Sommeren er altfor kort. Nå kommer høsten snikende innpå oss, og da passer vi på å ligge inne på sofaen med noe godt å spise foran tv skjermen. Det var det vi gjorde i hele gård kveld. Elsker slike kvelder når du endelig for tid med kjæresten etter noen travle dager.

Jeg har ikke laget noen planer i dag, noe som er så deilig. Det eneste jeg vil prøve, er å få på meg trenings klær og få trent litt. Men ellers får vi se hva dagen bringer.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I går ble jeg ferdig med Kreta videoen. Jeg hadde tenkt å vlogge noen dager, men det ble det aldri noe av. Følte vi gjorde det samme hele veien. Jeg har fått filmet noe, så jeg har prøvd å sette sammen alt av material jeg hadde til en liten video. Jeg angre såååå mye på at jeg ikke filmet mer, men sånn blir det denne gange, så får jeg ta det seriøst neste gang når jeg vet hvor kjipt det er.

Likes

Comments

wow, det er lenge siden jeg har tatt turen innom her. Det har gått mer en to uker siden jeg har fått tid til å oppdatere dere, men jeg har nettopp hatt min første uke som lærling på en helt ny plass. Jeg har startet i en 100% stilling, og dagene flyr forbi. Dagene min har sett slik ut; Stått opp, kjører til jobb, jobber, kjører hjem, lager middag, så er det nesten kveld. Dette er dagene mine. Har nesten ikke hatt energi til å ta opp datamaskinen en gang.

Men nå som jeg har kommet meg litt inn i rutinene så skal jeg prøve å få tid til mer blogging og ikke minst YouTube. Etter jeg er ferdig med dette innlegget, så skal jeg sette meg ned å redigere en liten video til dere fra Kreta turen. Forresten, så snapper jeg for Norwegianblogs i dag, så da kan dere følge med på hva jeg driver med i dag.

Solbriller / Zaful.com - Genser / H&M - Sko / Skopunkten

Likes

Comments

Jeg kan nesten ikke tro det selv med mine egne øyner! Tenk deg at vi ikke bare er to lengre, men nå er vi tre!! Det er så gøy og ikke minst spennende til å oppdra en aldeles nydelig kattunge. Jeg er selv oppvokst med katter, men da har jo selvfølgelig blitt mamma som har oppdratt den.

Jeg har lenge ønsket meg en katt her i huset. Jeg har mast og mast på Trond om å få, og tilslutt fikk jeg. Nå er vi 3 her i huset. Meg, Trond & lille Chanel. Hvor nusselig er ikke det?

Hvor fin er ikke hun da? Nyydelig!! Selv om jeg måtte stå opp i natt klokken 3 for å se til hun siden hun mjauet så mye, så stopper det ikke meg.

Likes

Comments

Nå sitter jeg på min favoritt plass av alle plasser her i huset, med mobilen i hånden og prøver å skrive ett innlegg til dere siden pc'en min vil ikke slå seg på.

I det siste har dagen vært fylt opp fra morgen til kveld. Jeg kan første og fremst si at jeg har endelig fått meg en stue oppe i andre etasje!! Jeg er så fornøyd. Første gang jeg har kunnet brukt penger på alt av møbler som man trenger til en stue, selv! Jeg elsker og være her oppe, spesielt på kvelden. Da ser man over hele Nærbø. Utrolig koselig.

Tenkte dere kunne få ta en snik titt på hvordan det ser ut her oppe. Er ikke helt ferdig enda, men når det er ferdig, så skal dere få se før og etter bilder hvis det er noe dere ønsker.

Igjen, trykk på bildet der det er to eller flere for bedre kvalitet! Så hvis dere vil se før og etter bilde, så legg igjen en kommentar.

Have a nice day!!

Likes

Comments

Hei! Er egentlig på vei ut døren, men tenkte jeg kunne legge igjen et innlegg før kveldens festeligheter starter! Jeg har med meg kamera, så skal se om jeg får knipset noen bilder til bloggen

Ha en suuper dag!

Likes

Comments

Da er sminken på, snart mat og ett kaldt glass med vin før kveldens festligheter starter. Kommer sikkert til å legge noe ut på snapchat hvis dere vil følge med. Idajarvinen heter jeg!

Likes

Comments

Gårsdagen ble til at vi var hjemme hos Malin og lagte oss en god taco og så på film. En herlig kveld spør du meg.

Akkurat nå ligger vi på Almenäs og soler oss. Senere i kveld skal vi sjekke utelivet her i Borås med Malin. Skal prøve å få tatt noen antrekk bilder til dere også hvis jeg får tid.

Likes

Comments

Da har vi ankommet Sverige igjen etter en perfekt uke i Kreta. Vi sovnet ikke før halv 5 i natt, så vi er ganske trøtt og slitne. I hele dag har vi bare ligget i sofaen med dyna rundt oss og sett på serie. Perfekt spør du meg, spesielt når man hører regnet daler ned.

Resten av dagen blir til å ligge her på sofaen til vi skal møte søsteren min Malin som slutter på jobb klokken 5. Så det blir nok en avslappende dag på oss.

Likes

Comments