Title
View tracker

Hej! Sitter just nu på skolan och har precis ätit lunch. Idag har jag lång dag vilket betyder att jag slutar 16, segt. Efter skolan måste jag verkligen plugga för nu har jag en riktig stressad vecka:(
Vill också hinna med att träna men vi får se vad jag hinner med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

God morgon! Kolla hur härligt detta ser ut?? Bilderna är från när jag var i Napa i somras.
Tänk er att bara få lite sol och värme, underbart va?

Tur att man åker utomlands till sommarn igen<3

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Jag har precis gjort i ordning lite bröd med äggröra på som frukost, och så kollar jag på Youtube. Idag så är det skyltsöndag vilket betyder att jag ska ner på stan och "visa upp mig". Jag har inte nämnt det förut med jag är Lucia kandidat i min stad, eftersom röstningen stänger idag så ska vi visa upp oss för alla. Svårt att förklara för jag vet inte så mycket, hehe.
Men jag ska iallafall snart göra mig i ordning för idag!

Likes

Comments

Hej! Idag är det lördag och har inget mer planerat än att träna och köpa lösfransar. Vet dock inte om jag hinner än eftersom alla affärer stänger tidigare på lördagar.
Men just nu är jag med Olle och vi sitter och kollar skräckfilm <3

Likes

Comments

Hej! Kom hem från gymmet för någon timme sen och det gick jätte bra. Jag körde mest mage idag med ocksp inre lår, nu hoppas vi på träningsvärk imorgon!
Imrgon är det äntligen fredag(!!) och då ska jag och tjejerna ha idol mys och äta en massa godis och umgås <3

Likes

Comments

Hej! jag sitter nu i skolan i väntan på min sånglektion. Dagen i Karlstad har varit bra och vi åt lunch på ett jätte bra ställe som hette Oliven. Dem har jätte goda sallader, och det finns till och med vegetariska sallader där!

Likes

Comments

Godmorgon, just nu sitter jag och äter frukost.Det blev kvar med müsli (avokadon är slut :( )  Jag börjar tidigare idag för att vi ska åka tåg till Karlstad och kolla på rättegång. Jag tycker verkligen att det ska bli kul!

Likes

Comments