View tracker

Jaa också jag följer med den serien. Ni som känner mig vet att jag aldrig kollar på serier. Jag har följt med en annan serie, Gossip Girl, jag kom till tredje säsongen och så gav jag upp. Serien var helt okej, men jag kom fram till att jag inte är en "serie-människa".

Jag började titta på Skam för en vecka sedan. Det var mina kompisar som mer eller mindre tvingade mig till att göra det 😉. Serien är superbra, åtminstone första och andra säsongen. Jag är lite besviken på den tredje. Jag hade väl lite för stora förhoppningar på den då serien hade börjat så bra. Jag har inte sett alla avsnitt ännu så jag kan ju ändra mening.

Det bästa är att det kommer att komma en säsong fyra!! Ni som också är Skam-nördar gå in på Youtube och kolla på Keyyos senaste video, den är riktigt rolig!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har alltid haft tur med mina telefoner. Jag haft dem flera år och när de gått sönder har det berott på att de varit så gamla. Men i år har min tur vänt. Jag vet inte om jag har blivit mer oförsiktig eller vad det beror på.

I somras tappade jag min LG i sjön. Högtalaren slutade att fungera så jag köpte en ny, en Samsung Galaxy A3 (2016). I höst spräckte jag skärmen på den, men jag förde den till Multitronic och de fixade skärmen.

Igår kväll rutschade den i golvet ur min säng. Det kom en liten blå fläck under skärmen i etta hörnet. Under kvällen blev fläcken bara större och större och i morse när jag vaknade var hela skärmen blå/svart. Touchen fungerar men jag ser ju ändå inte vad jag trycker på. Ikväll ska jag föra den till stan och så får vi se vad de säger. Håll tummarna för mig!


Likes

Comments

View tracker

Äntligen är det fredag, den här skolveckan har känts väldigt lång. På måndag var jag hemma men på något sätt kändes det inte rätt. Jag menar, man kan ju vara i skolan fastän man är förkyld. Det blir bara väldigt mycket tyngre.

Men nog om det, nu är vi inne i december och det är är minusgrader (-1°C 😉) och vi har snö!!! Kan det bli bättre? Man får äta choklad varje dag (ur julkalendern), många Youtubers har börjat med vlogmas, man kan busa med hunden i snön, det är mysigt med alla julbelysningar och livet känns bara helt perfekt.

Ikväll ska jag baka och sedan ut med kompisarna, fint så.


Likes

Comments

Igår kväll var vi hos Evelina. Hon och Ellen som ska bli kockar bjöd oss andra på middag. Maten var supergod och kvällen var helt perfekt, tack! ❤

Likes

Comments

Alla har vi dagar när det mesta går fel, idag var det en sådan dag för mig. Det började med att jag hade slarvat bort mitt busskort. Till sist hittade jag kortet och fick skynda mig till bussen. Jag var stressad och humöret var i botten. Jag visste att jag skulle ha ett matteprov sista lektionen som jag hade övat för lite på. (Det har jag ju bara mig själv att skylla på.) Dagen gick ändå hyfsat bra, provet gick okej och jag kom hem med ett leende på läpparna.

När jag sedan tar fram min splitternya engelskabok för kurs 2 inser jag att jag har köpt fel bok. Hur lyckas man? Jag visste precis vad boken jag skulle ha hette, men ändå kommer jag hem med fel bok. Nu har jag alltså inte kunnat göra engelskaläxan och jag hatar att vara oskötsam. Som tur är har jag kvar kvittot så det kommer nog att lösa sig. Nåja det känns skönt att denna dag är över nu, vi tar nya tag imorgon.


Likes

Comments

Nu har jag haft hålpass sedan klockan 11 alltså i 3 timmar. Det börjar bli lite tråkigt för idag har jag inte haft så mycket att göra. Dagar när man har mycket läxor eller ska in till stan på något ärende är det superbra med hålpass. Men just idag har timmarna krupit fram. Jag kunde ju ha åkt hem, men sen när man måste tillbaka till skolan är det så jobbigt att sätta sig på mopeden och köra tillbaka. Man vill bara stanna hemma.

Vilket i-landsproblem, jag borde var tacksam för att för att jag överhuvudtaget kan få en utbildning. Det är så lätt att glömma alla de människor som inte har råd att gå i skola. Vi har det otroligt bra här var vi bor, jag borde uppskatta det mer.


(En bild från Ruka)

Likes

Comments


I dagens värld är det lätt att vara kritiska mot oss själva. Man tycker att man inte duger som man är, att man inte passar in, att man är ful, att man presterar dåligt i skolan, att man borde vara vänligare, listan kan göras hur lång som helst. Vissa dagar tycker man bara att alla andra är så mycket bättre än en själv.

De dagarna ska du komma ihåg att det är Gud som har skapat dig. Att han har skapat dig av en orsak och att han älskar dig precis som du är!

Likes

Comments

På måndag och tisdag kopplade vi som vanligt.

Igår hade jag ett långt hålpass så jag åt i stan istället för i skolan.

De flesta av er pratar ju samma dialekt som mig, men ni andra kommer nog snart att kunna den flytande efter alla Snapchat-bilder.

Imorgon har jag engelska prov. Önska mig lycka till för det lär jag behöva.

Likes

Comments