Besökte "Radium Hot Springs" med Erikah som är en naturlig het källa som ligger precis bredvid the Colorado River. Till källan är det en kort hike på ca 20 minuter och det är (som överallt här??) så fint!! Det var verkligen så sjukt härligt och coolt!


Under period 6, som nu är typ idrott med slalomlaget, klättrade vi alla upp på skolans "ball wall" (vilket är en vägg man kan bolla med framför allt för lacrosse) haha... Den är ändå ganska hög så kan ju säga att jag var lite rädd :))


Haft team dinner med friidrottslaget. Och även varit på min andra friidrottstävlin! Sprang 4x400m, 4x800m och hoppade längdhopp. Det var väl kul men för mig är det roligaste bara att åka med laget och umgås med alla och heja på laget :)


Kollat på skolans musikal där dom framförde "Bye Bye Birdie" som var väldigt rolig och bra!!


Hade sushi-mys i sängen och kollade på film <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fyllde ju faktiskt 19 för en vecka sedan så hade lite bilder där ifrån... Hade en bra födelsedag med massa fina gratulationer och sång! Födelsedagen var väl i princip en vanlig måndag med skola och träning, men på kvällen firade vi med god middag och lite tårta! Haha lite glad på sista bilden :))

Kram

Likes

Comments

Nu har jag varit här i över 200 dagar vilket känns helt sjukt?? Vart tog vintern vägen? Känns som att tiden jag har kvar bara kommer flyga förbi då det är så mycket som händer framöver. När jag tänker efter har jag inte många veckor kvar i skolan faktiskt...

I alla fall så var det dags för första track-tävlingen i fredags i Rifle. Gick upp 5.30 och kom hem vid 10 tror jag, så det blev verkligen en hel dag med strålande sol och i alla fall över 25 grader(?!). Jag tävlade i 800x4 stafett, roligt men jobbigt!! Vet inte riktigt än vad jag faktiskt vill tävla i så fortsätter bara träna så får vi väl se hur det blir haha! Vårat lag är i alla fall sååå bra och tror att tjejerna kom etta och killarna typ trea av alla lag.


Åkte till Denver på söndagen för prom dress shopping med Gabby, Cassi och Kendal. Vi hade en sååå rolig och härlig dag :)


Crepes-frukost med Claudette i solen!


En fin himmel under en lacrosse match. Lacrosse verkar verkligen vara en sååå rolig sport och ärligt talat är det väl den (om inte ishockey) som här är den sport som mest liknar innebandy, och längtar ju faktiskt lite efter att spela innebandy då jag kollar på lacrosse matcherna...


Lite bilder från veckans äventyr med Cassi. Är så så glad och tacksam över att jag har henne, vi har så roligt tillsammans!! I vecka tvättade vi äntligen hennes bil som visade sig ha en färg jag inte hade någon aning haha...


Vägen påväg hem från gymmet. Även fast man ser lite snö på bilden här så är den faktiskt till största del smält överallt. Den här vecka har bara varit så sjuuuuk varm. Vintern var så kort?? Snön kom inte förens efter thanksgiving och redan nu känns det som sommar, och vintern känns såå långt borta. Men så som det ändras här kommer det väl troligen snöa snart igen, kan dock inte tänka mig att snön kommer stanna någon längre tid i detta väder. Älskar i alla fall vädret nu med sol och värme!!

Likes

Comments