Idag jobbar jag 7.30-16.00, mer uppdatering efter de!
Men under tiden undrar jag om ni har några bra träning/viktminskningsbloggar att tipsa om?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gick igenom min hårddisk förut. Hittade ju fina och.. Mindre fina selfie, haha!

Likes

Comments

Jaha då var det söndag igen. Träffade saknade Clara i förmiddags! Så skönt att ha henne på hemmaplan igen ❤️ Resten av dagen har bara vart slapp. För slapp, rastlös i kroppen. Måste få ordning på saker och ting. Ska ta o tvätta bort sminket och sen är det nog läggdags.

Likes

Comments

Låg och tänkte igår kväll innan jag kunde somna, att idag skulle jag träna, gå till jobbet osv. Är jag pepp på det nu? Nej. Varför känns sånt oftare lättare på kvällarna? Ingen aning, jaja vi får se vad jag tar mig för under dagen.

Bild från jobbet, gatuköket. Blir 16-20 idag.

Likes

Comments

Idaghar varit en bra dag. Blev uppringd i förmiddags, av Ödeborgs förskola. Jag har varit där och presenterat mig och sagt att jag är intresserad av att vara med på vikare-listan, ifall det skulle behövas hjälp någon gång. Så när dom ringde så frågade dom om jag hade lust att komma dit och lära mig deras rutiner lite, träffa barnen osv. Så det gjorde jag, och fick ett bra intryck av skolan och personalen, så hoppas att det kommer komma tillfällen för mig att jobba där!

Idag är det studentfirande åt höger och vänster, och lite avis blir man ju.

Hur är din dag?

Likes

Comments

Flytta kan vara det absolut tråkigaste jag vet. Har kvar flyttstädningen i lägenheten, längtar inte. Sitter på jobbet just nu, och hoppas att timmarna fram till 16 ska gå långsamt, sen så får timmarna efter det gärna gå fort. ;) Nä, men ska himla skönt när det är över, så man kan få lägga lite energi och fokus på annat!

Kan inte bestämma mig för om det här är en vettig bild eller om jag ser mest besvärad ut..? Hahah...

Likes

Comments

Igår skrev jag om att det är okej att bryta ihop, så länge man inte ger upp. Och det var precis vad jag gjorde igår, bröt ihop. Idag tog jag nya tag, med massor av hjälp från olika håll, och nu när jag la mig ikväll är det inte alls samma nivå av ångest. Så skönt! När den här helgen är över så är flytten över och förhoppningsvis plugget också. Då är det dags att börja om. På nytt, helt och hållet, och jag hoppas verkligen att jag kommer ta vara på den här chansen på bästa möjliga sätt.

Likes

Comments

För några timmar sedan pratade jag med min storasyster i telefon. Allra finaste syster, som är alldeles för långt bort, 30 långa mil bort. Det räckte med att jag hörde hennes röst när hon svarade, för att min underläpp skulle börja darra. Hon frågade hur det var, hur det gick med flytten, plugget, ekonomin och allt det där som man frågar om. Och jag bröt ihop. Ni vet den där känslan man får när det bara har varit för mycket ett tag, och helt plötsligt petar någon hål på den bubblan som man stängt in sig i. Jag grinade som en femåring, hulkade, snorade och kröp ihop i fosterställning.

Låg bara så, och lät storasyster trösta. För att man behöver bryta ihop ibland. För att man behöver få vara liten. Så länge man inte ger upp. För det mesta går att fixa, med hjälp och med vilja. Och jag försöker peppa mig själv med dom orden just nu. Trots att jag skulle kunna grina flera timmar till. Ja, jag har de tufft med ekonomin just nu. Ja, jag har halkat efter med plugget. Ja, jag håller på att flytta igen. Men inget av det kommer ordna sig för att jag tycker synd om mig själv. Så jag ska puscha mig själv genom dom här närmsta dagarna, bli klar med flytten och plugget, och sen ta nya tag. Livet blir inte bättre än vad man gör det.

Likes

Comments

Vissa dagar är det lite tyngre att gå här på jorden utan dig. Den 29e april skulle du fyllt 50 år. Känns tungt, alla födelsedagar, högtider och andra stunder som vi inte får spendera med varandra. Jag tänker på hur det hade vart om du var här. Så älskad, så saknad.

Likes

Comments