Jobbade lördag förmiddag fram till två! Gjorde pannkaksfrukost innan jag tog F och R till airtime och blev kvar där några timmar. Det är ett ställe med massvis av olika studsmattor som sitter ihop. Den andra delen av byggnaden fick jag inte med men det finns olika delar av den och vissa har basket korgar som man kan spela på osv. Finns även café och massvis av spel man kan spela där. Så det var riktigt kul. Sen kom vi hem och jag gjorde lunch. Fischer blev upplockad av en kompis och sedan var det bara jag och River. Heather kom och tog över vid 2 och sedan kom David hem.

Efter det tog jag mig till gymmet och åkte till tj Maxx och kollade runt lite. På kvällen blev det några avsnitt av Stranger Things (jaa jag är också fast nu!!!) medan jag väntade på Robyn. Åkte hem till hennes nya hus och fick en rundtur av Tia hennes värdmamma. Jag tycker jag har ett stort hur men detta var ett slott! Sååå fint. Efter det åkte vi till Royal Oak och spenderade kvällen/natten där. Var en skitrolig kväll men shit alltså haha. Robyns nya mobil blev bortglömd i en taxi i Detroit och för att sammanfatta allting så åkte vi runt och letade efter denna med hjälp av hitta min iphone. Vi hade tur och fick tillbaka den men klockan sju kom vi tillbaka... Blev lite brunch och sedan sov jag bort mycket av söndagen och kvällen åkte vi in till Birmingham för lite bio.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shabbat Shalom! Eftersom min värdfamilj är judar så tänder vi ljus varje fredag och säger bönerna vid sundown varje fredag. Shabbat håller på ända till sundown lördag. Det betyder att man ska vila eller något sådant liknande. De judar som är väldigt extrema gör ingenting under denna tiden och använder ingen elektronik såsom bil osv osv. Men min värdfamilj försöker bara att hålla sig undan från tv/ipads/mobil. Detta påverkar ju såklart inte mig :)

Igår iallafall var jag ensam med R och F så försökte få dem att säga bönerna, men gick inte jättebra. Tände ljusen iallafall och åt challah! (Världens godaste judiska bröd). Till middag stekte jag turkey burgers till pojkarna och vegetarisk burgare till mig, gjorde grönsaks pommes gjorda av kikärtor, paprika och potatis vilket faktiskt var riktigt gott, sedan blev det ugnsstekt broccoli och brussel sprouts (svenska?) och till detta la jag även fram sallad och lite andra tillbehör ifall de ville göra wraps.


Tidigare på dagen var jag med Cornelia till det svenska caféet. Sedan tog vi en promenad från henne till Laura och satt och pratade lite innan det var dags att hämta pojkarna på skolan. En riktigt härlig dag :)

Likes

Comments

Sista bilden är på skämt såklart, men tyckte det var roligt för han är familjens lilla busfrö.

Likes

Comments

I deras private jet när vi åkte up north i somras

Fisher med ett av hans legoflygplan som han var så besatt av ett tag. Skulle bara ha massa flygplan

God morgon eller god eftermiddag som det är i Sverige! Denna morgon var Fischer jätteledsen :( Han ville inte gå till skolan och var helt hysterisk.. Lillen. Tror det beror på att hans mamma och storebror åker till New York idag. H fick nämligen det i 10-års present. Jag försökte muntra upp honom så mycket det gick och tillslut lät han mig gå och gick in i klassrummet med hans lärare.

H just nu, kollar tv i väntan på New York. Själv ska jag göra mig te och frukost nu, och senare idag ska jag och Cornelia till det svenska caféet i Birmingham!

Likes

Comments

Heeej. Gaah är så himla kallt just nu.. Sprang ärenden med Tamika under dagen i Birmingham och sedan blev det pizza lunch på Brooklyn Pizza igen.. Efter gick åkte vi hem till henne och gjorde en snabb work out och sedan kollade vi lite serier. Just nu har jag precis lämnat av River på OT och ska iväg och köpa lite saker åt Nadine på Plum Market. Visade aldrig hennes fina dekorationer hon gjorde inför halloween! Vi har även lite mer pumpor än så men dessa var de två största dekorationerna.

Likes

Comments

Otooles nights

4th of july, först Traverse City i norra Michigan och sedan åkte jag hem och firade på Union Lake och tjejerna

Up north I Betty's värdfamiljs sommarstuga! Helt magiska dagar vid sjön, massa lekar och god mat. En dag åkte vi till Mackinaw Island och tog en cykeltur runt hela ön!

Hängde vid sjön i Charlevoix vid lediga stunder, vattnet är alldeles fantastiskt blått. Sedan var det årliga Cook outs och båt dagar och annat skoj up north med min egna värdfamilj!

Likes

Comments

Movement festival i maj, Cissi var här också!!!

Robyns födelsedag! Det var på en söndag och vi överraskade med en barbeque. Jag var personen som fick umgås och ljuga för henne hela dagen, vilket jag är sämst på men jag klarade det haha! Hon hade ingen aning.

Sen åkte vi allihop till Cedarpoint som hon hade önskat (inte samma helg) och spenderade hela dagen där. Det är en nöjespark med några av USAs största berg o dal banor. Skiiiit kul. (Detta var en av våra bilar. Vi tog 3 stycken)

Inflyttnings helg! Vi hjälpte till att flytta och spenderade hela helgen där vid sjön.

Linda och Malin var här hemifrån!!!

Poolhäng i massor

Likes

Comments

Lite små dåliga bilder på en bättre kväll! Vi gick ut i Ferndale efter jobb och det var så kul för jag hade inte planerat att gå ut från början. Blev en jävligt sen kväll haha och det slutade med att jag och Kelly kom innanför min dörr klockan 5.30....

Likes

Comments

Två till från halloween!!! Håller för tillfället på att gå igenom massa bilder och skapa ett album att kunna gå tillbaka och titta på så det kommer säkerligen komma upp en massa bilder här på bloggen. Har ju inte varit super duktig med att uppdatera och vad som pågår här tyvärr..

Likes

Comments

Tog mig en promenad emellan allt plugg imorse efter att ha lämnat av pojkarna på skolan! Så himla fint väder det är idag, så mycket färger och soool.

Något mindre roligt är att man fått sina papper för flyget hem... Pratade med Nadine om det imorse och hade gråten i halsen. Vill inte lämna alla dessa underbara människor :(

Likes

Comments