24 dagar kvar till den årliga resan till Österrike, längtar mer än någonsin iår eftersom vi inte åkte skidor under julen!!!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter skolan igår åkte jag ner till mina kusiner i Åsa, perfekt när jag slutar sent i skolan så slipper jag stressa innan träning så det ska jag absolut göra flera gånger! Bästa Emelie gjorde jättegod mat till mig också<3

Efter träningen var det raka vägen hem och ställa sig och göra tacos och sedan kom Linn till mig så sov hon här eftersom jag inte vill sova själv när ingen är hemma. Så snäll som alltid ställer upp!!

Idag är det bara plugg som gäller, känner mig väldigt stressad just nu då GA tydligen ska vara klart om några veckor och vi har en del andra inlämningar samtidigt.
Så nu kör vi pluggpluggplugg hela dagen lång.


Igår fyllde denna ängel 21 år. Love
U!


Likes

Comments

Min måndagar är bäst, kunde inte alla dagar vara såhär. Som sagt så börjar jag halv två men eftersom mimmsan fyller 18 idag så hade vi tjejerna i klassen beställt en tårta, fixat ballonger och lite dricka så firade vi henne lite innan vi börja som en överraskning. Hon blev jätteglad & det blev jättelyckat!!

Nu har jag precis duschat & ätit efter ett fyspass med laget.

Grattis igen våran lilla pri
nsessa

Olivi
as bild!

Likes

Comments

Efter jag va taxi åt pappi och hans kompisar till Göteborg så mötte jag upp Linn på Facklan så såg vi Taken 3. Tycker den va jättebra. Älskar alla Taken filmerna!!!

Liam Neeson är oslagbar.

Likes

Comments

Tog en sväng på kungsmässan med besti förut, fick med mig en "kofta" jag har spanat på länge. I förmiddags hade jag träning, egentligen fotboll men eftersom de va stormvarning körde vi styrka inomhus.

Nu ikväll ska vi ut och äta med familjen eftersom sis fyller 21 på tisdag och varken mamma eller pappa är hemma då (haha..)

Seee
you later!

Likes

Comments

Har haft ett underbart lov, känner faktiskt att batterierna är laddade och att jag har vilat ut ordentligt. Jobbade endast två dagar på lovet och de är enda gången jag har gått upp till en väckarklocka.

Nu har skolan & försäsongsträningen dragit igång. Sista terminen i skolan. Hur konstigt känns det inte? Jag tror jag är minst lika skoltrött som alla andra treor just nu, men det sägs att detta är den bästa terminen och det tror jag absolut den kommer bli, har sååå mycket roligt framför mig.

Denna åkte ner i magen idag. Jag tröttnar aldrig
!!!!


Likes

Comments

Du skulle ju också varit här nu? Jag saknar dig.


Likes

Comments

Det blev något fel så inlägget verkade inte ha publicerats igår men gör ett nytt försök nu!

Har haft en superbra julafton tillsammans med nära och kära. Bara en liten familj som saknades annars var alla på plats, har ju turen att släkten sitter ihop så bra, komplicerat men bra!

Är såååå tacksam för jag har så fin familj och släkt, oslagbart. En annorlunda jul iår men vi gjorde det bästa av situationen helt enkelt! Jag uppskattar mer att ge bort julklappar nu för tiden och eftersom vi barnbarn har lagt ner väldigt mycket tid till farmor, mormor & morfar var pricken över i:t att dem blev SÅ glada(!!!)

Stort tack till familj & den underbara släkten för idag, ni ä
r BÄST!

Såhär såg lille jag ut idag & min bästa syster


Likes

Comments

Ber till gud att det kommer lite snö imorgon. Det bästa hade ju varit att vakna och se det snöa utanför och sen blir det vitt och fint. Åååå vad jag vill ha SNÖ(!!!!) pappa är helt säker att de kommer imorgon vid 17:00 så det får vi la hoppas.

Nu ska jag försöka sova som ett litet barn som jag är den 23. Hihi! Natti


Likes

Comments

Idag har det varit mycket blandade känslor. Inte mått så bra men nu börjar det väll kännas bättre. Har umgås med min bästa mamma och ikväll har jag och bästis sett "Sune i Fjällen", rolig som alltid. Men Sune i Grekland är favoriten!

Imorgon är det dagen med stort D. Ska bli sååå mysigt. Älskar julafton.

Denna skönheten klickade jag hem igår, såååå
nöjd!!!!!
Likes

Comments