Hei! Ville bare ta en titt innom og vise kveldens antrekk til dere. Kommer ett innlegg ut til dere i morgen om hvorfor jeg ikke har vært så veldig på bloggingen i det siste. Ha en super kveld!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå har vi akkurat kommet inn dørene etter en koselig middag ute sammen. Kjenner at det var godt og ha litt romanse mellom oss nå. Men ville bare ta en titt innom til dere før vi tar kvelden ved å bare ligge på sofaen og ser på film. Håper dere får en fin kveld så snakkes vi i morgen!

Likes

Comments

I går ble jeg ferdig med Kreta videoen. Jeg hadde tenkt å vlogge noen dager, men det ble det aldri noe av. Følte vi gjorde det samme hele veien. Jeg har fått filmet noe, så jeg har prøvd å sette sammen alt av material jeg hadde til en liten video. Jeg angre såååå mye på at jeg ikke filmet mer, men sånn blir det denne gange, så får jeg ta det seriøst neste gang når jeg vet hvor kjipt det er.

Likes

Comments

wow, det er lenge siden jeg har tatt turen innom her. Det har gått mer en to uker siden jeg har fått tid til å oppdatere dere, men jeg har nettopp hatt min første uke som lærling på en helt ny plass. Jeg har startet i en 100% stilling, og dagene flyr forbi. Dagene min har sett slik ut; Stått opp, kjører til jobb, jobber, kjører hjem, lager middag, så er det nesten kveld. Dette er dagene mine. Har nesten ikke hatt energi til å ta opp datamaskinen en gang.

Men nå som jeg har kommet meg litt inn i rutinene så skal jeg prøve å få tid til mer blogging og ikke minst YouTube. Etter jeg er ferdig med dette innlegget, så skal jeg sette meg ned å redigere en liten video til dere fra Kreta turen. Forresten, så snapper jeg for Norwegianblogs i dag, så da kan dere følge med på hva jeg driver med i dag.

Solbriller / Zaful.com - Genser / H&M - Sko / Skopunkten

Likes

Comments

Jeg kan nesten ikke tro det selv med mine egne øyner! Tenk deg at vi ikke bare er to lengre, men nå er vi tre!! Det er så gøy og ikke minst spennende til å oppdra en aldeles nydelig kattunge. Jeg er selv oppvokst med katter, men da har jo selvfølgelig blitt mamma som har oppdratt den.

Jeg har lenge ønsket meg en katt her i huset. Jeg har mast og mast på Trond om å få, og tilslutt fikk jeg. Nå er vi 3 her i huset. Meg, Trond & lille Chanel. Hvor nusselig er ikke det?

Hvor fin er ikke hun da? Nyydelig!! Selv om jeg måtte stå opp i natt klokken 3 for å se til hun siden hun mjauet så mye, så stopper det ikke meg.

Likes

Comments

Nå sitter jeg på min favoritt plass av alle plasser her i huset, med mobilen i hånden og prøver å skrive ett innlegg til dere siden pc'en min vil ikke slå seg på.

I det siste har dagen vært fylt opp fra morgen til kveld. Jeg kan første og fremst si at jeg har endelig fått meg en stue oppe i andre etasje!! Jeg er så fornøyd. Første gang jeg har kunnet brukt penger på alt av møbler som man trenger til en stue, selv! Jeg elsker og være her oppe, spesielt på kvelden. Da ser man over hele Nærbø. Utrolig koselig.

Tenkte dere kunne få ta en snik titt på hvordan det ser ut her oppe. Er ikke helt ferdig enda, men når det er ferdig, så skal dere få se før og etter bilder hvis det er noe dere ønsker.

Igjen, trykk på bildet der det er to eller flere for bedre kvalitet! Så hvis dere vil se før og etter bilde, så legg igjen en kommentar.

Have a nice day!!

Likes

Comments

Hei! Er egentlig på vei ut døren, men tenkte jeg kunne legge igjen et innlegg før kveldens festeligheter starter! Jeg har med meg kamera, så skal se om jeg får knipset noen bilder til bloggen

Ha en suuper dag!

Likes

Comments

Da er sminken på, snart mat og ett kaldt glass med vin før kveldens festligheter starter. Kommer sikkert til å legge noe ut på snapchat hvis dere vil følge med. Idajarvinen heter jeg!

Likes

Comments

Gårsdagen ble til at vi var hjemme hos Malin og lagte oss en god taco og så på film. En herlig kveld spør du meg.

Akkurat nå ligger vi på Almenäs og soler oss. Senere i kveld skal vi sjekke utelivet her i Borås med Malin. Skal prøve å få tatt noen antrekk bilder til dere også hvis jeg får tid.

Likes

Comments

Da har vi ankommet Sverige igjen etter en perfekt uke i Kreta. Vi sovnet ikke før halv 5 i natt, så vi er ganske trøtt og slitne. I hele dag har vi bare ligget i sofaen med dyna rundt oss og sett på serie. Perfekt spør du meg, spesielt når man hører regnet daler ned.

Resten av dagen blir til å ligge her på sofaen til vi skal møte søsteren min Malin som slutter på jobb klokken 5. Så det blir nok en avslappende dag på oss.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Etter en lang dag ute på en av verdens fineste strender ligger vi her slakt i sengen og slapper av før vi videre skal ut å spise og kose oss. Siste kvelden vi har her nede, siden vi reiser i morgen kveld.

I dag har vi vært på en av de 10 fineste stendene i verden. Hvor fint er det ikke her da? Er jo som å komme til paradis. Jeg ble helt forelsket i denne standen, Balos Bay.

Vannet var bare helt fantastisk. Man kunne se absolutt alt. Man kunne gå mange hundre meter, så grunt var det. Dere som skal reise til Kreta, MÅÅ bare reise hit. Det finnes solsenger man kan ligge på, og man kan komme seg ut der ved enten å ta båt, eller og ta bil. Ikke langt i fra Chania/Platanias heller. (trykk på bildet for og få bedre kvalitet)

Nå skal vi slappe av og spise bitte litt før vi videre skal ut og treffe søsteren min og typen igjen. Siden dette er siste kvelden så skal vi nok teste utelivet her. Ha en fin fin kveld videre!

Likes

Comments

Find me under the palms

Jeg må bare virkelig takke for alle gratulasjonene jeg fikk på innlegge mitt i går som dere kan finne HER. Tusen hjertelig!! Har nesten ikke ord.

Likes

Comments

Jeg må bare begynne med at kvelden i går var den beste kvelden i hele mitt liv. Det begynte med en utrolig fin middag på hotellet med utsikt mot hele havet. Tok oss en drink før vi senere gikk på stranden. Vi hadde kledd oss fint opp siden begge ville ha en romantisk aften.

Etter vi hadde gått litt så stoppet vi på en holme hvor vi bare hørte bølgen slå mot kanten og holdt rundt hverandre. Det vi skulle til å gå, stoppet han opp, gikk ned på kne og spurte om jeg ville gjør han til den lykkeligste og heldigste i verden. Jeg trodde det ikke med mine egne øyner! Følte meg som en prinsesse.

~Jeg er den heldigste jenta i verden~

Likes

Comments

Jeg er bare helt forelsket i denne jumpsuiten!! Hvor fin er ikke den da?

Gårsdagen ble til at vi gikk inn til Platanias, spilte golf, spiste middag og tok taxi tilbake til hotellet. I kveld skal vi være på hotellet, spise god middag, ta oss en spasertur på stranden og kanskje ta oss noen drinker. Elsker virkelig å være her nede i varmen!

Over til en annen ting. Er det kun meg? Eller blir bildene litt skurrete og utydelig når man har dem i "kollasjer", så blir det fine og tydelige når man klikker på dem! Er så utrolig irriterende....

Likes

Comments

Kvelden i går gikk ut på å se oss litt rundt her. Vi spilte minigolf, spiste og tok oss en herlig drink. Vi gikk til Platanias, noe som jeg aldri skal gjøre igjen. Haha, neida. Det var utrolig langt, men vi gikk ganske tidlig og da steikte sola.

Kvelden i kveld blir nok akkurat likt. Det er sånn det blir når man er på ferie. Så det jeg kommer til å oppdaterer dere om blir nok antrekksbilder. Men jeg skal prøve å bli flinkere til å ta med kamera rundt, slik jeg får tatt flere bilder til dere. Noe annet dere vil jeg skal blogge om? Legg igjen en kommentar, så får jeg se hva jeg får fikset.

Likes

Comments

Da har vi endelig kommet på plass i solstolen ved bassenget. 32 grader og sol når klokken er 9-10 på morgningen, slå aldri feil. Nå skal vi nyte de dagene vi har her nede.

Jeg vlogger foresten også på Norwegianblogs i dag! Så hvis du vil følge med på oss her i Kreta i dag, så legg oss til❤

Likes

Comments

Da har vi fått sjekket inn og venter på boarding som starter om en halv time. Kjenner jeg gleder meg helt sykt mye til å komme ned til varmen og bare slappe helt av og koble ut.

Likes

Comments

Da har vi nettopp kommet inn dørene etter og ha vært ute siden klokken 11. Vi kjørte først til et stort lager som heter Lager 157. Et stort lager med fult av klær til en billig peng. Jeg fant ingenting som vanlig, mens typen fikk handlet seg et par med skjorter.

Ellers har vi ikke gjort noe stort til nå. Vi har spilt mini-golf, noe som jeg synes er utrolig kjekt! Selvfølelig så tapte jeg, men jeg vet at jeg er flinkere en Trond. HAHA, dere hører hvor dårlig taper jeg er! Nå sitter vi bare her og venter på søsteren min Malin, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Likes

Comments

Endelig har vi ankommet Sverige, etter en så og si lang reise, men det gikk allikevel fort. I går var det en veldig vellykket dag. Det var både min 18 års dag og jeg klarte bil lappen(!!!). Det skal feires ute i kveld på Pinchos her i Borås.

Nå må vi nesten bare få i oss noe frokost, så skal vi kjøre bort over til Ullared. Dere må ha en fin, fin dag. Så snakkes vi senere♥

Likes

Comments

Trøtt, sliten, vondt i halse og tidenes allergi. Det er lille meg som synes synd på seg selv. Da kan dere tenke dere hvorfor jeg ikke har orket og oppdatere dere. Så jeg ville bare si at det kommer til å bli litt mindre blogging nå fremover, men det er kun for en liten periode. Jeg har aldri slitt så mye med allergi som jeg gjør nå. Men jeg prøver mitt beste, så får dere være happy for det dere får

Likes

Comments

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med en koselig liten spillekveld med mine to fantastiske gutter. Vi har nemlig fått besøk av lillebroren min, Niklas. Han skal være her til Torsdag. Så da har vi kost oss litt med popcorn og brus, mens vi har spilt litt brettspill og kort.

Resten av kvelden vet jeg ikke hva som bringer oss. Vi skal akkurat til å spise noe kveldsmat, så får vi se om det blir noe movietime eller kanskje vi tar oss en tur ut og finner på noe.

I morgen snapper jeg igjen for Norwegianblogs, så da ses vi kanskje der?. Ha en utrolig fin kveld videre fantastiske lesere!

Likes

Comments

Hei på dere♥ Nå står jeg midt i middagslagingen. Trond har nettopp fått besøk av sitt søskenbarn og her er jeg så flink at jeg lager middag til dem. Det ble grønnsakssuppe i dag, og det lukter sååå godt! Gleder meg til det blir ferdig.

I går ble det ikke noe avskjedsfest på oss. Som sagt så sliter jeg veldig med allergi, og nå som det er sommer er det på det verste. Jeg begynte å klø når vi spiste middag, så da bestemte vi for å kjøre hjem og ta en allergitablett for å se om det ga seg. Dessverre så ga det seg ikke, så vi ble hjemme. Jeg orker virkelig ikke mer av dette pisset.

I kveld så skal vi ut med ett venne par og spille bowling. Jeg er en kjempe dårlig taper og en dårlig vinner. HAHA. Så lurer virkelig på hvordan dette skal gå. Men nå må jeg neste fortsette med middagen her sånn at guttene for noe å spise.

Likes

Comments

Nå sitter jeg her ferdig sminket og er klar for å gå ut dørene. Typen sitter fortsatt i bokseren og spiller playstation. (Kom ikke som ein bombe, haha) Vi skal til svigers og spise pizza!!! Svigermors sin pizza er seriøst den beste pizzaen i verden.

