Header
Allmän info, tömmer tankarna typ

Ibland kan en helg bli lyckad å ibland blir den Lyckad!
Denna helgen blev lyckad på ett sätt utan fest & folk! Och jag har haft det bra. Igår blev jag göra med 1 skoluppgift, jag städade & jag kollade Eurovision! Idag så blev jag klar med mitt svenska tal, jag tränade (!!) och städade lite mer. Jag känner att jag nästan kommit in på rätt bana igen och känner mig produktiv. Jag känner mig som mig själv igen, och det låter jätte konstigt men det känns skönt.

Pratade även med mormor i 20 minuter idag vilket också var healing. Nu får vi se hur denna kommande veckan kommer bli. På onsdag är det 17 maj, aka Norges nationaldag så jag kommer fira det och jobba på kvällen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ida rekommenderar, Musik

Alltså nu är det ju sån att HARRY STYLES har äntligen (!!!!) släppt sig album som till och med heter Harry Styles. Och kan vi bara diskutera det faktum att jag även har biljetter till hans spelning i Stockholm 5 november!?

Mina favoriter är nog Kiwi, Sweet Creature, Meet Me in the Hallway, Ever Since New York & From the Dining Table

Likes

Comments

Allmän info, Skola

Igår hade vi avslutningskonsert med individuelltval gruppen i musik. Jag tycker det gick bra och det var kul! Men bästa utav det var att nu har vi inget mer indval! Så slutar tidigt varje torsdag och sovmorgon varje fredag (VILKET BÖRJADE IDAG)
Idag har alltså varit en lugn dag och den skall fortsätta på samma sätt! Bara ligga i sängen och kolla ikapp alla serier jag missat! Sen får vi se hur resten utav helgen blir!

Likes

Comments

Konserter, Musik

Förutom de 3-4 tjejerna som stod och hade sin egna lilla moshpit och skapade lite bråk mellan oss var kvällen igår grym!! Är ett fan utav tjuvjakt, det är jag verkligen! Men inte #1 kanske men ändå!! Publiken va så tagg och dom var också jätte taggade! Vi kom hem vid halv 1, 1 typ! Och så sov vi till 12:00 ish!

Likes

Comments

Allmän info, resa , Konserter

Ja. Nu sitter jag här, igen, på bussen ner mot Skåne! Vad här på påsklovet och nu också? Kan aldrig få nog! Ikväll så skall jag och Ida till Helsingborg och kolla på Tjuvjakt! Bandet då alltså. Skall bli hur bra som helst känner jag på mig redan nu!
Det ända som suger är att det är finaste vädret idag och jag är i en buss under 4h, och sedan tåg så fick bara njuta en halvtimme utav detta..
Veckan som varit efter Berlin nu har gått väldigt fort och nu är det inte långt till sommarlov? Eller ja, lov & lov? Skall jobba på Coop denna sommaren och eventuellt på H&M också! Så det blir inte mycket lov :)

Likes

Comments

resa

Igår hittade jag, Maya, Hanna, Bella, Maja, Lina & Linnéa det mysigaste kafét! Godaste kaffet på länge hade dom! Det hette cutie pie! Och allt där inne var helt fantastiskt! Gick faktiskt nyss ditt med Elias och köpte nu till morgonen!
Det var faktiskt en oklar dag igår hahah! Åkte skylift på en brandbil? Endast för lite fina bilder och de blev några fina! Dom är på kameran still så de lär komma några inlägg med bara bilder från denna resa framöver!
Idag (alldeles strax) skall vi lämna vandrarhemmet och resan hem påbörjas tyvärr... men kommer uppdatera er när vi landat och kommit hem!

Likes

Comments

resa , Allmän info

Ja ni läste rätt! Och ni som följer mig på instagram (@idajohannsson) har nog redan fattat att jag och några ifrån klassen (nästan alla) är på studieresa! Vi kom fram igår och lämnar på torsdag!
Idag har vi gått väldigt mycket och det kommer vi göra alla dagar med!! Det är mycket att se och därför MYCKET att filma. Vi är ju liksom här med media klassen.... och vi har i uppdrag att göra reportage.
Hoppas allt är bra med er för just nu mår jag jätte bra

Det kommer komma mer bilder ifrån kameran men detta är några snabba ifrån gårdagen & idag!

Likes

Comments