Header

Ta mig tillbaka till solens oändliga paradis.

Så var hösten här på riktigt. I dag skiner solen i Stockholm men det var så kallt imorse att jag blåste ut "rök". För er som inte känner mig har jag inget emot hösten och att planera snygga outfits, men jag avskyr verkligen vintern och allt vad den innebär. Det är då jag vill tillbaka till solen, speciellt till Skopje där jag var sist. 37 grader och denna fantastiska vyn var inget jag klagade över. ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så var fredagen kommen. 

Då var det fredag igen. Jag har på en vecka hunnit klämma in tre jobbresor och därmed också tre hotell. Förra veckan stannade jag över i Göteborg. I måndags var det Linköping och igår tills idag stannade jag över i Malmö. Hotellet i Malmö var ganska oslagbart med guldkranar, morgonrockar och fantastisk hotellmiljö. Kan rekommendera MJ's hotell som ligger alldeles i närheten av centralen på en liten smalare gata i Malmö. 

Likes

Comments

För allt jag drömt en gång.

Så jag lämnade min gamla blogg och började på en ny då namnet på den gamla inte stämde överens med hur mitt liv ser ut numera. I alla fall för er som inte mött mig tidigare så är mitt namn Ida Hultgren. Jag är snart 23 år och kommer ifrån Karlskrona. Jag är utbildad kommunikatör via medie- och kommuniktionsvetenskapliga programmet i Jönköping och arbetar numera som kommunikatör och skribent på ett företag som finns lite överallt i Sverige. Just nu sitter jag främst i Stockholm och Skövde, men redan på torsdag utökar jag även med Göteborg, (om ni vet någon lägenhet i Göteborg, hör av er).

Ni kommer här att få följa med mig på min resa genom livet, precis som det är. Jag är inte här för att skryta om mitt yrke, mina outfits eller mina makeupskills. Suger livet så kommer ni att få veta det. Äger livet så kommer ni att få veta det. Ni kommer att få min vinkel på livet, precis som det är.


Likes

Comments