Header

resa , canon g7 x Mark ll

Hej!! Alltså kan ni fatta att detta händer? Vi (jag & 3 andra) har spenderat natten i Hamburg, Tyskland?? Japp! Blev hämtad runt 12 i Malmö igår och så bilade vi resten utav vägen till Tyskland! Slutdestinationen är Almere, Nederländerna! Vi skall spendera dagarna i Amsterdam men hyrt en lägenhet 30min med tåg utanför, bc vi har bil å behöver parkering vilket få hotell erbjuder... men vi skall försöka lösa biljetter osv för kollektivtrafik när vi kommer fram idag! För vi lämnade Hamburg redan vid 10:30!
Åt frukost, fixade oss å sen iväg! Sov riktigt skönt faktiskt? Rummet va helt okey mä!! Badrummet va fint också och perfekt spegel till selfies ;)

Jag filmar under hela redan tänker jag, men vill ni ha som en enda lång resevlogg eller skall jag ha ca dag för dag?? Vi har nyss kommit in i Holland

Och justde! Färgade håret i fredags! På Petras hårstudio i Helsingborg!! Resultatet blev HELT fantastiskt! Är såååå glad att jag nästan är i mål med att va blond! Känns fortfarande ovant men är så glad!

Denna dricka är det bästa som finns bara så ni vet

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmän info, resa

Ja, medan jag är här nere i Helsingborg har jag heeeeelt tappat tidsuppfattning. Precis som på somrarna? Filmar massor ena dagen och andra dagen ligger man bara i sängen.
Idag sov jag till 13 ish och sedan har vi städat lägenheten hela dagen & Ida gick för att möta sina kollegor på AW, och jag stanna kvar här och gjort lite skoluppgifter samt kollar serier!

Har nu duschat, bytt sängkläder & dricker te med levande ljus tända. Tar vara på kvällen och "ledigheten" som jag kallar detta även om det är för mitt slutprojekt!!

Likes

Comments

canon g7 x Mark ll, resa , Allmän info

Idag så kom vi iväg på äventyr också!! Mycket spännande dag då vi besökte Sveriges första minigolfbana?? Inte så stor & den va mestadels täckt i löv & barr så fick städa undan på den men fick ändå filmat en del där!! Såg iallafall massa kossor vilket ä sååå kul!! Älskar ahaha

Imorgon skall vi till Malmö! Och vi skall inte bara filma till mitt gymnasiearbete utan Chanel har invigning i sin nya butik!! Ida känner folk som jobbar där så skall inom & säga hej!!

Likes

Comments

Allmän info, canon g7 x Mark ll, rant, resa

Ja, det händer sååååå mycket just nu i mitt liv. Mer än vanligt känns det som. Jag som tycker att jag ändå brukar kunna hantera mycket å ändå försöka ha saker under kontroll? Men icke sa Nicke!
Speciellt oktober nu hat varit & är i full rulle! Förra veckan va jag i Skåne & var på 2 konserter var av en va tjuvjakt & fick träffa killarna igen. Det gav hyfsat lugn i mig då de har såpass stor betydelse för mig! Sen va de tbx till Uddevalla.... ( dock bara 5 dagar innan jag satt på bussen ner till Helsingborg) Och nu sitter jag här i soffan, i Idas lägenhet, och dag 3 med filmningen till mitt GA!
Skall inte gå in på för mycket detaljer om de än!

Man kan ju tänka; nä men de va väl inte så mycket att hantera? Men nja, de är ganska stressigt ibland & den 28/10 lämnar jag Skåne för andra äventyr, kommer till Uddevalla 3/11 & åker iväg igen 4/11, med hemkomst 6/11. Och folk tänker säkert att jag får skulle mig själv och att det är mitt val att göra allt detta, det är endast mig själv att skylla. Det kanska stämmer? Men det betyder ändå inte att det kan bli ansträngande? Jag väljer att pusha mig själv hur jobbigt det än är, för mycket jag gör i min vardag är psykiskt ansträngande för mig, men om jag inte gör det kommer jag fastna och jag vill komma vidare i mitt liv. Jag vill inte känna mig fast & jag vill ut i världen.
Jag väljer att pusha mig och ibland tar jag i för hårt.

