View tracker

Hej! Har inte bloggat på en vecka nu. Det är för att jag typ hade bestämt mig för att sluta blogga. Men NO NO NO! Saknade det alldeles för mycket! Så nu fortsätter jag blogga!

MEN inte här. Fortsätter på min gamla blogg, på Blogg.se. Känns bättre med det så...
Fortsätt följa mitt liv på


IDAJOANNASOFIA. BLOGG.SE

Vi ses!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

klänning till avslutningen och jeansjacka från H&M. Pyjamas shorts från cubus

Likes

Comments

View tracker

Hej. Jag tror inte jag har bloggat sen onsdag?På torsdag hade vi då maskerad. Inga bilder från det tyvärr! Jag var då kanin, vi såg också på smurfarna, men jag har sett den förr och tyckte att den var tråkig redan då. På kvällen också vi bort så jag missade tyvärr hopplektionen :( Men nästa vecka ska vi rida barbacka! Det ska bli kul! 


Igår åkte vi till stan på morgonen och köpte lakrits remmar, sen skulle jag träffa några vänner i byn så vi åkte hem. Var i byn från 1-8. En matpaus hem via där nån gång. Var där med bästis O & M. Min granne var också där. Det var en jättebra dag. På kvällen skulle vi se på Jönsson ligan på Mallorca, men jag somnade efter 2 minuter och sov tills filmen slutade.Idag har vi varit på stan och ÄNTLIGEN har jag hittat en klänning till avslutningen! Det blev en vit spets klänning och en ljus jeansjacka till. Snart ska jag träffa M i byn så vi ses!

Likes

Comments

Idag var det bara en helt vanlig skoldag, på gympan sista timmarna hade vi orientering. Typ alla gick hela tiden, haha nej vår klass är inte alls lat! Imorgon är det maskerad i skolan, jag ska vara kanin. Vi ska också se på film med femmorna.

På fredag ska jag till stan och sen ska jag vara ute i byn med alla mina fina kompisar!

Likes

Comments

Hej hej! Det har varit en väldigt trög dag idag. När jag vaknade i morse orkade jag knappt öppna ögonen. Vi har jättemycket läxor till imorgon och jag orkar inte! Jag vill bara sova tills det blir sommarlov. Mitt rum är jätte stökigt och jag har tänkt städa i flera dagar. Jag vill bara åka till byn med nån och sätta mig i den lilla butiken som finns här och äta godis.

Likes

Comments

Vaknade av spöregn i morse. Hoppas att det slutar snart för idag ska jag och mamma gräva ett grönsaksland, eller iallafall börja. Vi har haft ett på ett väldigt torrt ställe men nu ska vi flytta det till ett bättre ställe.

Igår åkte jag till hopsis som var här nära det var jätteroligt och jag var där i tre timmar. För er som inte vet vad hopsis är, det är en grej med en massa hopptorn som kommer till olika ställen. Hopptornen var väldigt roliga och dom hade också sånadär tjocka sumobrotar dräkter dom var så roliga! Nu tror jag att jag ska stiga upp och börja dagen.

Likes

Comments

Hej! Idag tror jag att vi ska till stan. Igår kväll var det jättekul men så kallt! Kanske åker och träffar några kompisar idag, vi får väl se! På kvällen ska vi till min mommo och moffa. Det här blev ett ganska kort inlägg men vi ses!

Likes

Comments

Wohoo, fredag idag!

Idag efter skolan lämnade jag, min ena bästis och en kompis och hennes typ bästa killkompis i byn i två timmar och vi bara satt typ på samma ställe. Det var jättemysigt men det kändes som typ 10 minuter. Om en halvtimme ska jag ut i byn igen med några friendooos! Vi ses!

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag och äter ett äpple.

Ikväll ska jag vara i stallet några timmar. Jag har också ridlektion och jag har längtat så! Hoppas verkligen det går bra. Annars blir jag sur.

Jag har bestämt att före jag går ut sexan ska jag ha läst en hel finsk bok. Jag började läsa en i skolan men den var lite för svår och jag fattade typ inget. Men idag lånade jag en finsk Sigge bok. Jag har ju läst dom förr så jag borde ju fatta något.

Likes

Comments

Jag har så många ideer om vad jag ska skriva på bloggen, design och allt sånt. Men jag tänker alltid "Jag gör det nästa vecka" "Jag gör det imorgon" "Jag gör det när vi får sommarlov". Men nångång måste jag ju göra det? Jag skjuter upp allt för mycket! Jag försöker bli bättre på att blogga, jag försöker läsa på läxorna bättre.

Men nu. Nu ska jag göra det också! Från och med nu ska jag blogga bättre, läsa på läxorna bättre.

Likes

Comments