Vilken dag det var igår! Vädret var ju helt fantastiskt, strålande sol och 28 grader! Vi hade bjudit hit 2 utav mina kompisar med deras respektive. Dukade på vår uteplats {som egentligen inte är klar ännu} men så att vi kunde sitta utomhus i det fina vädret. Vi grillade och hade det så mysigt! Min mamma hade bakat en marängtårta med smörkräm i som vi åt till efterrätt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Godmorgon på er! Torsdag idag och då är det dags för mammaträff! Vi är 8 stycken tjejer som känner varandra som fått barn från januari till mars 👶🏼 2 pojkar och 6 tjejer! Och idag ska även min barndomsvän Johanna och hennes son Theodor också följa med och träffa alla andra mammor och bebisar, de bor i Malmö annars. Vi har träffats sen bebisarna var ungefär 3 veckor gamla och det är så himla roligt att se vad som händer förvarar vecka!

Här är en bild från april 💗

  • 2 readers

Likes

Comments

Huset vi bor i köpte vi i Maj förra året. Ett helt nyrenoverat hus på sammanlagt 230kvm, källare, bottenvåning och (en halv) övervåning.
Utsidan är inte så mycket att se ännu som ni kan se på bilden nedanför.. Vi har dränerat om huset så all trädgård försvann! Men nästa sommar så ska det få bli fint utomhus igen :) Just nu håller vi på med uteplatsen som iallafall kommer bli klar i sommar!

Huset!
Källaren: 100kvm, ett "garage" som vi använder som förråd, tvättstuga, pannrum, 1 toalett med en stor dusch och 2 sovrum.

Bottenvåningen: 100kvm vardagsrum, stor hall med två ingångar, stora ingången är med dubbeldörrar 😍 Och så finns det en ingång från baksidan. Toalett med badkar, 1 sovrum och ett stort kök!

Övervåningen: 30kvm, långsmalt med snedväggar. 1 sovrum och ett allrum som kan delas av till ett sovrum till. Men det får bli lekrum till att börja med.

Alla väggar är vita. Och golvet är samma precis över hela huset. I vardagsrummet har vi en gammal öppenspis och en vit panelvägg. Kommer lägga upp flera bilder inuti vårt hus längre fram!

  • 0 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Idag slog vi upp våra blå klockan 09.00 jag & Luna. Så skönt! Hon hade ett uppvak kl 05 för mat men de tog Philip idag. Det är så skönt att hon har fått in väldigt bra sovrutiner och har haft sedan födseln. Så när det gäller sömnen är vi väldigt bortskämda med det, men det är vi tacksamma för 💗

Idag ska jag försöka städa hela huset! Får ta lite i taget så man kan underhålla Luna mellan varven med dammsugaren ;) Sedan ska vi köra iväg för att klippa klorna på Ludde i eftermiddag. Hoppas ni får en fin dag!

En glad och utvilad Luna 💗

  • 1 readers

Likes

Comments

Hallå på er! Idag har jag, Luna och min svägerska hälsat på hos en utav mina bästa vänner, Johanna! Hon har också en liten flicka som bara är 6 dagar yngre än Luna :)

Samma dag jag berättade för Johanna {genom en bild på min lilla mage med en fin text till} att jag var gravid så fick jag tillbaka ett mms med en ultraljudsbild där det stod "hej kompis du är en vecka äldre än mig!" Och sedan dess har vi umgåtts mycket mer än innan, nästan varje vecka! Och följts åt under hela graviditeterna. Det har varit så roligt! Nu är det ännu roligare när våra små finns utanför kroppen och vi får se den växa och utvecklas mer för varje dag. Vi hoppas verkligen att de kommer få samma relation som jag och Johanna har. Det är verkligen något alldeles speciellt att ha fått barn samtidigt som ens bästa kompis!

Luna till vänster och Ellen till höger 💗

  • 1 readers

Likes

Comments

I söndags hade vi dop för vår dotter och ceremonin efter själva dopet hade vi i församlingshemmet. Ca 50 personer var bjudna till dopet, både släkt och mina närmsta vänner! Jag väntar forfarande på bilderna som Philips kusin har tagit. Så såfort jag fått dom kommer set dyka upp en bildbomb här :)

  • 1 readers

Likes

Comments

Hallå! Första inlägget här så tänkte jag berätta lite om mig själv. Ida heter jag och är 25 år från Sölvesborg. 2011 hittade jag kärleken i i mitt liv, Philip 2012 flyttade vi ihop i en 3a i centrala Sölvesborg, samma år började jag jobba på en frisörsalong där och sedan utbildade jag mig även som nagelterapeut. Och vi förlovade oss på nyårsafton 2012 Vår hund Ludde köpte vi 2013, en otroligt snäll liten Shitzu blandning. Sommaren 2015 köpte vi ett helt nyrenoverat treplans hus på 230kvm som ligger i Hällevik, Blekinge. Och mitt inflytten i huset passade vi på att bli gravida med vår fantastiska dotter Luna som föddes den 9 mars 2016
Här kommer ni kunna följa min vardag som mamma, inredning och mode. Hoppas ni stannar!

  • 1 readers

Likes

Comments