Här kommer en bildbomb från graduation och graduation partyt jag hade tillsammans med Claudette och Erikah. Allt har verkligen varit så bra och lyckat och jag är så så tacksam för allt!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ca 2 veckor sedan hittade man på min skola ett meddelande klottrat på en vägg i skolan med ett hot om skolskjutning den 4 maj. Senare har det även hittats andra hot-meddelanden osv. Detta är ju något som såklart tagits väldigt allvarligt och skolan har sedan hotet hittades varit i "modified lockdown" - vilket innebär att dom kollar igenom allas väskor när vi kommer till skolan, vi får inte längre lämna skolan för lunch längre, det är alltid ett flertal poliser på skolan och "kontrollen" över elever som lämnar klassrum osv är väldigt strikt. Det har verkligen varit en riktig omställning och såklart väldigt skrämmande på många sätt. Den 4 skedde det inget men lockdownen fortsatte ju. Men nu ska dom äntligen ha hittat personen som är misstänkt för hotet så vi får se hur det blir när vi kommer tillbaka på måndag. Så sjukt att ha varit med om detta och skönt nu när det äntligen verkar vara över.

I alla fall, nästa vecka är min sista skolvecka??? Eller vecka och vecka... Måndagen är vanlig men sedan har vi finals tisdag och onsdag. På torsdag "checkar vi ut" och på fredagen är det övning inför graduation OCH SEDAN GRADUATION PÅ LÖRDAG!!! Det ska verkligen bli så roligt!! Utöver lockdownen så har den senaste tiden här bara varit så så bra! Sånna här tider gör det verkligen tufft att tänka att jag snart kommer lämna :(


I födelsedagspresent av Cassi och Joanne fick jag konsertbiljetter till Chance The Rapper på Red Rocks! Så den 2 maj åkte jag och Cassi dit för konserten som verkligen var så bra! Och Red Rocks var verkligen så coolt, det är en utomhus scen som är som en amfiteater omringad av dessa röda klippor så miljön är verkligen super häftig. Var så roligt att åka dit då besöka Red Rocks är något alla här säger att man måste.


Brunch med en liten del av mitt älskade track team<3 Haha nej men nu är track slut och ärligt talat väldigt skönt haha, men lite tråkigt då jag ju verkligen tycker om alla i laget så mycket!!


Äventyr med Claudette och Erikah. Vi har fotat massa, kollat solnedgångar, besökt en "rope swing" som åker över ån, badat jaccuzi mm!


"Senior ditch day# i fredags och alla seniors träffades i en park och hade picknick/bbq, spelade spel osv! Vädret nu börjar verkligen bli riktigt somrigt, alla träd blommar överallt och allt är så grönt och fint så bara utav det blir man ju på så bra humör!


I och med graduation så är det en massa graduation parties, typ som studentmottagning fast det är liksom utspritt och inte direkt just efter graduation. Här var jag och Claudette på Haley och Mallorys mottagning nu i fredags.


Claudette och jag road trippade lite och fotade osv... Alltså solnedgångarna här är magiska nu med snöklädda bergstoppar i horisonten<3

Likes

Comments