Header

Så, nu är jag hemma igen. Efter att spenderat 320 dagar i Apple Valley, Kalifornien USA sitter jag återigen i min säng hemma hos pappa. Det känns lite overkligt och samtidigt som en del av mig vill tillbaka så är en del av mig så otroligt glad över att vara hemma igen. Har dock inte så mycket känslor än, nu är det mest lycka. Och har faktiskt ingen jetlag, vilket kan bero på att jag inprincip inte sov på fyra dygn, eller sov ca sex och en halv timme på fyra dygn.

Innan jag kom hem så var jag ju in Washington först och det var riktigt roligt. Fick träffat en massa nya människor och hade folk inne på vårt hotellrum och åt och snackade tills sent på natten. Fick också dela rum med Lara och Mia vilket var så roligt, vi skattade hela tiden! Kommer sakna USA

Lite flygbilder från flyget hem!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags hade vi Graduation! Det var något av de roligaste jag gjort även om jag svettades som en gris i solen med min svarta gown.... Lite sorgligt var det dock, då detta var sista gången som jag skulle träffa och prata med några av de mest underbara människor jag träffat. Egentligen har hela denna veckan varit ett enda stort "hejdå". Och mitt i all lycka från graduation fanns det också en sorg. Min värdpappa gick bort på fredagen, så min sista dag i skolan bestod av mycket gråt, chock och kramar från kompisar och familj. Det har varit och är mycket tomt just nu. Speciellt eftersom Rachel nu har åkte hem till Korea.... Men jag har haft det roligt ändå och försökt njuta av de sista dagarna jag har kvar här, dem är ju inte många nu.

​Rachel på väg hem till Korea!! Kommer att sakna min syster så mycket! 

Likes

Comments

Så, igår hade Encore High School sin grad day för alla seniors på ön Catalina som ligger utanför LA. Det var veklingen helt underbart, och ett helt okej miljöbyte från öknen jag spenderat tio månader i. Fick också simma i havet för fösta gången på tio månader, vilket för mig är väldigt ovanligt. Hade verkligen en helt fantastisk dag men kompisar, sol och bad.

Alla utbytesstudenter som åkte med på resan, vi har Alex (Italien), Nils (Tyskland), Simone (Schweiz), Mia (Danmark), Rahel (Korea), mig själv, Max (Tyskland) och Johannes (Tyskland).

Jag och Simone, kommer sakna henne så mycket...

Likes

Comments

​Är nu hemma från vår sista roadtrip med familjen. Känns lite sorgligt samtidigt är jag så tacksam över att jag fått göra denna resa med värdfamiljen. Resan var verkligen helt underbar, fick se norra Kalifornien och dess vackra landskap, körde igenom små amerikanska städer som man bara ser på film. Vi såg träd så gigantiska man kan trodde man förflyttats tillbaka i tiden. För att sedan åka till storstaden San Francisco. Älskade den staden, vill verkligen åka tillbaka och spendera mer tid där. Vi fick se sjölejon vid Pier 39 och fick vandra Lombard Street och åka kustvägen hem, från San Francisco till Apple Valley.   

Likes

Comments

Tiden här i USA börjar att lida mot sitt slut. Har nu endast 20 dagar kvar här, och avslutade idag min sista skoldag i Encore High School. Det känns jättekonstigt, har så mycket blandade känslor och det är väl egentligen nu som jag börjat inse att jag kommer lämna en massor av underbara människor som har kommit att betyda så mycket för mig. Och måste säga att det var med en klump i halsen som jag kramade några av mina vänner hejdå, klumpen blev speciellt svår när Breanna började gråta... Men det har hänt roliga saker också, i fredags så gick jag och Rachel till "The Fair" eller tivoli kan man väl också säga. Hade det verkligen så roligt, åkte massor av karuseller, åt supergod mat och efterrätter! Hade verkligen en underbar systerkväll.

Och nu på imorgon (onsdag) drar vi ut på en sista roadtrip från Apple Valley upp längs kustvägen till SAN FRANCISCO!!! Efter det laddar vi för CATALINA ISLAND och GRADUATION!

Likes

Comments

Så ännu en vecka har gått och jag kan inte förstå vart tiden har tagit vägen. Allt har gått så fort och insåg i fredags att jag endast har en skolvecka kvar innan graduation. I med att jag är senior så slutar mina lektioner den 3 juni, men kommer inte befinna mig i kolan den sista veckan. Jag och min värdfamilj ska nämligen ta en roadtrip till San Francisco, the red woods och lite annat den veckan! :D Så nu på måndag inleder jag in sista vecka någonsin på Encore High School.... Känns lite vemodigt, och måste erkänna att när jag insåg detta i fredags så fick jag väldigt blandade känslor, allt känns så konstigt. Jag vill inte åka hem, samtidigt som jag vill komma hem till Sverige, men det känns på något sätt inte lika tungt längre. Kanske har jag kommit tills freds med tanken att jag är hemma igen om mindre en än månad.