Här är från när jag & B tog en spontan roadtrip ner till Ida & My, efter en dag i skolan

Likes

Comments

rant
fuck cancer

Jag lyckades ta mig upp ur sängen idag. Var väldigt nära att jag hade stannat kvar hela dagen. Men vet att det gör ingen skillnad var jag är ledsen. Om det är i sängen, ute, i affären. Det spelar ingen roll.

Det är idag 17 år sedan min mamma dog. Det är sååå konstigt att skriva ut det, att säga det högt, och att ens tänka på det. HUR har jag ens tagit mig hit till denna dagen? Har kan man ens funktionera utan en såpass viktig människa. Jag har ju aldrig vetat hur det känns att ha en mamma. Alla passas flickvänner har jag sällan tyckt särskilt mycket om och de närmsta jag haft är min stödfamilj.

Det är extra jobbigt vissa dagar och ibland påverkas jag knappt. Som de känns iallafall

Det är så svår att jag inte ens vet vad jag skall säga. Jag saknar bara min mamma.

Likes

Comments

Jag skulle önska att min grannar kunde läsa detta och vänligen inte stampa runt som elefanter på övervåningen för det är väldigt lyhört till mig :)

Jag vaknade imorse utav att några skulle in i förråd som de har här (min lägenhet är i källaren) och tysta va dom inte 06:45 iallafall :) sen så skulle jag eventuellt till 'Strömstad' men min syster och visste ej ifall de skulle bli av eller inte men sjukanmälde mig från skolan ändå. För mycket blandade känslor för att vistas bland folk. Mötte dock maya på bussen mot min syster! Inte så konstigt egentligen men ändå lite oväntat 😂
Anledningen att jag och min syster skulle ses idag var för att fixa en fin blomma till mammas grav då ingen utav oss kan vara där på söndag, då det är 17år sedan hon lämnade. Man behöver såklart inte besöka graven alltid utan jag själv vet att jag tänker på henne. Men ville ändå köpa lite blommor till henne. Jag kommer skriva av mig mer på söndag, känner redan nu att jag kommer va ett vrak då. Varit på gränsen till tårar hela veckan oxh det är extremt jobbigt

Likes

Comments

Allmän info, Skola

Det är mycket fokus på skolan just nu.. lagt ner mycket energi och tid på mitt GA och även måndagen och tisdagen spenderades bara till plugg i ämnen som svenska & religion. Det är inte kul men de måste göras.
Idag har jag dock tagit en paus, och bara andats. Även fikat, för att lugna nerverna med. Är väldigt nervös av någon anledning? Jättekonstigt.

Men skolan...... Det är inte mycket nu men det känns så vilket är stressande. Vill bara bli klart med allt.

Likes

Comments

Allmän info, Ätbart

Idag är det måndag men jag saknar helgen som var så mycket. Hade det allmänt mysigt bara. Fikade med Maya & Linda efter skolan i fredags (då vi förövrigt bara hade en lektion). Lördagen sov jag ut och fixade mig i lugn och ro inför Mayas 18års firande som var helt fantastiskt!! Så trevligt folk och bästa stämningen tyckte jag! Och Söndagen sov jag också länge, vid 14 träffade jag Hanna och så gick vi hem till mig och satt och snacka om verkligen ALLT i mer än 5 timmar. Hon gick hemåt vid 19/20 ish tiden. Det var verkligen så kul och hon är så härlig! Glad att jag lär känna henne!

Pricken över i:ett var även att prata FaceTime i över 3h också men en annan vän. Har bara varit så avslappnad hela helgen och ångesten varit minimal. Har förträngt verkligheten men det är okej ibland tycker jag.

Mayas blogg hittar ni här

Likes

Comments