Header
View tracker
Allmän info

Mycket rygg och olika håruppsättningar + lite fin himmel också! Idag har varit jätte rolig och en snabb dag. Inget som tryckt ner mig och jag har skrattat väldigt mycket. 1 vecka kvar till utgång och hoppas de blir lika kul som jag hoppas på!
Hela veckan har gått ganska fort faktiskt men inte varit så händelserik

Likes

Comments

Vaknade och stod upp vid 9 och började med att ta tag i dagen. Fixade tvätten från gårdagen och gjorde några tränings övningar och en cardio dance workout på drygt 20 minuter och kände mig ganska död efteråt. Bestämde mig för att ta en promenad efter det och tog även då med mig kameran för tänkte att det kunde vara kul att ta lite bilder igen. Detta är resultaten, ganska tråkiga saker runt här jag bor tyvärr

Likes

Comments

Musik

Nyss när jag skulle ta bort mitt smink så gick jag in på youtube för att lyssna på musik under tiden. Så kom det upp ett förslag, The chainsmokers - Paris. Startade den och blev kär direkt? Den upprepar sig väldigt mycket men den är så härlig, kanske blir en ny Closer?


Likes

Comments

Längtat efter fredag hela veckan ahha! Även om jag har absolut inga planer denna helg skall det bli skönt att få sova igen. Kommer antagligen inte hända något förutom att kolla på Gossip Girl och städa lite. Tvättar just nu för det var den ända lediga tvätt tiden innan torsdag så... Sitter och väntar på att tvättmaskinen skall bli klar så jag kan slänga in det i torktumlaren och bada gosa ner mig i sängen sen! Så länge får ni njuta utav några sin fula bilder jag tog med the webcam och lite Blair stuff

Likes

Comments

youtube

Nu har jag släppt en till video!! Är extremt väldigt hype i ca hela videon och det va jätte kul att göra den hahah! In och kolla vettja och dela med nära och kära!

Vad har ni varit med om innan ni blitt en viss ålder som ni är glada för att fått upplevt kanske? En sak för min del var när jag träffad drottningen lite snabbt ;)

Likes

Comments

Idag har varit så himla mysig dag!
Gick upp vid halv 8 för att försöka få in rutiner till skolan börjar.
Spelade iaf in en video till youtube som skall slippas imorgon! Sen vid 12 nästan kom Linda & Karin och dom var här tills 19/20 typ? Vi satt verkligen bara vid mitt bort å snackade om all skit som de går att prata om Hahaha! Jätte mysigt verkligen! Nu skall jag nog mest bara kolla youtube innan jag somnar!

Likes

Comments

Allmän info

Jag åkte tillbaka till Uddevalla i fredags, fick skjuts utav min låtsasbror så att jag slapp ta tåg/buss för det hade varit extremt jobbigt med alla saker jag skulle släpa med mig från Strömstad. På kvällen så fick jag ett meddelande om att det fanns lite festligheter hos min kompis så kvällen spenderades där och kom hem vid 5. Hade det så kul ändå.

Bara lite smått drama med tanke på folket som var där. Känns inte som att det någonsin kommer bli bra mellan mig & en kille. Har försökt att prata men det gör inget bättre tydligen och jag vet att det finns inget jag kan göra men det känns inte bra med stämningen som blir. Vill lösa det, men finns typ inget att lösa. Sen löste jag lita andra saker med en kompis så det känns bra nu iallafall.

Idag känns det väldigt ensamt i lägenheten dock. Vaknade väldigt pigg och glad och gick till Lidl för att köpa mat för det var sista dagen nu på väldigt bra erbjudanden och sen gick jag till Willys. Fick handlat mycket för pengarna och kommer klara mig länge på den maten jag har hemma nu. Sedan så ringde Lukas och frågade om jag var hungrig vilket jag var hahah så han bjöd mig på nuggets på donken. Men som sagt, nu känns det ensamt. Vet inte riktigt varför, men saknar väl att ha någon speciell i mitt liv.


Likes

Comments