Hade också min sista sleep over hemma hos Breanna tillsammans Allison och andra vänner, nu i fredags och hade det verkligen så roligt. Hennes födelsedag var i onsdags så en massor av nya människor var där, vi lagade mat och år supergott! Senare på kvällen spelade vi (eller dansade är väl den korrekta termen) "Just Dance" i timmar. Vid halv ett tiden så bestämde vi oss för att göra S'mores, men eftersom det var så blåsigt ute så fick vi göra det över spisen, men det blev supergott ändå. Kan inte säga att jag sov jättebra i med att jag fick sova på golvet och för att mina kompisar snarkade hela natten... På lördagen så spenderade vi lite tid med Breannas familj för sista gången, innan vi åkte till en koreansk resturang. Vi hade det så mysigt och kommer verkligen att sakna Breanna och hennes familj...

Likes

Comments

Så, igår hade vi Prom och hade en av de bästa kvällarna i mitt liv. Eller egentligen började det redan i fredags då tjejerna om öven och spenderade natten hemma hos oss. Var lite speciell stämning i med att detta antagligen är den sista eller näst sista övernattningen vi har tillsammans. Så det var lite vemodigt, speciellt när vi läste upp breven som vi skrivit till varandra. Så under ett litet tag satt vi där, med tända ljus och grät. Men på något sätt så gjorde brevläsningen det bättre, för på något sätt så känns det inte lika svårt att lämna alla om ca en månad.

Prom var nere i Marina Del Ray, Los Angeles på en yacht, det var så roligt och hade verkligen en av de bästa kvällarna i mitt liv! Men nu när prom är det också en nedräkning för de dagar som kvar här och till graduation...

Några av utbytesstudenterna på min skola!

Likes

Comments

Så, nu är två intensiva veckors träning och dess belöning över.. High School Musical är över, spenderade torsdagkväll, fredagkväll och hela lördagen på skolans teaterscen, och hade en underbar tid! En massa nostalgikänslor om och hälsade på samtidigt som en massa nya känslor bubblade upp. Är så glad att jag fick chansen att vara med i showen, fått lära känna massor av nya människor, kommit närmare andra och levt teaterlivet för en kort stund. Och lite extra roligt var det att jag, Rachel, Patty, Lara och Simone blev lite extra "uppvaktade" under den sista föreställningen i med att vi är utbytesstudenter. Om en framtida utbytesstudent läser detta så vill jag ge ett tips! Gå med i en musikal eller föreställning, du kommer lära känna så många nya vänner. och få minnen och känslor man inte kan få någon annanstans.

Likes

Comments

Insåg precis något idag, jag är hemma igen om 50 dagar! Endast 50 dagar och kan inte en tänka på hur snabbt dem kommer att gå. För är uppbokad varje helg fram till graduation. Och denna veckan har gått så extremt snabbt och det kommer även den nästa. Vi har nämligen haft och har Blackout för High School Musical nu, så har repat musikalen från tre till sju hela veckan, och på torsdag öppnar vi upp för det första föreställningen! Är så taggad!

Och igår (lördags) hade vi det sista get together (vad jag vet), och måste medge att det var lite sorgligt att säga hejdå till dem personerna som man startade detta underbara året med. En fransk tjej åker hem redan om tjugo dagar... Men även om det var lite vemodigt så var det riktigt roligt också. Det var hemma hos min kompis Pattys hus, som har pool så automatiskt spenderades en hel del tid i vattnet. Även med vanliga kläder.. Kotaro en kille från Japan blev i knuffad med kläderna på, så Lara fick stå med en hårfön och försökte torka hans kläder... men det slutade med att han fick låna mina shorts. Som jag förhoppningsvis får tillbaka imorgon.

Likes

Comments

Ännu en vecka har gått, och snabbt också. Men det har varit väldigt roligt samtidigt! Vi fick nämligen reda på att vårt Cap and Gown kan hämtas ut på tisdag! Ett steg närmare graduation, vilket känns fantastiskt och tråkigt på samma gång. För vad vi än gör tillsammans (med min kompisar) kommer vår hemresa alltid upp, och känslan av att det snart är över. 

Men i med den vetskapen så tar jag också vara på dessa två månaderna som är kvar! Så i fredags så åkte alla tjejerna hem till Patty där vi bakade pizza och cupcakes, såg på film och pratade, för att sedan på lördagen åka ner till Ontario mills. Vi spenderade hela dagen där och fick för första gången sen jag kom hit se H&M, och då kände man allt sig allt som hemma. 

Och idag gick vi på "The High Desserts" baseball team som ett get together med några av utbytesstudenterna. Det var supermysigt även om jag inte förstod helt och hållet. Men sedan så var jag ju inte helt koncentrerad heller på matchen, utan det var mer sällskapet jag fokuserade på. Men jag förstår mer och mer och att få umgås med dessa människor är underbart, och det är verkligen med en klump i magen som jag kommer säga hejdå till många av dem om ca en månad.  

Likes

Comments