Header
Konserter, resa

Hej alla glada!!
De var ett tag sedan nu och guess who's going to motherfucking Bråvalla imorgon!?!? Jag skall vara volontär och jobbar inom miljö. Skall ditt ensam, bo ensam och inte åka hem ensam då jag vet några spm oxå skall hem samtidigt! Hade kunnat få skjuts mä Dom ditt också men jag skall vara där en dag innan festivalen börjar! Kommer samåka med en tjej ifrån torp imorgon så det bär av 9:30 mot Uddevalla och sedan vidare mot Norrköping!!
Detta skall bli spännande bc jag gör något själv och känner mig så självständig! Kommer träffa mycket folk och hoppas jag klickar med några iaf så jag inte är heeeeeeelt ensam!!!
Kanske uppdaterar under resten imorgon eller under festivalen?? De lär inte bli någon blogg utav det tyvärr men skall se om jag får några fina bilder ;) kommer vara aktiv på instastory så följ mig där!!! @ idajohannsson !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja, det har blitt mycket fram å tillbaka mellan Uddevalla, Strömstad & Nordby då jag jobbar på H&M nu oxå!! Så igår kom jag till Uddevalla innan 11!! Satt och kollade serier typ bara och funderare på om jag skulle ta tog i dagen eller ta en powernap men skit i å sova även om jag bar fått 2h sömn. Men vid 15:30 kände jag hur trött jag blev så tänkte; okey kan sova lite.
Vaknade 04 och var huuuur förvirrad som helst så satte larm bc skola idag kom jag på och vaknade igen 07:30. Kommer knappt ihåg att jag somnade? Så förvirrad ahhha.. men fett skönt att sova 15/16 timmar?? Var ju väldigt trött bc vaknade ju onödigt tidigt bc kollade fel på schemat 😂😭
Men kom även på nu att jag har tvätt tid idag?? Så fick skynda mig hem å slänga in en maskin innan jag åker till Strömstad på möte, så kommer kunna lägg in kläderna i torktumlaren först!

Likes

Comments

Det är kvällar som igår som blir bäst. Okey så efter att jobbat från onsdag till fredag, få de två första dagarna var på H&M och fredagen så satt jag i kassan och övade en sista gång inför sommaren, och det känns bättre angående det nu för jag har varit vääääldigt stressad över det. Men iaf så tog jag bussen till ua 13:20 och fixade lite på Jula och när jag väl va hemma hade jag sååå tråkigt. Alla skulle typ ut i Strömstad och jag va i ua bc tänkte; palla åka tillbaka?? Sen ringer Moa och frågar om jag skall ut, och efter 2h så var jag i Strömstad? Jätte spontant, stresssminkade mig och tog på mig jackan typ å åkte! Kvällen slutade lite oklart men träffade massor folk jag känner å folk blev glad över att se mig?? Så myskväll blev det! Tix spelade på cod å många va där men palla ej betala 300kr för de så hahahaha men kom dock in på cod gratis ändå efter 🎉🎉 nudå, efter att sovit 2h och legat vaken jättelänge sitter jag på bussen till Uddevalla igen! Men gissa vem som skall till Strömstad imorgon på möte med jobbet ;)

Likes

Comments

Allmän info, tömmer tankarna typ

Idag hoppas jag innerligt att ni har uppvaktat era mammor och mammors mammor eftersom det är morsdag! Hoppas ni berättar hur tacksams för allt ni fått som de gett er och att ni visat hur ni älskar dom. Och även om ni kanske inte har en bra relation med er mamma eller en relation alls, så har ni säkert någon annan som modersfigur ni vill tacka.
Idag har jag tänt ett ljud för min mamma, och jag har tänkt på henne extra mycket. Jag har tänkt på mormor med och sagt grattis till henne då hon är den starkaste mamman jag vet som har förlorat sin dotter men fortfarande kämpar. Så tacksam för henne och alla som finns för mig och hjälper mig.
#fuckcancer säger jag bara och ha en fortsatt trevlig söndag ❤️

Likes

Comments

Konserter, youtube

JA!! Jag vet att jag inte bloggat om detta och förlåt för det men här är iallafall en vlogg ifrån konserten förra veckan! Den var het fantastisk och Shawn är verkligen en genuint fin kille med tanke på allt han gjort sedan det som hände på Arianas konsert. Vill bara säga hur tacksam jag är för att få ha sett honom nu två gånger även om denna biljetten var så in i helvetes dyr så ångrar jag det inte! Puss och Kram

Likes

Comments

Ja, vädret har varor på topp i en vecka nu och jag njuter in i de sista nu innan lovet börjar! Inte mycket kvar i skolan men många uppgifter att komma ikapp med vilken energin inte täcker till.
Man vill bara vara ute i det fina vädret!

Likes

Comments

Allmän info, tömmer tankarna typ

Ibland kan en helg bli lyckad å ibland blir den Lyckad!
Denna helgen blev lyckad på ett sätt utan fest & folk! Och jag har haft det bra. Igår blev jag göra med 1 skoluppgift, jag städade & jag kollade Eurovision! Idag så blev jag klar med mitt svenska tal, jag tränade (!!) och städade lite mer. Jag känner att jag nästan kommit in på rätt bana igen och känner mig produktiv. Jag känner mig som mig själv igen, och det låter jätte konstigt men det känns skönt.

Pratade även med mormor i 20 minuter idag vilket också var healing. Nu får vi se hur denna kommande veckan kommer bli. På onsdag är det 17 maj, aka Norges nationaldag så jag kommer fira det och jobba på kvällen!

Likes

Comments