View tracker
resa , Ätbart

Jaaa.... Idag åker vi redan hem </3
Har faktiskt haft mycket åå schemat de sista dagarna så ni ska få höra om de när jag kommit hem å kan skriva på datorn å dela med mig av finare bilder!

Men somsagt åker vi hem idag & jag vill verkligen inte lämna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
resa , Ätbart

Att det redan är torsdag?!? Planen var att ligga på stranden tills runt 13 tiden & då skulle Hannas dyster komma å höra oss sällskap för då slutar hon jobbet, men efter som båda vi är så brända så sov vi ut idag och bestämde oss att gå till stranden när Amanda slutat istället, så vi får en liten paus iaf...
Men vi hat ätit frukost, 2 gånger idag och bara halvsover å gråter pga smärtan atm

Likes

Comments

View tracker
resa , Ätbart

Herre min skapare... Hanna är så bränd att de ej går att beskriva... Syns så tydligt också? Jag är också ganska bränd men syns knappt för blir mer brun/röd än bara röd, vilket jag tycker är bra!
Men har haft en super dag på stranden! Älskar de somsagt, gått å badar var 5te minut typ! För er som undrar kommer jag filma ca hela resan och göra några videos utav de! Så filmat ganska mycket med kameran idag å det skall bli så kul att klippa ihop!

Okej så alltså v gick till en resturang person Brevid lägenheten för frukos och jag beställde en toast med äggröra å en liten milkshake, kostade knappt 45kr om man ändrar valutan! Hur värt? Jätte gott också! Imorgon skall vi pröva ett annat ställa dör de finns pannkakor.

Bästa sättet att avsluta denna dagen var middag på en asiatisk resturang (där jag filmade så ni kommer få se de senare) och glass efter det! (Och tog bara kort med systemkameran & har ej internet på datorn så bloggar från mobilen å kan ej föra över alla bilder, bortförklaringar jag vet...)
Det ända som stod på min att göra lista var fiskspa, och det gjorde jag ikväll! Så nu lever jag ännu mer!

Likes

Comments

resa

Igår var så mysigt! Att första heldagen spenderades på hotell var något jag inte klagar på! Fick så god Mat på buffén och så mycket gott att dricka!
På kvällen var det uppträdanden på scen och dom som uppträdde jag så talangfulla!
Vi kom hem ganska sent och somnade nästan direkt!

Likes

Comments

resa , Ätbart

Idag står stranden på schemat! Så ja jätte härligt! Verkligen älskar stranden mer än pool?
Känns som man upplever mer? Men stranden skall vi till varje dag och hotellet var bara en dag så de är lagom!
Men tvekar om hur internet situationen är på stranden? Men skall njuta väldigt mycket denna dag!

Likes

Comments

Idag har vi lyx! Vi är på Hotellet där Hannas syster jobbar, & här skall hela dagen spenderas!
Vi köte ett dagspass sak? Så har all-inclusive hela dagen! Fått jätte god frukost och hur mycket glass & dricka vi vill!

Vi hade jätte bra platser vid Polen men det kom 2småbarns familjer Brevid oss så vi lämnade & lyckades hitta 2 nys ännu närmare en bar! Så skönt att ej behöva gå långt för vätska!

Likes

Comments

resa

Så härligt här, älskar det verkligen! Blev hämtade på flygplatsen å direkt när vi kom fram till lägenheten så tog vi på lite lättare kläder pga värmen & gick och åt! Åt den godaste carbonara någonsin.... ÄLSKAR carbonara mer än livet kan man väl säga hehe..
Sen så gick vi runt lite och kollat här om kring, gick och badade och lyckades ta oss själva från stranden till lägenheten där vi bor!
Nu hqr vi duschat av all sand och saltvatten och skall nog utforska staden ännu mer! Blir en lugn kväll för det har varit en lång dag

Likes

Comments

resa

Klockan är nu runt 06;20 ish,ä. Jag & Hanna har lämnat in vår resväska och gjort att som behövs typ. Nu dricker vi kaffe och väntar på att flyget lyfter! Igår när jag skrev att vi skulle fira att vi jobbat klart skojade jag inte! 06:55 lyfter vi och 5h senare så landar vi på Cypern!
Vi skall spendera en vecka i Aiya Napa! Så härligt nu innan skolan börjar den 22 för oss båda.

Följ mig på snapchat så ni inte missar något utav allt kul vi kommer göra!

Likes

Comments