View tracker

Dagen har bjudit på julklappsshopping och besök hos mamma o pappa. Det är väldigt jobbigt att bo utan mamma och pappa tycker jag men det lär bli lättare om ett tag?
Vi har precis ätit en väldigt god middag och provat på vår nya airfryer och det blev super gott!
Nu blir det film och mys, puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den 9 Juni 2017 står jag och mina bästa vänner på Gärdet i Stockholm, och har hela helgen späckad med Summerburst! Hur kul ska det inte bli?!! Justin Bieber uppträder och likaså mina två favoriter Axwell och Ingrosso, hur najs kommer det inte att bli?

Ska någon av er dit?

Likes

Comments

View tracker

Jobbade 9-16 idag och övningskörde sedan med pappa, det gick bra och jag är redo för halkbanan på fredag! Nu blir det sängen för mig, är såå trött...

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen... men nu är jag här (igen) !

Veckorna flyter på och jag jobbar och har knappt någon fritid känns det som, men jag tar vara på varenda liten minut jag har och bara njuter. 

Ska även flytta hemifrån om 2 veckor så just nu håller jag på att packa och dona inför flytten. 

Annars är det bara jobb på schemat men jag gillar verkligen mitt jobb så vad gör det? 

Här är lite bilder ifrån Halloween som lätt varit det roligaste jag varit på, på senaste. 

Likes

Comments

Körde på bilskolan i morse och fick veta goda nyheter, så nu har jag äntligen ett mål att sikta in mig på! Sen bar det av till jobbet och jag slutade vid 20 tiden... Nu är det bara sängen som gäller! (Maten som jag gjorde i helgen i nya lägenheten, gott var det!)

Likes

Comments

Nu har pojkvännen äntligen fått tillträde till sin lägenhet och vi har varit där sen 18 tiden och fixat och byggt ihop möbler! Super fint och mysigt, blir till att vara där en hel del nu, hihi.

Likes

Comments