Etter det drar vi videre inn mot Stavanger, Hommersåk. Søskenbarnet mitt skal ha en liten avskjedsfest siden hun skal flytte til Frankrike og begynne på skole. Så dette kommer til å bli en gøyal kveld, og ikke minst snakke og bli kjent med nye mennesker. Men nå må jeg faktisk få gang i han gutten, for nå må vi snart avgårde slik at vi ikke kommer for seint!

Dere får ha en fin kveld, så snakkes vi igjen i morgen♥

Likes

Comments

God morgen♥ I dag når jeg våknet kjente jeg at dette kommer til å bli en fantastisk dag. Jeg hoppet ut av sengen og gikk ut for å kjenne hvor varmt det var. For å si det sånn, det var akkurat som å våkne i syden og gå ut. Det var kjempe varmt til å være så tidlig på morgningen, så jeg fikk nesten litt sjokk. Så jeg hoppet i bikinien og laget meg noe smoothie og nå sitter jeg her ute. Helt fantastisk!

Så i dag skal jeg nok nyte meste parten av tiden her ute. Jeg snapper forresten for Norwegianblogs igjen i dag. Så hvis du ikke har lagt til oss enda, så anbefaler jeg virkelig at du gjør det nå! Er utrolig gøy å følge med på de andre jentene som er med! Dere må ha en fin dag videre, så snakkes vi

Likes

Comments

Endelig har vi fått på plass ute-møblene og er klare for varme dager og sene sommerkvelder som vi kan sitte ute å nyte. Har lengtet etter dette så lenge, og nå endelig har vi fått kjøpt oss ute-møbler.

Rett og slett trodde jeg ikke at vi skulle kjøpe ute-møbler i år, at vi heller skulle vente til neste år. Men neida. Nå gleder jeg meg utrolig mye til vi kan begynne å grille, spise ute og ha gjester.

Likes

Comments

Hei på dere. I dag når jeg våknet så regnet det ute, så da tenkte jeg at i dag skal jeg ha en koselig egen tid. Jeg har slengt på meg kosedressen og ligger i sofaen å spiser en rar kombinasjon av sunt og usunt, haha. To skiver med nugatti og smoothie. Kjempe rar kombinasjon synes jeg i hvert fall. Vi hadde rett og slett ingenting som fristet meg i dag. Så da ble det sånn.

Nå må jeg få i meg resten av frokosten så skal jeg finne mange skikkelig jentefilmer. Hvis dere har noen tips til jentefilmer så fyr løs, sier ikke nei takk til det!

Likes

Comments

Hva tror dere det ble til? Gjett om vi tok bilen og kjørte ned til stranden. Vi kunne ikke reise å handle når vi hadde så fint sommervær i dag. Vi stoppet på butikken og kjøpte oss masse snacks, å kjørte videre til stranden. En utrolig perfekt sommerdag spør du meg. Ingen vind, og vi lå for oss selv. Jeg tok til og med mitt første bad i år (!!!).

Etter vi hadde vært på stranden kjørte vi hjem til svigers. Der grillet vi og spiste god mat. Etter en stund hjemme hos svigers, så kjørte meg og Trond videre for å møte ett venne par, siden vi skulle på kino. Vi så filmen Wonderwomen.

For å si det sånn, jeg har vært ute av huset siden klokken var 11:00 i dag. Det er ikke ofte du. Så nå skal vi nyte resten av kvelden på sofaen med tente lys og rett og slett bare slapp av. Jeg håper dere har hatt en like fin dag som jeg har, så snakkes vi i morgen♥

Likes

Comments

God morgen vakre dere♥ I dag ble det en litt tidlig morgen på meg. Våknet av at barna i gaten lekte utenfor huset vårt. Hvor deilig er ikke det? Barnelatter og snakking! Jeg synes i hvert fall det er kjempe koselig.

Jeg sto opp og laget en god smoothie til frokost. Fikk på meg klær og fikk freshet opp ansiktet. Planene for dagen i dag er fortsatt litt usikre, men enten blir det å reise inn til Kvadrat, eller å gå på stranden. Skal ta med meg kamera, så får dere se senere hva planene ble. Hvis dere vil følge meg litt gjennom dagen, så legg meg til på min egen snapchat; Idajarvinen.

Akkurat nå må jeg bare få drikket opp smoothien min, og der etter bli henta av svigersøster. Så dere må ha en utrolig fin dag og nyte det fine været, så snakkes vi senere!

Likes

Comments