Header
View tracker

Fredag och ledig helg.

Idag kom även Sofie och Lucas hit,

yeey.

Jag blev precis klar med att ta ut mitt löshår.. Så nu är man korthårig igen, rätt skönt ändå. Nu ska jag gå ner till stan och hämta hem min cykel och även kanske köpa lite godis, det är ju trots allt fredag.

P&K!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Inredning

Hej vänner.

Idag är jag ledig så då passa jag på att åka ut till valbo och köpa dem sista julklapparna och även lite presentpapper osv. Nu ska jag möta upp mamma på stan för lite mat och även kanske lite shopping. Tjing!

Likes

Comments

View tracker

Mat

Sitter i köket just nu och väntar på att kycklingen i ugnen ska bli klar.... Är så hungrig, har inte ätit på hela dagen då jag hatar att äta direkt när jag vaknar och sen vid 11 så var jag och tatuerade ögonbrynen igen, sjukt att det var nästan ett år sedan jag gjorde det sist. Så nu är dem fina igen. Yey.

Titta vad gott?? märks det att jag är hungrig, haha sitter och tittar på matbilder :(

Likes

Comments

Mat, SOMMAR

Igår var jag och Fredrik ute och åt, Vi hade bokat bord på pinchos men vi avbokade det i sista sekund för jag ville hellre äta på church street hehe. Vi hade planerat att gå på bio efter maten men vi blev så mätta så vi gick ut och gick istället. Nu har precis Fredrik åkt hem.. Jag tänkte laga nå middag och sedan kolla youtube resten av kvällen.  

Likes

Comments

Nytt i garderoben

Hur ball är inte min rosa bomberjacka??


Detta är så typsikt mig när jag går på stan "jag ska inte handla något" och sen kommer jag hem med massor utav saker. Som denna gång skulle jag "bara" handla lösögonfransar. 


Likes

Comments

SOMMAR

När Sofie, Jonas och Lucas var på besök för någon vecka sedan så besökte vi furuvikparken. Har faktiskt inte varit där i år även fast jag har furuvikskort.. Var där ca 4-5 gånger förra året och då köpte jag inge furuvikskort och nu när man har det har man ju självklart inte varit dit, så typiskt.

Likes

Comments

SOMMAR

3 bilder från igår och idag.

Igår efter jobbet hämta Julia och Sofie mig så åkte vi till Ljusne för att förfesta innan jag och Julia åkte till quizen. Idag möttes jag och Julia upp för bakismat och sedan hade vi filmkväll. När Fredrik kom hem så åkte Julia hem, jag och Fredrik åkte och köpte Kina. Tog tåget hem vid nio och mamma hämta mig på tågstation, bästa. Så nu ligger jag i sängen och ska försöka sova börjar 7:30 imorgon. Natti!!

Likes

Comments

Mat, SOMMAR

Hej vänner.

Hoppas det är bra med er, med mig är det toppen.

Det var ett tag sedan vi hördes av, har hunnit med en hel del. Varit på leksand sommarland x3, Uppsala, stugan, Thun's, Furuviksparken, utekvällar, mysiga middagar, badat, jobbat, tältat, bilbingo x3 och massor med annat skoj. Tänkte visa lite bilder på vad som har hänt på senaste. Men får nog dela upp det i 2-3 inlägg. Men det tråkiga är att jag har varit ganska dålig på fotat men lite bilder har jag nog att bjuda på!

Var i Leksand med Mamma och Felix i 2 dagar, åkte sedan och tälta i furudal vilket var hur mysigt som helst. I onsdags var jag även där med Fredrik, Lisa och Jonas.

En utekväll med Maja, satt mitt i flyttkaoset. heheh mysigt.

Har spelat bilbingo med Mamma x2, även med Sofie & Julia. Inte vunnit någon av gångerna.. Solat och badat på Sandören här i Älvkarleby, perfekt innan jag börjat jobba.

Åkte till Stugan med Fredrik över helgen för några veckor sedan. Där Pappa, Helena och Ella även var.

På lördagen var det dåligt väder och så vi bestämde oss för att åka till thun's där jag inhandlade dessa skor, som tyvärr är obekväma som fan..

Dåligt väder även på söndagen så vi låg inne i stugan kika film och åt godis.

Lite senare på dagen åkte vi in till Öregrund för att lägga oss på klipporna ett tag. Innan vi åkte hem så stannade vi självklart på jakten för en kycklingpizza, bästa!!

Likes

Comments

PARTY

Hej vänner.

Det är lördag och jag är ledig så ikväll blir det alkohol med vänner, lika som igår. Så det blir alltså 2 dagars längesen jag körde på det. Men det ska bli kul, är faktiskt taggad. Bilderna är från en utekväll för någon månad sen! 

Likes

Comments