Long time, no see. Er det ikke det de sier? Det har gått over 1 mnd siden jeg har vært inne her på bloggen. Jeg bare forsvant, sånn plutselig. Det har sine grunner, men dere som følger med på snapchat-kontoen våres har nok fått med seg at jeg har vært sykemeldt, og har derfor ikke klart og ha bloggen som første prio. Men mer trenger vi ikke å gå inn på. Jeg skal nå prøve og komme sakte men sikkert tilbake til dere, men kan ikke love innlegg til dere hver dag. MEN, skal prøve så godt jeg kan.

Det har ikke skjedd noe særlig mye nytt i det siste, unntatt at jeg har begynt å trene. Noe som jeg virkelig elsker nå. Noe annet som jeg ikke har fortalt dere er at jeg skal på jente-tur til Gdansk neste fredag, altså om en (!!) uke. Kjenner jeg gleder meg utrolig mye. Har tenkt og filme litt av turen og ikke minst ta masse bilder.

Dere som følger meg på Instagram har sikkert sett at jeg har vært endel aktiv der. Grunnen for at jeg har vært mer aktiv der enn på bloggen er fordi jeg vil gi dere noe, og ikke minst noe til meg selv. Så hvis det er noen som ikke følger meg, så kan dere finne meg ved å søke på @idajarvinen.

Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg videre drar på trening. Jeg har forresten snapchat-kontoen i dag. Så følg meg gjennom dagen der. Norwegianblogs.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Ville bare ta en titt innom og vise kveldens antrekk til dere. Kommer ett innlegg ut til dere i morgen om hvorfor jeg ikke har vært så veldig på bloggingen i det siste. Ha en super kveld!!

Likes

Comments

Nå har vi akkurat kommet inn dørene etter en koselig middag ute sammen. Kjenner at det var godt og ha litt romanse mellom oss nå. Men ville bare ta en titt innom til dere før vi tar kvelden ved å bare ligge på sofaen og ser på film. Håper dere får en fin kveld så snakkes vi i morgen!

Likes

Comments

Sommeren er altfor kort. Nå kommer høsten snikende innpå oss, og da passer vi på å ligge inne på sofaen med noe godt å spise foran tv skjermen. Det var det vi gjorde i hele gård kveld. Elsker slike kvelder når du endelig for tid med kjæresten etter noen travle dager.

Jeg har ikke laget noen planer i dag, noe som er så deilig. Det eneste jeg vil prøve, er å få på meg trenings klær og få trent litt. Men ellers får vi se hva dagen bringer.

Likes

Comments

I går ble jeg ferdig med Kreta videoen. Jeg hadde tenkt å vlogge noen dager, men det ble det aldri noe av. Følte vi gjorde det samme hele veien. Jeg har fått filmet noe, så jeg har prøvd å sette sammen alt av material jeg hadde til en liten video. Jeg angre såååå mye på at jeg ikke filmet mer, men sånn blir det denne gange, så får jeg ta det seriøst neste gang når jeg vet hvor kjipt det er.

Likes

Comments

wow, det er lenge siden jeg har tatt turen innom her. Det har gått mer en to uker siden jeg har fått tid til å oppdatere dere, men jeg har nettopp hatt min første uke som lærling på en helt ny plass. Jeg har startet i en 100% stilling, og dagene flyr forbi. Dagene min har sett slik ut; Stått opp, kjører til jobb, jobber, kjører hjem, lager middag, så er det nesten kveld. Dette er dagene mine. Har nesten ikke hatt energi til å ta opp datamaskinen en gang.

Men nå som jeg har kommet meg litt inn i rutinene så skal jeg prøve å få tid til mer blogging og ikke minst YouTube. Etter jeg er ferdig med dette innlegget, så skal jeg sette meg ned å redigere en liten video til dere fra Kreta turen. Forresten, så snapper jeg for Norwegianblogs i dag, så da kan dere følge med på hva jeg driver med i dag.

Solbriller / Zaful.com - Genser / H&M - Sko / Skopunkten

Likes

Comments

Jeg kan nesten ikke tro det selv med mine egne øyner! Tenk deg at vi ikke bare er to lengre, men nå er vi tre!! Det er så gøy og ikke minst spennende til å oppdra en aldeles nydelig kattunge. Jeg er selv oppvokst med katter, men da har jo selvfølgelig blitt mamma som har oppdratt den.

Jeg har lenge ønsket meg en katt her i huset. Jeg har mast og mast på Trond om å få, og tilslutt fikk jeg. Nå er vi 3 her i huset. Meg, Trond & lille Chanel. Hvor nusselig er ikke det?

Hvor fin er ikke hun da? Nyydelig!! Selv om jeg måtte stå opp i natt klokken 3 for å se til hun siden hun mjauet så mye, så stopper det ikke meg.

Likes

Comments

Nå sitter jeg på min favoritt plass av alle plasser her i huset, med mobilen i hånden og prøver å skrive ett innlegg til dere siden pc'en min vil ikke slå seg på.

I det siste har dagen vært fylt opp fra morgen til kveld. Jeg kan første og fremst si at jeg har endelig fått meg en stue oppe i andre etasje!! Jeg er så fornøyd. Første gang jeg har kunnet brukt penger på alt av møbler som man trenger til en stue, selv! Jeg elsker og være her oppe, spesielt på kvelden. Da ser man over hele Nærbø. Utrolig koselig.

Tenkte dere kunne få ta en snik titt på hvordan det ser ut her oppe. Er ikke helt ferdig enda, men når det er ferdig, så skal dere få se før og etter bilder hvis det er noe dere ønsker.

Igjen, trykk på bildet der det er to eller flere for bedre kvalitet! Så hvis dere vil se før og etter bilde, så legg igjen en kommentar.

Have a nice day!!

Likes

Comments

Hei! Er egentlig på vei ut døren, men tenkte jeg kunne legge igjen et innlegg før kveldens festeligheter starter! Jeg har med meg kamera, så skal se om jeg får knipset noen bilder til bloggen

Ha en suuper dag!

Likes

Comments