Woho, jag har startat ett fotoblogg! Klicka på bilden för att komma till den. Just nu så lägger jag upp bilder där och skriver lite mer personligt på den här bloggen. Men jag får se om jag stänger den här bloggen och bara bloggar på den nya, svårt att bestämma mig haha. Om jag stänger ner den här bloggen så kommer jag bli lite mer personlig i fotobloggen än vad jag är nu. Vad tycker ni?

Jag finns just nu på min fotoblogg, kommer skriva mer personligt där. Känner jag att det inte är rätt, ja då kan jag ångra mig och komma tillbaka hit. Så vi ses på min andra blogg, klicka på bilden för att komma dit! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Resan till Egypten är nog den bästa resan hittills. Varmt, bra snorkling, fint där vi var. Och sen är det ju ganska coolt att Egypten består av 95-96 % öken, det syntes verkligen hehe.

Likes

Comments

Helgen som var så hängde jag på en herrgård med ca 25 andra tjejer. Det var flera jag kände sen innan men även flera nya ansikten. Som vanligt så var det sjukt roligt. Ni ser bilden på tavlan med en snubbe på? Det är Klas, han ägde typ herrgården för ett x antal hundra år sen och man kan fortfarande se han gåendes i herrgården, har själv sett en skymt av han!

Likes

Comments

Just nu så är jag i Stockholm och hänger. Kollat på körsbärsträden i kungsan, kollat runt lite i gamla stan och lite sånt där. Snart bär det vidare!

Likes

Comments

Forever living är ett företag som säljer mkt ekologiska produkter gjord av aloe vera inom beauty (hud, ansikte, hår, doft, makeup), fitness (träning, form, balans), wellnes (tillskott, hem & husdjur, spa). HÄR kan du läsa mer om vilka produkter som finns. Du kan även bli återfösäljare. Vill du köpa eller bli återförsäljare så hör av dig till mig i en kommentar (lämna din epost så hör jag va mig). Du som bloggar här på nouw kan även skicka PM till mig!

Månadens produkt är just nu en massagegel vid namn Aloe msm gel som inte fläckar. Msn betyder metylsulfonymetan och är en organisk svavelförening som finns naturligt i nästan alla av kroppens celler.

Likes

Comments

Vi kom till Sverige igen i torsdags kväll, sen tog vi nattåget hem till Jämtland i fredags. Så det var bara för mig att åka direkt från tåget igår till högskoleprovet. Det var inte enkelt, speciellt när jag knappt sovit på två dygn. Längtar redan tillbaka till Egypten!

Likes

Comments

Termometern visar 30 grader. Så inte klagar jag på att sola och bada en dag som denna! Vi har all inclusive så vi kan hämta hur mycket dricka vi vill också, lyx.

Likes

Comments

Nu är det häng på flygplatsen som gäller. Runt 06.00 kan vi checka in väskorna och sen runt nio tiden så lyfter vi!

Likes

Comments

Jag fick frågan om vad LKG är. Det är förkortningen av Läpp-, käk- och gomspalt. LKG innebär att under andra och tredje månaden av graviditeten så växer inte alla ansiktsdelar ihop som dom ska, därför bildas det såkallade spalter.

Ca 200 barn i Sverige föds med LKG, antingen med bara gomspalt (som jag), med bara läppspalt eller i kombination av läpp-, käk- och gomspalt. Antingen så föds man med enkelsidig eller dubbelsidig LKG. HÄR & HÄR ser ni exempel på läppspalt och HÄR ser ni exemel på gomspalt. OBS! Extra känsliga personer varnas (därför jag inte publicerar bilderna här i inlägget).

Här i Sverige så får vi som fötts med LKG bra vård. Operationer och stöd av olika slag som t.ex. logoped. Så barn här i Sverige går inte med spalter längre än nödvändigt utan vi opereras redan som bebisar. Jag gjorde min första operation när jag var ca 6 månader. Och får ofta frågor om jag fortfarande har hål i gommen, om jag kan prata & äta. Nej jag har inte hål i gommen ännu och ja, jag kan både äta och prata som vanligt. Och nej, det är inte ett dugg synd om mig heller.

Vill ni läsa mer om LKG? Klicka HÄR så kommer ni direkt till 1177's sida om LKG.

Likes

Comments

Jag är hemma i norr, kom hit i onsdags och åker ner till Jämtland igen på tisdag. Jag har hunnit jobba några timmar och igår körde vi lite skoter. Kanske blir lite körning idag med, vi får se.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw