Tiden går så fort fast ändå så sakta. Känns som jag nyss var på mitt tidiga VUL fast det var ca 2 månader sen. Ändå går det just i nuet så sakta då jag längtar enormt till RUL, men när vi väl är där kommer jag säkert tänka " gud vad fort det gått, tiden har sprungit iväg".
Juste, läkarbesöket igår slutade med en sjukskrivning på 100% fram till 9 juli. Därefter hoppas jag på att vara tillräckligt stabil att kunna arbeta sista tiden innan bebis kommer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Doris visar ungefär hur vi båda känner oss idag... Helt slut i kroppen, men dock kan ju dedär vända mitt under dagen och jag blir superpigg och rastlös. Får hoppas att det vänder lagom till jag ska till Sura för att träffa min husläkare igen.

Jag är för tillfället sjukskriven. Startade med en rejäl  utmattning då jag gick in i väggen på förra jobbet och tog aldrig någon paus innan jag började nästa, så tillslut gav kropp och huvud upp. Började jobba mer procent vart eftersom, men mitt i det hela fick jag reda på graviditeten och hamnade strax efter i ett skov med sjukdomen, blev sjukskriven återigen på 100% och nu ska jag tillbaka till läkaren för att se hur vi ska göra nu. Jag arbetar med hemservice och det känns för mig inte optimalt nu att arbeta med så jag ska ej vara kvar. Hemservice är blandat med hushållsnära tjänster och hemtjänst vilket betyder att mycket handlar om tid, ett toalettbesök är inget jag kan göra på kundens tid som kunden betalar för och en städ kan jag inte utföra på tidspress. Allt tar så mycket längre tid för mig nu och jag blir ansträngd av minsta lilla och jag

Likes

Comments

Blev en tripp till sura så fort Adam slutat jobbet. Lite mys med mor min framför serie och snart lite god mat. Perfekt måndag!

Likes

Comments

Denna dag har verkligen varit en såndär typisk söndag, en ganska lugn dag hemma. Minns faktiskt inte hur längesen det var vi bara var hemma en hel dag så det uppskattas verkligen. Vi fick upp kakeldekoren, äntligen. Känns så mycket fräschare nu, jag tålde verkligen inte den gula fula färgen! Detta är ju en sån enkel lösning när man bor i en hyresrätt.

Nu blir det till att slå sig ner i soffan resten av kvällen. Blir så lätt sena kvällar på söndagar när man tar sovmorgon på morgonen, det är nånting man får sota för på måndag morgon haha=(. Ni får ha en bra kväll. Och jag lovar på bättre uppdatering framöver haha!

Likes

Comments

Detta är hur magen ser ut nu i vecka 15. Nu när det börjar synas allt mer känns det så mycket mer verkligt! Och nu är dessa byxor nästan de enda jag kan ha på mig

Likes

Comments

Ett stort grattis till alla studenter där ute! Själv tog jag aldrig studenten så en aning avis är jag när jag går på andras studentfirande, men såklart är jag mest glad för deras skull!

Så glad för vännen Daniel idag. Var på utspringet 10.45 så nu åker dom flak vilket kan ta lite tid, nu blir det lite vila innan jag och kusinen ska hämta upp honom för att åka vidare på hans firande hemma i Surahammar. Är redan helt slut i både kropp och huvud så det kan verkligen behövas.

Likes

Comments

Hej. Startar med värdelös uppdatering..typiskt mig haha.. Dock har jag haft fullt upp hela dagen och fått en hel del gjort. Imorgon tar nämligen en nära vän studenten och min kusin fyller 20, de är däremot ett par som tur är och kusinen firas istället på lördag och det betyder att vi har fullt schema i helgen. Så idag har jag fått lov att fixa det sista inför studenten och firande ( alltid ute i sista sekund ).

Som ni ser på bilden har jag fått en antibiotika kur, men imorgon är sista dagen på kuren, så skönt att ha det klart. Lyckades åka på en urinvägsinfektion och det är väldigt viktigt att det behandlas med antibiotika under en graviditet för att inte bakterierna ska ta sig till njurarna, vilket kan leda till njurbäckeninflammation som kan bli livshotande för både mamman och barnet.

Jag har haft problem med urinvägsinfektioner i många år och vet precis hur det känns. Började därför med att ringa vårdcentralen i Fredags, men de så åt mig att avvakta över helgen (ovanligt att man för höra det från vården va???) och så ska man helst inte avvakta om man misstänker urinvägsinfektion under en graviditet. Det slutade tillslut med att jag i Söndags åkte in till jourmottagningen för att få kolla upp och mycket riktigt så hade jag bakterie i urinen. Skönt att få behandling, men sån otur jag har ibland. Helst vill man ju kunna slippa medicinering helt!

Likes

Comments

Hej! Denna blogg kommer handla om min vardag, min graviditet och min sjukdom. Sjukdomen är en tarmsjukdom som heter Ulcerös Kolit.

Jag är 19 år och blir 20 lagom tills bebis är planerad (December). Jag bor i Västerås i en lägenhet med min sambo Adam och vår lilla vovve Doris.

Jag är gravid i v. 13+6 nu, det känns som att tiden kommer gå så sakta, men samtidigt är det sååååå mycket som måste göras innan bebis är här så 6 månader kanske inte är lång tid ändå.

I vanliga fall brukar jag inte lägga sjukdomen i fokus eller prata om den öppet speciellt ofta, men varför jag gör det är för att uppmärksamma hur det ibland kan vara att leva med en kronisk sjukdom som kommer i skov under en graviditet. I mitt fall har jag haft oturen att hamna i ett skov precis i början av graviditeten. Detta har lett till extra kontroller och medicinering. Såklart är medicinering bättre än en inflammation, men helst vill man ju undvika mediciner.

Hoppas ni kommer gilla bloggen. KRAM!


Likes

Comments