Header
Allmän info

Sov jättedåligt igår och gick upp vid 6 och gick till gymmet! Så skönt att börja morgonen på det sättet. Imorgon så skall jag nog också upp hyfsat tidigt och försöka hinna gymma lite innan jag åker ner till Skåne!

Likes

Comments

Allmän info

Anledningen till att jag inte fick sovmorgon igår var för att vi filmade 3ornas slutproduktion i teater! Det var kul och jobbigt hahahah alltid tröttsamt att vara på helspänn hela tiden lixom men spännande också!
Idag så slutade vi 11 ish (skippade indval då jag inte orkade vänta i skolan i 3h och behövde städa lägenheten innan visningen var idag) så jag gick till gymmet, var där och sedan städade jag. Medans det var visning så var jag och fikade med hon som jag hyr utav. Fick även hjälp att packa ner och upp allt som är mitt som inte skulle vara uppe under visningen. Det var sista gången innan jag flyttar hoppas jag Hahaha! Det blir tröttsamt tillslut.
Nu så väntar jag på att torktumlaren skall bli klar och så väntar jag på ett samtal ifrån mormor! Resten utav kvällen lär jag bara kolla någon film tror jag!

Likes

Comments

Skola, Allmän info

Igår var en tröttdag, sov så länge jag kunde igår. Och efter skolan låg jag bara och kollade serie hela kvällen. Fick jätte ont i min tand så fick en tid klockan 8 imorse?
Det var tydligen någonstans belastning på den så dom slipade den? Känns inte ngn skillnad nu men märker det nog senare!! Ikväll skall jag städa och imorgon får ingen sovmorgon. Pratar mer om de imorgon!

Likes

Comments

Okej, så igår impulsköpte jag 2kg spagetti för det var 2 för 15kr så jag slog till? Jahahha bra jobbat ändå.
Kom hem vid 20 igår typ och så hängde jag med AJ då, dagen bestod utav att bara låg i Hannas soffa och halvsov för jag var så trött! Vi behöver ej gå in på detaljer om lördagen😅

Likes

Comments

Allmän info

Jag har inte sagt något skämt än, även om det är första april! Jag är rolig ibland men verkligen inte på kommando haha! Hoppas ni är försiktiga idag iaf för det är jag! Blev nästan lurad, eller ja, min kompis försökte lura mig men jag gick inte på det ;)
Ikväll så skall jag umgås men lite vänner i Strömstad och det blir kul kan man ju hoppas! Jag lämnade in engelska uppgiften igår och fy vad skönt det var! Alltid lika skönt att bli klar med uppgifter, men får ju alltid nya hela tiden så man behöver ju inte oroa sig :))
Veckan gick iallafall jätte fort och nästa vecka är veckan innan lovet och under den kommande veckan skall det vara visning i lägenheten på torsdag, ingen sovmorgon på onsdag, tror även att det händer något på fredagen men kommer inte igår men på lördagen så åker jag till Skåne och Ida! Det är behövligt och har ej bokat en biljett hem än utan tar det som de kommer känner jag mest!

Likes

Comments

Allmän info

Igår va det fredag och jag kollade bara serier! HAHAHHAH nu är jag iallafall i Strömstad för att fira Oskar som blev 18 år igår!! Så skall ha förfest och sen blir det utgång! Skall bli mys att umgås med folk på helgen för det va ett tag sedan!
Ville bara uppdatera er lite snabbt! Puss

Likes

Comments

Allmän info

Jag har så tråkigt just nu? Försökt att skriva en argumenterande text på engelska men gick sådär och inte direkt lika lätt att komma på argument till en debatt vi skall ha på onsdag i svenskan..... som jag alltid skriver nu för tiden = jag har noll energi!!

Igår så var Johan här iallafall vilket var super mys och vi bara pratade å pratade! Idag så var jag med Lukas också och det va också mys för honom hade jag inte heller sett på ett tag! Annars så har det faktiskt varit en helt okey dag faktiskt! Väldigt mysig har den varit och har noll förväntningar om morgondagen 😅 Men antagligen inte händelserik alls!

Likes

Comments