jag håller på att somna här i soffan.. låter kanske inte så dumt, vilket det inte heller hade varit OM det inte vore för att mina fötter krampar och jag är på en bokhandel.

MEN annars levererar Helsingfors helt okej faktiskt.

moi moi som man säger här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var och fotade i lördags när det var pay & jump uppe på ridhuset. Var aldrig med själv däremot eftersom jag inte kan påstå att varken jag eller Hildur är fruktansvärt intresserade av hoppning. Ena tycker väl mindre om det i det här fallet (hon är ena). I alla fall kommer det lite bilder här som hade kommit upp tidigare om det inte vore för att jag både tappade bort minneskortet och sov hela eftermiddagen igår och idag..

Likes

Comments

Verkligen. Har suttit ikväll och börjat redigera lite hästbilder.. men var så fruktansvärt less efter bara en bild. Usch. Annars händer det inte mycket alls. Inget mer än att jag totalt tappat matlust och mår illa när jag äter. Suck

Likes

Comments

Det finns verkligen inget som är så gosigt som min hund när hon kommer och kryper upp hos en på kvällarna för att gosa. Så sjukt underbart. Sen när hon är nöjd med gosandet så kryper hon inunder min säng för att sova. Hur än hon nu lyckas få plats.


Likes

Comments

Har sovit hela eftermiddagen och trots att det för bara nån timme sen trillade snö från himlen så är jag enormt sugen på glass. Har kurat ner mig i sängen för att läsa Stieg Larssons Millenium-serie.

Hur jag ska spendera valborg har inte blivit mer bestämt än att jag tänkte besöka hästen min från morgonen/förmiddgen. Blir nog bra.


Likes

Comments

Har varit hemma som sjukling idag, så har inte gjort något annat än dricka te och titta på jordskott. Inte för att jag tänker klaga.

Några bilder tagna på min fina syster från i julas.​

Likes

Comments

Sitter och chillar för tillfället. Är ensam med hunden då mamma och pappa for in till stan för att storhandla.

Förut under dagen har vi skjutsat saker till farfars nya boende och vi hann precis klart innan det började regna. puh.

Är så sjukt trött idag, men tror att vädret är stor anledning till det. Tur det snart är kväll så man kan sova.

Nä nu ska jag ta och titta på wheeler dealers, bye

Likes

Comments

Har följt med en kompis in till stan idag och är äntligen på väg hem. Tycker verkligen inte om städer jag. Planen är väl att dra till stallet sen för att rida.


Likes

Comments

och helt ärligt hittar jag knappt alls här. Jag och pedagogiska knappar funkar inte, jag och knappar i regel fungerar inte ihop.

Har i alla fall tänkt att börja hänga här istället för på blogg.se, detta på grund av olika anledningar (faktiskt en).

Hej förresten!

Har en teori om att det här kan bli bra. Klart det blir.

Nu ska jag pröva det där med att sova.

puss puss

Likes

Comments