde idag så man kan bada var tionde minut när det har blivit för varmt igen.

En fin bild på Olle också bara för att hon är så fin.

Likes

Comments

Gårdagens utgång var den bästa utgången på länge! Jag, Olle och Agnes drack vin på vår balkong innan jag och Olle åkte vidare till El Topo där vi dansade hela natten! Allt gick bara bra för oss (för första gången någonsin): Blev insläppta före kön, slapp vänta i evigheter på att få beställa drinkar & blev bästis med DJ:n så vi fick alla våra önskelåtar spelade. Jajamän, glider runt på klubbar som Paris Hilton. Fast Paris Hilton hade nog aldrig stoppat sin fot ens nära El Topo. Och Paris Hilton behöver nog inte gå hem mitt i natten istället för att ta taxi på grund av ekonomiska problem. I en halvtimme. Utan skor.

Likes

Comments

De senaste två dagarna har spenderats på soffan på grund av feber. Ironiskt med tanke på att det är 40 grader ute, fast det var ju i och för sig 25 grader här om dagen och det känns ju rätt kyligt numera. Eller så är det att min kropp helt enkelt inte riktigt vet hur den ska hantera när det är 40 grader ute och typ 70 grader på jobbet.

Har i alla fall sett ett hundratal serieavsnitt och Taylor Swifts 1989 tour film. Saknar känslan av att vara där på riktigt. Spenderade sedan cirka 200 kronor på Taylor låtar i iTunes MVH #1 Taylor Swift fan.

Likes

Comments

* Lite bilder på min fina trio (+ Mark som fick agera fotograf) från igår när det var Australia Day! Tyvärr hade jag inte en sådan fotogenisk dag, utan såg mer ut som någon som har en förkärlek till kokain på 99% av alla bilder - så dessa var de bästa av de dåliga helt enkelt.

Har sådan ångest över att jag snart bara har en månad kvar innan jag åker hem till Sverige igen. Hade velat få ihop en sådan jäkla bra sammanfattning över detta år, lika bra som det här året har varit. Fast det är helt omöjligt att sätta ord på. Dessutom skulle en sammanfattning få mig att bara vilja lyssna på Whitney Houston låtar och äta glass. Vill ej lämna.

Likes

Comments

I Söndags hade vi blivit bjudna på poolparty. Jag vet, usch så jobbigt va? Vem vill ens gå på ett poolparty liksom? Speciellt när man kommer från Luleå där typ den enda existerande poolen är Arcusbadet där det mest partajiga är vågmaskinen som går igång varenda halvtimme.

Poolpartyt som började klockan fyra blev i alla fall till ett kvällsparty så småningom, och jag kom hem klockan tolv - så det var en rolig och lyckad Sunday sesh!

Idag blev det lite lugnare. Sov till elva för första gången under 21 år (typ) (ja, jag har pensionärssyndrom och vaknar tidigt varenda morgon redo att baka bullar och lösa korsord). Sen försvann hela dagen och helt plötsligt var det dags för mig och Olle att gå på moonlight cinema, mys!

Likes

Comments

Har återgått till mitt 15-åriga, Vampire Diaries besatta, "Team Damon" jag. Att börja se om Vampire Diaries kan vara det bästa beslut som jag hittills tagit under 2017. Att spendera $10 på vattenmelon varenda dag och $50 på en jumpsuit bara för att jag saknar självdisciplin, nja inte lika bra beslut kanske.

Fast förutom att marathon titta Vampire Diaries, så rullar mitt liv utan vampyrer och andra övernaturliga varelser på också. Har haft lite Sunday sesh's på Bucketlist, Beach Road Wednesday's samt firat Inez som fyllde år i Fredags!

Likes

Comments