View tracker

Idag har jag bara jobbat med UF i skolan. Vi har bakat badbomber och förberett inför ett säljtillfälle imorgon.

Jonathan har även ordnat upp våra marknadsföringskanaler. Ni får gärna kika in vår Instagram (relbath_uf) och Facebook (Relbath UF)!

Nu ska jag skriva lite, har några texter i huvudet. Det händer varje gång jag kör min kvällsrutin.

Likes

Comments

Nu sitter vi i bilen påväg hem. Jag satte på svensk lugn musik så nu sitter jag och mamma och myser till Ted Gärdestad. Han är en riktig kung, det är synd att hans demoner var så starka. Idag har jag skrivit CV och sökt jobb. Jag har faktiskt fått lite gjort, min lista är inte tom men mindre. Det är skönt.

Annars har vi släppt av Oskar i Linköping och umgåtts med Mormor och Morfar idag.

Jag vill förtydliga att det föregående inlägget var en gammal text somjag skrev för några veckor sen. Men jag tänkte att i och med att jag bara skrivit i princip samma saker varje dag så villa jag dela med mig av detta.


Likes

Comments

Alla mina känslor kommer ner i magen och framför min syn. På samma gång får jag blackout. Jag ser suddigt men ändå klarare än någonsin. Min mage värker och det känns som det gör precis innan magen ska kurra. Fast nej. Det gör ont. Det är mer som att hjärtats tusen bitar har åkt ner i magen o dunkar på 1000-tals olika ställen.

Men jag trivs i smärtan, även om den äter upp mig.

Mitt hjärta gör så ont. Jag måste koncentrera mig på något annat. Annars så känner jag hur hjärtat slutar slå, för att sedan bulta snabbare än vad som känns hälsosamt. Jag känner att hjärtat kippar efter andan. Det värker i hela bröstet. I både lungor och hjärtat. Eller är det revbenen som gör ont? Är det hjärtslagen som smäller insidan på revbenen?

Jag hatar känslan mer än jag hatar det som fick mig att må såhär.

På en och samma gång känns mitt hjärta som i flest bitar, som ett stort hål, och som att de e större och tjockare än någonsin.

Ändå så vill jag visa mig själv att hjärtat är helt.

Jag frågar mig själv vad som händer med luften som jag tar in. Lungorna känns mindre ihåliga än hjärtat i perioder. Det känns som att dem inte är byggda för att kippa efter luft. Dem är byggda för att ansträngt bränna inifrån så att jag inte kyls ner. För visst är jag ändå iskall? Lungorna bränns. Den luften jag får plats med i lungorna, bränner hela vägen ut.

Jag vill inte andas mer.

Men det är så svårt, för jag måste få luften förbi luftstrupen. Den är så liten o smal att det visslar både på vägen in och ut. Det är så svårt när man inte vet om man ska kippa för andan eller andas ut. För då krockar det i luftstrupen.

Jag är rädd för att dö.

Det sticks i fingrar och fötter och ändå är jag lugn? Eller är jag det? Jag vet faktiskt inte. Jag känner mig inte äkta. Det jag är rädd för är det som är äkta. Det är mer äkta än mig.

Men jag trivs i känslan, även om den äter upp mig.

Likes

Comments

Sitter i bilen med min bror och mor just nu. Efter ett stopp med fika hos min bror i Linköping så bestämde han sig för att följa med till mormor och morfar i Jönköping.

Jag har lite saker som måste göras under resan till Jönköping och det är följande;

  • Skriva CV
  • Skolarbete
  • Boka biljetter till En Skam 2
  • Boka biljetter till London

Det kommer kännas så skönt när jag har fått det här gjort. Dem här sakerna är såna saker som hänger över en, men som man egentligen bara borde ta tag i.

Jag har även spånat på lite blogginlägg som kanske kommer upp. Men det beror på hur länge mitt batteri på datorn håller.

Det här inlägget är ändå prio 1.

Xoxo

Likes

Comments

Hello darlings!

Jag är så otroligt pigg just nu. Jag somnade framför SVT:s 60-årsjubileum. Och sedan vaknade jag för att utnyttja sista timmen av Black Friday. Nu har jag beställt hem en julklapp. Så det är skönt.

Hörrni, jag har funderat på en sak. Jag har väldigt tajt om pengar just nu då jag inte har jobb. Jag har pengar så jag klarar mig men har mer utgifter än inkomst, även om jag inte slösar. Därför så måste jag hålla hårt i pengarna.

Så har det däremot inte alltid varit, jag har varit rätt så "tät" som man säger ;) Nej, men jag har varit bra på att ta hand mina pengar och har alltid haft mer pengar än mina vänner då jag har jobbat så mycket. Nu är det tvärt om.

För ett år sedan så satt min pojkvän och vände på varenda krona med endast sitt studiebidrag och i år är det tvärt om då han har jobbat sedan han tog studenten. Han frågade mig idag om jag vill låna pengar på obestämd tid. Det tolkar jag lite som att "vi blir kvitt i slutändan ändå". Och jag kan med all rätt ta emot detta då jag själv hjälpte han mycket förra året, men det känns inte riktigt rätt ändå.

Jag har ett tak, kläder, mat och ett sparkonto. Jag klarar mig. Det han har fått av mig har han fått. Jag har sagt det att vi kommer bli kvitt ändå, och jag tror att den tiden är idag. Men jag känner mig så girig, jag har aldrig velat vara flickvännen som tigger pengar och inte kan försörja sig själv. Men samtidigt så vill jag vara i en relation där man är generösa mot varandra om man kan. För att oavsett hur litet det materiella värdet har i jämförelse med mycket annat så är det fortfarande en kärleksförklaring att vara generös mot varandra om man kan. Förra året så var det svårt för honom att vara det, och det var ingenting som störde mig överhuvudtaget. I år är det tvärt om.

Kan man tacka ja till såna erbjudanden? Eller ska jag låta han lägga dem pengarna på oss istället? Det kanske är det smidigaste. Att han får spendera på en middag om han vill spendera pengar på mig? Jag vet inte. Vi får se hur desperat jag är nästa gång han erbjuder sig.Hur som. Dagen. Skola, Kista och tacos.

Typ så.

xoxo

Mina clothes fick bli dem nya och jag kände mig lite som en popstjärna så de va nice :) Adidas Superstar till detta. 

Likes

Comments

View tracker

Dagen började riktigt pissigt. Jag var arg, ledsen och T R Ö T T. Men sedan åkte jag in till stan och träffade mamma och shoppade lite. Det är aldrig någon långsiktig lösning, MEN energin höjs rätt rejält för stunden och förhoppningsvis ett par dar framåt. Jag är så otroligt trött på min garderob, jag har bara svart, grått, vitt och marin känns det som och det funkar inte för mig just nu. Jag vill ha FÄRG.

Så, jag och mamma planerade in ett möte och sedan så började jag leta efter inspiration på nätet. Men allt var i samma tråkiga färger där med. Jag förstår inte.

Vi hittade iallafall två outfits som är lite roligare än vad som erbjöds där hemma. Varav byxorna var likadana med olika färger.

Love it.


Allting nytt förutom mina blommiga skor.

Likes

Comments

I did it! Idag så presenterade jag in det förmodligen bästa och största arbetet jag någonsin har gjort i skolan. Jag fick otroligt mycket hjälp av mamma och pappa så vi har firat med bubbel och asiatiskt på kvällen. Så skönt.

Jag höll på att bryta ihop igår men jobbade förbi det vilket jag typ aldrig klarar. Bröt även ihop påväg hem idag. Gråter lite just nu också om jag ska vara ärlig. Riktig urladdning. Johan erbjöd mig ledighet imorgon men jag ska åka till skolan ändå.

Annars så väger jag fram och tillbaka över hur jag ska göra med helgen. Jag funderar på att åka till mormor och morfar i Jönköping i helgen men grejen är den att Ib kommer helgen efter så jag kan behöva en helg där jag bara sitter hemma och gräver ner mig i ett hål för att klara av närmsta veckorna. Det är inte lätt att vara så skör som mig, jag måste planera min vila på ett sjukt sätt.

xoxo

  • 16 readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma i Stockholm igen. Skönt.

Dagen har spenderats i bilen och framför TV:n, det har varit mycket som jag inte vill missa idag. Det har varit den absolut sista omgången i Allsvenskan 2016, vilket gav IFK Göteborg en fjärdeplats. Sedan var det att kolla ifatt Johan Falk för att ha koll på vad som händer i programmet som går just nu. Även det är sista avsnittet. Vad ska jag nu göra på söndagarna?

Imorgon börjar skolan igen, jag orkar inte. Nu syftar jag inte på ett "Åh vad jobbigt", utan jag känner att jag orkar verkligen inte. Det är som att jag börjar falla tillbaka till hur det var för 1,5 år sedan. Jag vill verkligen orka men jag vet inte hur jag ska göra det.

Däremot tror jag att det finns vissa saker jag kan göra för att hjälpa mig själv. Jag behöver lite ordning, jag tror att om jag gör följande så blir det bättre:

- Städa mitt rum.
- Ta fram en snygg outfit.
- Köra en "silverkur" i håret.
- Kolla på en film som inspirerar mig och mitt liv.

Synd bra att det är lite för sent för att börja med detta när Johan Falk är slut, och det är såklart högsta prioritering.

Jag har lite idéer på roligare inlägg i framtiden men det hinner jag inte med idag, så jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och lösa det när jag faktiskt har tid.


Vad gör ni för att peppa er själva när ni fastnar i sängläge?

Bildresultat för inspiration

Likes

Comments

Ligger på en madrass i ett kallt rum med två snarkande föräldrar i samma rum. Jag känner att det är inte optimalt för att mitt trötta men otroligt känsliga jag ska kunna somna.

Idag har jag pluggat och varit vid vår årliga brasa. Det har varit supermysigt. Dock så mår jag fortfarande inte bra...

Jag känner en grov ångest för min sömn, skolan och framförallt så känner jag en rädsla över att Ib ska vara otrogen. Eller att han är.

Jag är så trött på den känslan, jag kan ha en magkänsla som är rätt, men jag är allra räddast för att det är ett PTSD som jag har. Jag är räddare för otrohet än att dö. Jag måste verkligen ta upp det här med psykologen för jag kan inte leva i den rädslan. Och om det skulle vara som min sjuka hjärna tror så måste jag ändå gå kbt eller något för att kunna hantera det bättre. För den här rädslan, den äter verkligen upp mig, jag försöker att alltid välja vägen för att ta mig förbi ångesten men hade jag följt mina instinkter hade jag säkert hört av mig till varenda kompis som Ib har för att vara riktigt säker. Det är ohälsosamt att jag ska känna så här. Det är jobbigt för Ib, det är ohälsosamt i vår relation, men framförallt så är det något som kommer att ta kål på mig en dag om jag inte tar hjälp. Jag har såna mardrömmar och jag har sån ångest.


MEN. Jag har hittat ett app med avslappningsövningar när man har ångest så jag kanske kan komma förbi det här om jag sätter på det.

Godnatt!


Den här bilden från brasan är så tydlig. Skinnhandskar, vin och eld. Det är typ livets metafor för mitt psyke.

Likes

Comments

Jag är på landet och ligger i sängen just nu. Jag är även riktigt irriterad, dåligt humör. Det har nog främst att göra med att jag inte orkar, jag totalkraschade, och jag är inte redo än. Men idag är det släkt och full fart och det känns riktigt jobbigt. Vi får se när jag kommer upp ur sängen. Än så länge är jag fast här.

Likes

Comments