Header
Skola

Duschade imorse & sminkade mig. Så längesedan jag gjorde mig iordning inför skolan men känner mig alltid mer självsäker då! Idag blev en lektion inställd också så vi börjar ljudproduktionen tidigare och slutar alltså tidigare

Likes

Comments

tömmer tankarna typ

Det är ju snart mars och denna månaden har jag inga konserter eller resor inbokat så jag har gjort en lista på saker jag skall fokusera på och saker som jag vill göra/förbättra!


Satsa på körkortet - Jag vill verkligen ha körkort men jag har inte haft någon energi innan jag fyllde och jag har ingen möjlighet att köra så mycket eftersom jag bor inte hemma nu. Men jag skall fokusera på teorin iallafall.

YouTube - Jag vet inte vad jag vill göra med min YouTube kanal men jag vet att jag vill inte att den skall stå tom och jag vill blir bättre på allt med den. Kan ni ge min lite inspiration kanske?

Träna - Jag hade ju en provvecka på ett gym och det kändes så skönt att komma igång med träningen igen och det kan hända att jag skall försöka bli bättre på att ta hand om min kropp. det är väl något som de flesta vill men nu känner jag att jag vill förbättra sättet jag gör det.

Paus - Jag vill ta en paus, ifrån mobilen & sociala medier (med bloggen och YouTube som undantag) för det konsumerar så mycket utav min fokus och det vill jag förändra.

Tänka på pengar - Jag är väldigt ekonomisk utav mig har tänker på vad jag lägger pengarna på, men jag har slarvat en del nu i februari så skall ta tag i det igen och verkligen ha kontroll.

Likes

Comments

Allmän info

Hela helgen ( & veckan ) har varit en blurr lixom? Svårt att förklara men nu är det söndag, jag vaknade vid 12 och vill verklligen bara sova hela dagen. Är inte redo för skola imorgon och jag kommer antagligen inte att kunna somna ikväll. Jag är hungrig men orkar inte göra ngn mat för jag börjar blir trött på pasta eller pommes hahaha.... Det är inte långt kvar till mars börjar heller och skall jag vara ärlig så taggar jag mars månad extremt! Har ett inlägg som kommer upp mer om det senare idag eller imorgon! Nu blir det läsa lite bok sen så får jag väl se om man kanske skall träffa någon idag, hade planer att träffa en kompis men blev inte som planerat. Hoppas ni har en hyfsat lugn söndag utan för mycket söndagsångest

Likes

Comments

Är ganska säker på att det regnar ute ahhahah. Kom tillbaka till uddevalla vid 17 ish och somnade och sov till sju, så skall gå å köpa ngt jag ksk kan äta innan willys stänger!

Likes

Comments

Allmän info

Nu sitter jag på buss nummer två, tillbaka till Strömstad hahAha...! Vakande mycket tidigare idag än vad jag trodde att jag skulle?? Hade larm på 11:20 så att jag skulle hinna med allt innan bussen åkte 15:17, men vaknade vid 9 & kunde inte somna om så jag började dagen redan då! Tog längre tid än jag minns att locka håret? Har ju i löshår nu igen, och ja, mitt hår är nästan svart! Jag älskar det, och löshåret skiftar lite i grönblått på ett väldigt snyggt sätt och det ser iaf jättebra ut när de är ihop lockat. Nöjd med sminket blev jag också! Så hoppas att kvällen blir lika bra som jag hoppas på! Alice blir ju somsagt 18år och det skall firas!

Att det är fredag idag gör mig stressad hahahah.. Snart börjar skolan igen och jag är inte redo

Likes

Comments

Allmän info

Nu ligger jag hemma i sängen i Uddevalla, pommes i ugnen och väntar på att karin skall komma. Jag är så trött idag? tömde NÄSTAN 2 pallar på 5,5h? Det är så inte likt mig hahah? Brukar vara snabb men var ju ett tag sedan jag jobbade och ha har ju ingen energi (Ursäkter....) Men det var kul ändå, träffade lite roliga pratglada kunder och ny personal jag inte visste jobbade där ;)))

Sover somsagt i Ua ikväll, och tillbaka till Strömstad för att fira Alice imorgon! Det posetiva med att åka fram och tillbaka är att jag läser på bussen vilket är bra, så att böckerna någonsin tar slut!Likes

Comments

Om ni inte kollade på the brit awards igår så har ni nog ändå inte missat att One Direction vann Artist of the year (typ) & best video för deras musikvideo för History! Och Liam tog emot priset och alla tweetade och tackade och jag grät så mycket när dom vann och att just Liam var där! Sen så vann ju The 1975 bästa gruppen också vilket jag tyckte var självklart, dock besviken på dom eftersom dom sköt fram Europa turnén så jag kommer ej se dom på måndag vilket jag egentligen skulle... Älskar dom ändå och deras uppträdande var jätte bra, Little Mix slayed och vann deras första brit!?!?? & Ed var också jätte duktig!

Likes

Comments