Idag har jag bara jobbat med UF i skolan. Vi har bakat badbomber och förberett inför ett säljtillfälle imorgon.

Jonathan har även ordnat upp våra marknadsföringskanaler. Ni får gärna kika in vår Instagram (relbath_uf) och Facebook (Relbath UF)!

Nu ska jag skriva lite, har några texter i huvudet. Det händer varje gång jag kör min kvällsrutin.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen påväg hem. Jag satte på svensk lugn musik så nu sitter jag och mamma och myser till Ted Gärdestad. Han är en riktig kung, det är synd att hans demoner var så starka. Idag har jag skrivit CV och sökt jobb. Jag har faktiskt fått lite gjort, min lista är inte tom men mindre. Det är skönt.

Annars har vi släppt av Oskar i Linköping och umgåtts med Mormor och Morfar idag.

Jag vill förtydliga att det föregående inlägget var en gammal text somjag skrev för några veckor sen. Men jag tänkte att i och med att jag bara skrivit i princip samma saker varje dag så villa jag dela med mig av detta.


Likes

Comments

Alla mina känslor kommer ner i magen och framför min syn. På samma gång får jag blackout. Jag ser suddigt men ändå klarare än någonsin. Min mage värker och det känns som det gör precis innan magen ska kurra. Fast nej. Det gör ont. Det är mer som att hjärtats tusen bitar har åkt ner i magen o dunkar på 1000-tals olika ställen.

Men jag trivs i smärtan, även om den äter upp mig.

Mitt hjärta gör så ont. Jag måste koncentrera mig på något annat. Annars så känner jag hur hjärtat slutar slå, för att sedan bulta snabbare än vad som känns hälsosamt. Jag känner att hjärtat kippar efter andan. Det värker i hela bröstet. I både lungor och hjärtat. Eller är det revbenen som gör ont? Är det hjärtslagen som smäller insidan på revbenen?

Jag hatar känslan mer än jag hatar det som fick mig att må såhär.

På en och samma gång känns mitt hjärta som i flest bitar, som ett stort hål, och som att de e större och tjockare än någonsin.

Ändå så vill jag visa mig själv att hjärtat är helt.

Jag frågar mig själv vad som händer med luften som jag tar in. Lungorna känns mindre ihåliga än hjärtat i perioder. Det känns som att dem inte är byggda för att kippa efter luft. Dem är byggda för att ansträngt bränna inifrån så att jag inte kyls ner. För visst är jag ändå iskall? Lungorna bränns. Den luften jag får plats med i lungorna, bränner hela vägen ut.

Jag vill inte andas mer.

Men det är så svårt, för jag måste få luften förbi luftstrupen. Den är så liten o smal att det visslar både på vägen in och ut. Det är så svårt när man inte vet om man ska kippa för andan eller andas ut. För då krockar det i luftstrupen.

Jag är rädd för att dö.

Det sticks i fingrar och fötter och ändå är jag lugn? Eller är jag det? Jag vet faktiskt inte. Jag känner mig inte äkta. Det jag är rädd för är det som är äkta. Det är mer äkta än mig.

Men jag trivs i känslan, även om den äter upp mig.

Likes

Comments

Sitter i bilen med min bror och mor just nu. Efter ett stopp med fika hos min bror i Linköping så bestämde han sig för att följa med till mormor och morfar i Jönköping.

Jag har lite saker som måste göras under resan till Jönköping och det är följande;

  • Skriva CV
  • Skolarbete
  • Boka biljetter till En Skam 2
  • Boka biljetter till London

Det kommer kännas så skönt när jag har fått det här gjort. Dem här sakerna är såna saker som hänger över en, men som man egentligen bara borde ta tag i.

Jag har även spånat på lite blogginlägg som kanske kommer upp. Men det beror på hur länge mitt batteri på datorn håller.

Det här inlägget är ändå prio 1.

Xoxo

Likes

Comments

Dagen började riktigt pissigt. Jag var arg, ledsen och T R Ö T T. Men sedan åkte jag in till stan och träffade mamma och shoppade lite. Det är aldrig någon långsiktig lösning, MEN energin höjs rätt rejält för stunden och förhoppningsvis ett par dar framåt. Jag är så otroligt trött på min garderob, jag har bara svart, grått, vitt och marin känns det som och det funkar inte för mig just nu. Jag vill ha FÄRG.

Så, jag och mamma planerade in ett möte och sedan så började jag leta efter inspiration på nätet. Men allt var i samma tråkiga färger där med. Jag förstår inte.

Vi hittade iallafall två outfits som är lite roligare än vad som erbjöds där hemma. Varav byxorna var likadana med olika färger.

Love it.


Allting nytt förutom mina blommiga skor.

Likes

Comments

I did it! Idag så presenterade jag in det förmodligen bästa och största arbetet jag någonsin har gjort i skolan. Jag fick otroligt mycket hjälp av mamma och pappa så vi har firat med bubbel och asiatiskt på kvällen. Så skönt.

Jag höll på att bryta ihop igår men jobbade förbi det vilket jag typ aldrig klarar. Bröt även ihop påväg hem idag. Gråter lite just nu också om jag ska vara ärlig. Riktig urladdning. Johan erbjöd mig ledighet imorgon men jag ska åka till skolan ändå.

Annars så väger jag fram och tillbaka över hur jag ska göra med helgen. Jag funderar på att åka till mormor och morfar i Jönköping i helgen men grejen är den att Ib kommer helgen efter så jag kan behöva en helg där jag bara sitter hemma och gräver ner mig i ett hål för att klara av närmsta veckorna. Det är inte lätt att vara så skör som mig, jag måste planera min vila på ett sjukt sätt.

xoxo

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Skönt.

Dagen har spenderats i bilen och framför TV:n, det har varit mycket som jag inte vill missa idag. Det har varit den absolut sista omgången i Allsvenskan 2016, vilket gav IFK Göteborg en fjärdeplats. Sedan var det att kolla ifatt Johan Falk för att ha koll på vad som händer i programmet som går just nu. Även det är sista avsnittet. Vad ska jag nu göra på söndagarna?

Imorgon börjar skolan igen, jag orkar inte. Nu syftar jag inte på ett "Åh vad jobbigt", utan jag känner att jag orkar verkligen inte. Det är som att jag börjar falla tillbaka till hur det var för 1,5 år sedan. Jag vill verkligen orka men jag vet inte hur jag ska göra det.

Däremot tror jag att det finns vissa saker jag kan göra för att hjälpa mig själv. Jag behöver lite ordning, jag tror att om jag gör följande så blir det bättre:

- Städa mitt rum.
- Ta fram en snygg outfit.
- Köra en "silverkur" i håret.
- Kolla på en film som inspirerar mig och mitt liv.

Synd bra att det är lite för sent för att börja med detta när Johan Falk är slut, och det är såklart högsta prioritering.

Jag har lite idéer på roligare inlägg i framtiden men det hinner jag inte med idag, så jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och lösa det när jag faktiskt har tid.


Vad gör ni för att peppa er själva när ni fastnar i sängläge?

Bildresultat för inspiration

Likes

Comments

Jag är på landet och ligger i sängen just nu. Jag är även riktigt irriterad, dåligt humör. Det har nog främst att göra med att jag inte orkar, jag totalkraschade, och jag är inte redo än. Men idag är det släkt och full fart och det känns riktigt jobbigt. Vi får se när jag kommer upp ur sängen. Än så länge är jag fast här.

Likes

Comments

Hej.

Länge sedan sist. Jag vill komma igång med detta nu. Jag har kommit i form med mina rutiner, UF är igång, gymnasiearbete är igång och festandet är inte lika förekommande.

Jag mår bra. Jag har ambitioner. Jag har definitivt ork, vilket är en främmande känsla för mig.

Idag har jag varit på banken, hos psykologen och optikern. Det låter inte så mycket men min hjärna har gått på högvarv sedan klockan 2 inatt. Jag vaknade pigg som attans vid två och har varit uppe sen dess. Därför måste jag sova.

Det känns ändå skönt för jag har skrivit en "att göra lista" imorgon och det ger mig definitivt mer struktur.

Så här lyder listan:
- Ta medicin
- Tvätta ansikte, borsta tänderna, duscha
- Blogga
- Plocka undan i rummet
- Skriva till sillen, göra det sillen vill
- Att göra lista till UF
- Uppdatera kalender
- Betala faktura.
- Fixa kameran
- Uppdatera lista
- Blogga igen?

Godnatt!!

Likes

Comments

Gårdagens planer vart lite av en flopp men jag är ganska nöjd ändå.

- Jag städade inte mitt rum. Helt plötsligt var det dags att åka på match och sedan kom jag inte hem förens vid läggdags.
- Kontakta min kollega gjorde jag inte heller. Lite utav tidigare anledning och även för att det helt undgick mitt minne.
- Jag hann inte planera veckan. Vill köpa en kalender först. Vilket jag inte gjorde igår.
- Jag ska hetspacka snart. Det säger väl allt.
- Vi träffade inte Evve. Hon kom hem för sent från Halmstad så vi får helt enkelt ta det någon annan dag.

Men jag gick på match!
Det slutade 2-0 till Hammarby vilket dock inte var så bra. Jag använder detta som anledning till att allt annat floppade. Efter matchen så ville Anna ta ett glas med mig och Ib, så det slutade med att vi kom hem vid 23-tiden istället för 18-tiden. Jag kom även hem lite småfull, istället för nykter.

Gårdagen var därför sjukt mysig och trevlig, men utan att ha fått dem viktiga sakerna gjorda. Dem som gör att resten av veckan blir både lättare och trevligare. Jag gör alltid så här mot mig själv. Är det helt enkelt mig ADD som spökar eller gäller det här beteendet alla? Är det goda vinet bara för lockande? Ligger det i biologin?

Jag gillar (btw) att skylla mitt beteende på evolutionen.

Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll. Anna och Ib som träffade varandra för första gången kom bra överens och det är alltid kul när pojkvännen blir uppskattad. Mycket givande samtal, såklart främst om fotboll. Nog om gårdagen.Idag blir det klassresa! Nu har jag superbråttom men vi hörs mer sen!

Likes

Comments