Nu kan jag inte hålla käften längre. Dagens samhälle är helt fucked up! Folk får inte ha på sig vad dom vill, inte se ut som dom vill, inte tycka om de dom tycker om och inte älska vem som helst... De är helt sjukt.

Att man ska bli utstött, kränkt, mobbad för att man har på sig kläder som vissa kan tycka inte passar en pga av sin kropp/figur, för tex. om man har på sig en klänning och har för mycket former och lite mer hull på kroppen så ser de helt enkelt inte bra ut tycker vissa. Vem fan har sagt att de ska se bra ut. Tycker man om klädesplagget man har på sig så ska man ha de oavsett hur fan man ser ut. Man behöver inte va pinnsmal och väga under 60kg för att man ska få ha på sig en tajt klänning eller va de nu kan vara för klädesplagg! Trivs man i de så ska man ha de, skit i va andra tycker. Dom är bara avis på dig för att du vågar ha på dig de du tycker om. Alla dessa jävla normer hur en snygg tjej ska se ut är oftast, smal, stora bröst, stor röv och fint hår. Då är de perfekt enligt dagens normer. Dom som ej uppfyller kriterierna blir kallade äckel, fetto och får massa kommentarer om hur man ser ut och vad man har på sig.

Detta kan sluta med att man går och gömmer sin kropp i mjukisbyxor och en stor hoodie, för man inte blir accepterad av människorna i sin omgivning.

Detta leder sen till att man börjar må skit, låser in sig på rummet, börjar tröst äta, mår psykiskt dåligt helt enkelt. Som i mitt fall kan bli så illa att man börjar må så sjukt dåligt att man ej kan hantera de, och dämpar ångesten med att skada sig själv. Vilket fan inte är okej så ni som sitter och hackar och trycker ner någon annan som har på sig de dom vill även fast dom inte är pinnsmal och kanske visar sina valkar eller vafan de nu är, vad får dig att säga nått till den personen, vad gynnar de dig? Du bidrar bara till att personen mår psykiskt dåligt. Så tänk på Vafan du säger nästa gång!!

Som i mitt fall nu som jag kommer berätta lite om och jag skäms inte över att säga det, jag säger bara sanningen!

Nu är jag inne på min sjätte vecka som jag varit inlagd på Falu Lasarett. På Vuxen Psyk.

Detta är till stor del, de hatet jag fått tagit under min uppväxt. Jag var fet, ful, äcklig, jag var inte värd ett skit, jag kunde gå å dö och att jag hade opassande kläder för att jag hade lite för stor mage för att få ha en magtröja på mig (för magen var ju inte helt platt tydligen), jag hade för tighta jeans så jag visade mina "feta" lår.. Dessa meningar och ord har jag fått tagit och så mycket mer än det här men orkar faktiskt inte skriva ner allt, de är för mycket.

Detta har lett till att jag idag är ärrad för livet (har skurit mig x antal gånger, de är inget jag skryter om!!) och måste jobba med mig själv en väldigt lång tid framöver för att få tillbaks mitt självförtroende som jag inte minns när jag hade sist.

Den här skiten jag fått gått igenom med allt hat har hållt på att ta mitt liv i från mig, jag har sådana jobbiga tankar om att inte finnas kvar, jag är fan inte värd och stanna kvar här när jag inte kan bli accepterad av någon. Så fort man kommer och går förbi ett ungdomsgäng hörs de kräkljud och jag hör att dom säger "äckel" host* "luder" host* "fetto" host* och sen spottar dom efter mig och skrattar. Ni kan väl förstå att de är jobbigt och påfrestande, att man till slut väljer att låsa in sig på sitt rum. Frågar en vän om vi ska dra ut på stan eller till ett ungdomshus eller liknande så säger man okej och samtidigt tänker "va stark nu och skit i folket som hatar på dig" men man går omkring och spänner sig och är orolig att man får ett påhopp. Jag kan inte ta sånt längre jag är så innihelvete trött på skiten nu. Jag är trött på folk som behandlar folk på detta sätt. Jag är inte perfekt de vet jag, men en sak ska du veta du som hatar är inte heller perfekt. Ingen är perfekt, de finns bara en som du. Du är den du vill vara och ska va stolt över den du är, kom ihåg de.

En till sak vill jag att ni ska veta så ni någon gång kan få in innanför pannbenet vad konsekvenserna är av detta jävla hat. Nu snackar jag om mig själv igen men detta vill jag att ni ska veta! Efter allt jag fått gått igenom som jag nu har berättat lite om så är jag nu inlåst på en avdelning då jag på olika sätt försökt/tänkt ta mitt liv. Detta leder nu till att jag ska in på HVB (behandlingshem för självskadebeteende) min behandling kan ta upp till ett år. Jag ska ha en stor utredning på mig själv för olika diagnoser för jag är inte den Ida jag alltid har varit. Jag är förstörd!

Vem som helst kan bli utsatt för hat och mobbning av olika sak MEN ingen är värd de.

Så ni som vet redan av att läst detta, kan ju ta er en funderare och tänka över vad ni ställt till med och om de kanske är just du som behöver hjälp för mobbar du folk är du säkert osäker/rädd för att bli utsatt/dåligt självförtroende, you name it. Nått står inte rätt till hos er som gör så mot någon individ!

Tack för att ni läste hoppas ni förstår vad jag ville få ut med denna text! Svor lite här och där men de får ni f*n ta för nu får de vara nog och nu kan inte jag hålla käften längre.

Kom ihåg: du är unik, de finns bara en som du och just du är sjukt BRA precis som du är, ser ut och ha på dig va du vill.

#stoppamobbning

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments