Nu har jag äntligen skaffat gymkort! Har dragit ut på det alldeles för långe och nu ska jag komma igång med träningen och bloggen igen!

Jag känner mig så taggad!
Mitt första viktmål är -20kg, vill nå det inom 3 månader så den 25/8 så ska det vara minst -20kg på vågen och så ska jag även avslöja min vikt jag är på nu när jag börjar 😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag precis avslutat första träningspasset hemma och känner mig sååå stolt! Det känns mycket skönare nu efter än vad jag trodde att det skulle göra.
Ska fortsätta träna hemma tills nästa vecka för då är det gymmet som gäller och jag ska börja använda mitt träningsschema som jag fick för några månader sen men pga jobb så har jag inte kunnat börja på det än 😕

Det kommer bli strikt Lchf från och med nästa vecka också. Tänkte göra ett inlägg på vad man kan byta ut "kolhydratsfällor" mot något som är mer Lchf vänligt, inlägget kommer ikväll eller i morgon 😄👌🏼


Xoxo

Likes

Comments

Det är så mycket med sommaren som man ser framemot. Sola, bada, åka på äventyr,
ja allt sånt! Därför tänkte jag dela med mig av mina 5 saker som jag ser mest
framemot. 🌸

  1. Åka upp till stugan vi har utanför Arvidsjaur. Det är så underbart att vara där och det finns så mycket att hitta på! Fiska, marknader/festivaler, åka till storstäderna, umgås med släkten och familjen.
  2. Semester!!! Vem ser inte framemot att få vara ledig från jobbet!? Just nu jobbar jag mycket med excel och ja, datorn överhuvudtaget, vilket tar väldigt mycket på huvudet så det ska bli skönt att vara ledig i några veckor! 😌
  3. Att kunna träna ordentligt utomhus! det kommer bli såå skönt! och att det är varmare ute gör det helt underbart!
  4. Sena sommarkvällar! Tänk er sena sommarkvällar vid sjön med en liten brasa och kanske fiske, helt underbart!
  5. Kvällarna man kan vara ute och spela fotboll, vollyboll och en massa andra bollsporter med polare och familjen!

    Vad ser ni framemot i sommar? 😄

Likes

Comments

Hej alla glada!
Med tanke på att jag är en väldigt rastlös person och tycker om att ha bollar i luften hela tiden så
tänkte jag att jag skulle försöka starta ett projekt för mig själv! Dels för att jag ska komma igång med bloggandet och dels för att ja.. jag är rastlös.

Jag tänkte börja med att försöka berätta om mig själv, mina mål och vad ni kommer att få läsa om här!

Ida heter jag, bor i Alingsås sen 4 månader tillbaks och ja, jag trivs inte jätte bra då jag har mina rötter, familj och vänner i Skåne. Mitt jobb tar upp iprincip all min tid på vardagarna då jag har ganska mycket ansvar och för att inte misslyckas med mitt uppdrag så gör jag det helst så noga som möjligt. Jag jobbar som belysningselektriker men är just på uppdrag av trafikverket så det blir inte att jobba som en "vanlig" elektriker just nu.

Jag har en hund som jag lägger ner mycket energi på.
Sånt som kanske inte är jätte intressant att veta men som jag kommer att skriva om här är b.la. ångest och andra ämen som jag tycker är intressanta.

Hoppas att det kommer bli en intressant läsning :)


Likes

Comments

Detta ska bli min nya start, min nya början, mitt nya liv!
Jag har haft så otroligt mycket motgångar, ångest och oro. Min frågor har varit "kommer jag klara det?" "Kommer jag se någon förändring?" "Kommer jag orka det?", då svara jag mig själv "KLART SOM FAN ATT JAG GÖR!".

Att sätta lite press på sig själv och våga tro att man faktiskt kommer klara det!
Min chef har varit på min om att jag ska börja med LCHF och inte förrän i lördags så gav jag med mig, jag ska försöka mig på LCHF!
Egentligen är det ganska simpelt, men svårt att hålla sig ifrån t.ex. Pasta.

Ni kommer få följa mig på min resa, jag ska nå - 35 kg, bilder på träning, mat och recept och även heminredning kommer ni att få
Lite av ☺️

Likes

Comments

En blogg lät som ett bra alternativ för mig, för att få den extra kicken i baken som jag behöver för att nå mitt mål.
Att börja träna och äta bättre är målet!
Att gå ner i vikt är  ett stort plus! Jag behöver verkligen denna kicken för att komma igång!

Så här kommer ni att få följa mig på resan :)

Likes

Comments