Som ni redan vet håller jag på att studera till el- och automationsmontör. Igår var jag och köpte mina första arbetsbyxor från Norfa (rekommenderar det stället). Jag tycker att kläderna påverkar arbetet en del. Har man arbetskläder man trivs i blir det automatiskt roligare att jobba. Det är på samma sätt som när man tränar, har man fina träningskläder blir man också mer motiverad till att träna.

Men kläderna är ju ändå inte allt, man måste ju också trivas med och behärska det man gör. Hade jag t.ex. satt på mig kockkläder hade jag absolut inte blivit bättre på/mer motiverad till att laga mat.

Ha en bra lördag och njut av det härliga vädret!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår hade jag en kort skoldag med bara två lektioner, väldigt skönt. En annan sak som är väldigt skönt är att våren närmar sig. Våren är helt klart min favoritårstid. Den långa och fina vintern börjar nå sitt slut och man har hela sommaren framför sig. Känslan när man kan börja använda tunnare jackor och köra moped utan ytterbyxor är ju också såå bra.

Igår kväll var jag till EasyFit med Elise och Ellen för det var öppet hus där. Som ni redan vet tränar jag ju vanligtvis vid Fitness, men ingen av mina kompisar har gymkort dit. Därför är det roligt att de ibland har öppet hus vid EasyFit så att jag kan träna tillsammans med kompisarna där.

Tack för igår! ❤

Likes

Comments

På lördag var vi en sväng till farbrors villa. Bastun har brunnit där så de håller på att bygga en ny. Den såg ut att bli riktigt fin. Dock har jag ingen bild på den, jag var mer intresserad av snöskotern och fyrhjulingen 😉.

På lördagskvällen for jag och några kompisar till stan för att lyssna på Sara Forsberg. Hon var otroligt bra på att sjunga live, hennes röst är såå vacker.

På söndag förmiddag var jag med familjen och en kusin på isen. Vädret var helt perfekt.

Likes

Comments

På måndag var jag för första gången ut på ett bygge från skolan. Vi monterade en elcentral och drog plaströr i golvet som kablarna sedan ska dras i, det var superkul!

Denna vecka jobbar jag på samma ställe som jag gjorde förra sommaren för städerskan har vinterledigt. Roligt att få träffa det folket igen. Nu har jag även liaplatsen fixad så det känns skönt.

Ha en bra onsdag och håll ut, det är bara två dagar kvar till helgen! 😉

Likes

Comments

På fredag kväll var vi hos Evelina och bakade pizza. Det blev svingott, pizzabottnet var lätt det godaste jag någonsin ätit!


På lördag var vi hos mig och kollade på finalen av melodifestivalen. Det blev inte den vinnare vi hoppats på men vi for ändå ut och firade med tomtebloss (mest för att Evelina hade med sig färgade tomtebloss och vi ville testa dem). Av dem har jag tyvärr inga bilder, fotade bara de vanliga tomteblossen.


Likes

Comments

Nu har den 3:e och sista perioden på ettan kört igång. Mitt schema är superbra för vi har ingen kombi mer detta läsår. Igår hade jag bara två lektioner och idag endast en. De två föregående perioder har jag slutat halv fyra varje dag utom på fredag, nu slutar jag senast kvart över två. Det är en enorm skillnad, man hinner göra mycket mer på eftermiddagarna. Jag behöver inte stressa när jag tar Pepsi på promenad, nu kan vi i stället gå mycket längre. Nu känns det också mycket roligare att gå i skolan, det kan ju förstås bero på att vi hade ledigt förra veckan 😉. Men jag hoppas att det fortsätter så här!


Det här är något nytt vi börjat med här hemma. Träningsprogrammen är ju bara 10 minuter var så det är ganska enkelt. Första dagen följer man träningsprogram 1, andra dagen träningsprogram 2, tredje dagen träningsprogram 1 och så turas man om så i fyra veckor (eller hur länge man vill). Det här gör vi bara för skojs skull och för att göra något tillsammans som vi alla tycker om 👌.

Likes

Comments

Jag har spenderat hela sportlovet i Ruka med familjen och kusiner. Vi hade en superbra resa med ett superbra sällskap!

Vår skogsväg nära stugan hade vuxit igen 😭.


Första dagen (söndag) körde vi snöskoter. Dock har jag inget traktorkort så jag fick inte köra själv, men nog var det roligt att sitta på också.


Andra dagen var vi på en liten skidutflykt. Vi skidade till en grillstuga där vi grillade korv. Tyvärr har jag inga bilder från den dagen.Resten av dagarna åkte vi snowboard och slalom. Det bästa var att vi hittade 3 nya skogsvägar som var jätteroliga att åka på.Vi kom hem igår kväll och fastän jag tycker väldigt mycket om Ruka så är det alltid skönt att komma hem och få sova i sin egen säng. Ett stort tack till er alla som gjorde denna resa minnesvärd!

Likes

Comments

Igår hade vi prov 1/3 denna vecka. Det var i samhällslära och det gick bra. Idag har jag ett modersmålsförhör, på torsdag har vi matteprov och på fredag finskaprov. Hela denna vecka kommer alltså att gå åt till provläsning, men sedan får jag sportlov, såå skönt!

Igår kväll for jag och Emma och spela volleyboll med pappa och ett gäng som brukar spela på måndagar. Det var så många borta så de behövde lite förstärkning. Superkul var det, men man är ju lite rostig då man inte spelat på länge.

Ikväll blir det troligen ett gympass med mamma. Det behövs för att man ska orka läsa på prov.


Likes

Comments