Jag är tillbaka whooow. Det tog bara 1 år för mig nä men nu är jag iallafall tillbaka. Tänker uppdatera så ofta jag kan här. Skolan tar över mitt liv så ska försöka uppdatera här. Har 2 prov på fredag och massa inlämningar imorgon inte kul alls usch. Tänker om jag ska stanna uppe hela natten o plugga börjar fundera på de hahah. Så sjukt att man ens tänker så. Kommentera gärna och skriv vad ni vill att jag ska skriva om så blir jag jätte glad men nu måste jag fortsätta plugga spanska ööörk.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gick vi från 08:15-15:50 asså herregud vad man blir trött av skolan. Men de bästa nu är jag börjar 10:15 imorgon. Såå skönt. Idag har jag träning sent. Så nu ska jag fixa iordning rummet lite så blir jag glad när jag kommer hem sen. Bara jag som tycker de kan vara lite mysigt att sätta på musik och "städa" rummet lite. Kommentera om ni tycker samma eller om ni hatar att städa???

Likes

Comments

​Idag var första dagen efter sportlovet........ Behöver jag ens säga mer ville så gärna sova vidare imorse. Men hursomhelst var skolan hyfsat bra ändå mest praktiska lektioner och NO. Idag var spanskläraren sjuk såå skönt. Vi har spanska imorgon med så håll tummar att hon fortfarande är sjuk. Imorgon slutar jag 15:50 och sedan träning ska försöka uppdatera här men ni vet ju man har plugg och allt annat. Men nu måste jag sova herregud ska upp 06:00 imorgon GODNATT 💗

Likes

Comments