Nu har jag varit här i över 200 dagar vilket känns helt sjukt?? Vart tog vintern vägen? Känns som att tiden jag har kvar bara kommer flyga förbi då det är så mycket som händer framöver. När jag tänker efter har jag inte många veckor kvar i skolan faktiskt...

I alla fall så var det dags för första track-tävlingen i fredags i Rifle. Gick upp 5.30 och kom hem vid 10 tror jag, så det blev verkligen en hel dag med strålande sol och i alla fall över 25 grader(?!). Jag tävlade i 800x4 stafett, roligt men jobbigt!! Vet inte riktigt än vad jag faktiskt vill tävla i så fortsätter bara träna så får vi väl se hur det blir haha! Vårat lag är i alla fall sååå bra och tror att tjejerna kom etta och killarna typ trea av alla lag.


Åkte till Denver på söndagen för prom dress shopping med Gabby, Cassi och Kendal. Vi hade en sååå rolig och härlig dag :)


Crepes-frukost med Claudette i solen!


En fin himmel under en lacrosse match. Lacrosse verkar verkligen vara en sååå rolig sport och ärligt talat är det väl den (om inte ishockey) som här är den sport som mest liknar innebandy, och längtar ju faktiskt lite efter att spela innebandy då jag kollar på lacrosse matcherna...


Lite bilder från veckans äventyr med Cassi. Är så så glad och tacksam över att jag har henne, vi har så roligt tillsammans!! I vecka tvättade vi äntligen hennes bil som visade sig ha en färg jag inte hade någon aning haha...


Vägen påväg hem från gymmet. Även fast man ser lite snö på bilden här så är den faktiskt till största del smält överallt. Den här vecka har bara varit så sjuuuuk varm. Vintern var så kort?? Snön kom inte förens efter thanksgiving och redan nu känns det som sommar, och vintern känns såå långt borta. Men så som det ändras här kommer det väl troligen snöa snart igen, kan dock inte tänka mig att snön kommer stanna någon längre tid i detta väder. Älskar i alla fall vädret nu med sol och värme!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Haley, jag, Hanna, Gabby och Addy

I onsdags hade vi avslutningsmiddag med skidlaget på en resturang i Vail. Vi fick alla participation award och sedan delades lite extra priser ut. Tycker verkligen skidsäsongen flög förbi.. Hjälp vad fort tiden går?? Nästan exakt 3 månader tills jag lämnar detta vilket känns helt sjuk?!


Kollat på mina första lacrosse matcher vilket var kul.


Fin himmel efter en track träning!


På fredagkvällen hade Caludettes pappa födelsedagsparty och hon bjöd över mig och Erikah för att hänga med henne. Det blev verkligen en så rolig kväll med massa god mat och härliga människor :)


Sov hos Claudette från fredag till lördag, så på lördagen åkte vi sedan till Glenwood Springs. Vägen dit genom Glewnwood Canyon är ju verkligen sååå sjukt fin och sedan var vädret hur härligt som helst med strålande sol och uppåt 20 grader!


Var barnvakt åt Riley på lördagkvällen och idag var jag där igen för att fira hennes 1års dag! Det var ett litet födelsedagskalas med andra bebisar. Hon börjar verkligen bli så stor och speciellt hennes hår växer som bara den haha!

Likes

Comments

Nu är vintersporterna slut och vår sporterna har börjat. Jag har valt att göra track & field för jag tyckte ju ändå om cross country. I veckan hade vi träningar för att testa alla olika grenar. Tror det kommer sluta med att jag springer något men vet inte vad än...


Förutom brandövning har man här också lockdown övning. Alltså vad man ska göra om det skulle bli typ en skolskjutning. Det vi gör är i alla fall att "gömma oss" i ett hör av klassrummet och man måste även vara helt tyst.


I veckan var Patti, en av Joannes systrar och alltså Cassis moster, här med sin man och åkte skidor. Så en dag var vi alla ute i backen och åkte med dom vilket var kul!


Under veckan pågick Burton US Open i Vail där snowboardåkare tävlade i slopestyle och halfpipe. Så på lördagen kollade jag på finalerna i halfpipe med Claudette. Både på fredag- och lördagkväll var det konserter i Vail som alla gick på och det var verkligen sååå roligt!!

Likes

Comments