Idag hade jag ”klänning” på jobbet och utsläppet hår, helt sjukt för det har jag aldrig, känner mej lite naken i klänning och håret är ö v e r a l l t.

Aja tog en liten bild iaf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag ju på studievägledningssamtal och jag tror att det litar mest åt ekonom programmet, pågrund av att de inte finns super mycket jobb inom HR just nu, så då var det det de fall på.
Jag ska försöka plugga upp min matte och samhällskunskap och söka i mars!
Håller tummarna att jag kommer in nu.

Alma var hos sin moster när jag var där så åkte direkt till dem och var där en sväng sen följde Elin med oss hem och vi var ute och gick en sväng.

Sen har dem ringt från städ också, jag sökte ju jobb på städ på lasarettet och idag ringde hon upp och sa att jag skulle komma in på introduktion, så det ska bli super spännande att se om det är något för mej.

Bild på Almis imorse när jag var tvungen att väcka henne för hon sov som en stock när vi skulle skynda oss.

Likes

Comments

Alltså det här med mitt jobb, jag är så otroligt jäkla trött på det nu! Idag när jag kom till jobbet så har dem gjort om en vägg som jag gjorde om i söndags, men dem säger ingenting till mej!? Jag var på jobbet eka dagen igår och dem hade hela dagen på sej att berätta för mej vad jag gjorde för fel, vad kanske jag ska tänka på när jag bygger om och så vidare. Nej ingenting, INGENTING! alltså idag kände jag bara att jag ville lägga mej ner och gråta, för jag orkar inte mer!
Jag är bara så less på allt.
Jag kanske ska stå i kassan, ta kunder och larma varor. Det är de jag kan göra, så kan dem andra göra resten. För det jag gör duger uppenbarligen inte!
Jag orkar inte!!

Likes

Comments

Idag är det jobb och dagis på schema, jag jobbar bara tre timmar idag så lämnar Alma på dagis halv 11 och jag börjar jobba kl 3 så får lite egentid hemma innan jag måste åka in till jobbet, det är rätt skönt ibland att bara få gå hem och sätta sej i soffan en stund. Imorgon är det daga för studieväglednings samtal på högskolan, hoppas det går bra!

Likes

Comments

Alltså den här lilla varelsen kan driva mej till vansinne ibland och ibland skulle jag vilja äta upp henne för att hon är så jädrans söt!

Alma är världens sötaste lilla tjej, enligt mej för jag är hennes mamma. Det finns ingen som är så vacker, busig och fin som hon är!

Johan sa här om veckan att jag kanske inte ska säga att hon är finast i hela vida världen för alla barn är fina. Men grejen är den att Alma är MIN, för mej är hon de finaste i hela världen, precis som att hon är finast i världen för Johan. Era barn är finast i världen för er och så vidare.

För henne gör jag allt och lite till min vackra busunge!

Likes

Comments

Imorgon är det alltså Martinas sista helg i butiken, såå tråkigt! Men är super glad för hennes skull att hon fick jobbet som VM i en annan butik. Men alltså vi har verkligen klickat och nu lämnar hon mej.. jag köpte i alla fall blommor och choklad till henne som jag skulle gett idag på jobbet men självklart glömde jag dem hemma, så får väl försöka komma ihåg att ta med dem imon till jobbet.

Så nu är förhoppningar på ett nytt jobb för mej ännu större när hon fått ett, känner att nu har jag verkligen ingenting att se fram emot när jag går till jobbet, tyvärr men så är det.

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med så mycket. Imorse åkte vi direkt in till stan för att följa med min syster och Almas moster in till MVC för hon skulle göra cellprov, sen hälsa på Almas mormor på jobbet en sväng för att sedan åka hem och sova lite. Almas mormor och mini morbror kom efter skolan så vi gick direkt ut och åkte lite pulka med dem när Alma valmat.

Har fått upp tavlorna och korgarna Alma fick i julklapp i hennes rum nu äntligen✌🏻 nu ska jag lägga Alma och gå in i duschen för imorgon är det jobb igen, dessa helger alltså, jag är såå trött på dem.

T R E V L I G H E L G !

Likes

Comments

Idag var jag in på städ på lasarettet och lämna cv cv prata med en av tre chefer, jag var inte alls nervös på grund av att hon jag träffa är barndomsvän med mina föräldrar så det gick super bra! Hon skulle prata med dem andra och höra av sej. Och igår sökte jag ett till jobb på djursjukhuset som kontorsassistent, det jobbet hoppas jag mest på men det finns väl ingen chans att få till en intervju. Synd nog! Det jobbet hade varit p e r f e k t. 80% tillsvidare på vardagar. Jag håller både tummar och tår just nu!

Sen åkte jag och Sofia och hämta Elin och åkte på en outlet men fanns absolut inget kul där så åkte vidare till Ikea och köpte deras stora sugrör, alltså det är såå gott att dricka isvatten med sugrör.
Jag följde med hem till Sofia och Robin och blev bjuden på potatisgratäng, kött och sallad, super gott. Sen åkte jag och Alma hem och bada och natta henne, så nu sitter jag i soffan under en filt och fryser för jag orkar inte gå ner och hämta ved.. haha de var hela min dag i detalj.
Syns imon!

Här är i alla fall mina nya täckbyxor, dem passade perfekt och var super sköna och snygga!

Likes

Comments

Slutade kl 4 idag så hade två timmar tillgodo, tänkte att jag skulle gå runt och strosa på stan men gick in på h&m och kände bara nej! Så åkte upp till lasarettet och hälsade på farfar lite, nu kan han gå med rullator igen, lite stel efter två månader sängliggande men de går framåt i alla fall!

Nästa vecka är sista veckan för A som butikschef och den ordinarie butikschefen ska komma tillbaka. Så vi hade en liten ”avskedsmiddag” med all personal. A bjöd på mat på o’lerys, det var god mat och bra umgänge!

Likes

Comments

Som rubriken låter har vagnen äntligen kommit, den var så fin i verkligheten.
Alma gillade den också, skulle ligga kvar i den och mysa.

Så himla snygg, nu ska jag köpa lite reflexer så vi syns här ute i mörkret.

Likes

Comments