Äntligen fredag & återigen, vilket väder!!! Är just nu i skolan, eller ja, har rast så jag och några klassisar sitter ute i solen äter en glass;)
Ikväll lätt rehab träning & sen myskväll❤ imorgon har laget 2 matcher & söndag ledigt. Då är de tid att kolla Elsa och förmodligen till stan!
Puss

Hahah..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilket skönt väder det är idag!! Solen skiner & himlen är blå!! Ännu bättre är ju att det är fredag imorgon & i helgen får jag träffa ELSA!!!!
Äntligen!!
Är nyss hemma ifrån skolan, sen dag men vad gör det i detta vårväder;) ikväll står jag över träning då jag inte är frisk nog till att sätta på kläderna & köra ett hårt pass. Låt kroppen vila när den behöver det!!
Så vila för mig, lite läxor ska göras & ska rehaba min axel lätt hemma. Så ser mina planer ut idag. Ha en fortsatt bra dag alla solstrålar!!Puss

Likes

Comments

...rubriken lyder.
Livet är inte rättvist, inte nånstans. Det kan handla från något litet till något enormt. Vi idag, kan klaga på att vi har hål i strumpan när det finns folk på andra sidan jordklotet som inte ens har en strumpa. Jag säger inte att jag inte klagar på småsaker, det gör jag å jag vet att vi alla gör det. Men har vi nånsin tänk efter riktigt riktigt långt? Världen och livet är så orättvist, jag förstår inte HUR det får lov att vara så? Hur?? Tiggare på gatorna, hemlösa, sexhandel på små flickor. Var är vi påväg egentligen?
Jag hatar orättvisa & det menar jag i allt. Som jag säger kan de va små problem. Mina är oftast små små problem som inte ens borde nämnas. Det får jag höra varje dag, att de inte är något att klaga på egentligen. Nej, jag vet att det inte är det, för jag har det så jävla bra jämfört med en 15 årig tjej i Afghanistan tillexempel.
Jag kan klaga på att middagen som står på bordet inte passar ( är expert på det, tyvärr ) och sen egentligen veta att hon kanske inte ens får middag? Sen visst, vissa människor resonerar på andra sätt och tycker helt olika. Som exempel ett uttryck jag kan säga på småskoj om något slänger mat " tänk på barnen i Afrika " & får till svar " dem tänker ju inte på mig " ungefär så kan det låta? Men är det verkligen sant? Tänker dem inte på dig? Klart som fan att dem gör, de hade nog gjort allt för den middagen du nyss klagade på. Fan vad vi är bortskämda idag. Men så är det & det får man leva med.

Från de ena till det andra

En orättvisa jag nyss varit med om, han uppe i himlen tog min mormor för sista gången idag, mormor lämnades i hans händer som det uttrycktes på begravningen. Det är för mig orättvist, han tog min mormor:( men jag vet ju att lilla mormor mår bra, men det gör ju inte jag eller någon i min närhet. Hon va ju en klippa, en ängel & världens finaste mormor. Jag saknar ju henne så mycket.
Ja, jag var ju på begravning idag. Det var bland det värsta jag gjort men också det finaste någonsin. Musiken som spelades, alla blommor & allt runt omkring. Jag fick släppa ut nästan alla känslor som fanns. Jag fick ta ett sista farväl & jag stod längre vid kistan, bara tittade och tänkte.

Till alla ni som förlorat eller förlorar någon. Det är hemskt, jag vet. Men försök tänk positivt & berätta för dig själv att personen mår bra igen. Hon/han är i bra händer och väntar på dig.
Här vill jag också säga ett farväl till dig mormor, du är en ängel nu & du är den finaste ängel i himlen. Ses snart igen.


Puss

Kolla blommorna & min vackra mormor.
Så såg jag ut, all black🖤

detta var från min familj<3

Likes

Comments

Min helg bestod av handboll, handboll & mat typ;)
skämt! Vi åkte till Skåne i lördags, vid halv 10 ungefär. Buss tillsammans med laget & alla föräldrar.
Vi anlände till Staffanstorp vid halv 2 typ & då va de redo för match.
Vi vann alla matcher vilket resulterade S T E G 5 i SM!!!!!!! Finalsteget!! Så jävla bra!
Vi va hemma i Göteborg runt 20 igår och då va de hem & träffa Daniel. Ungefär så såg min helg ut & den kan inte ha blivit bättre! Handboll & hotell är bästa kombon;)

Nu sitter jag i skolan & har nyss haft idrott som bestod av dans. Vi ska nämligen göra egna danser och sedan visa upp. Helt ärligt går det faktist bra, dansar med Nellie, Simon, Ville & Philip. Best team
Ikväll är det ingen träning, välbehövligt och skönt, så jag ska vara hemma & ta de lugnt.

Imorgon är jag ledig från skolan för jag ska på begravning, som ni kanske läst så gick min mormor bort för ett litet tag sen.
Så har dagarna sett ut & kommer se ut hittills iallafall!

Puss

Likes

Comments

19 mars & världens finaste flickas födelsedag. Min allra bästa vän Elsa.
Grattis på 15 årsdagen min ängel. Jag älskar dig <3

me gusta dig

Likes

Comments

Äntligen. Imorgon åker jag & mitt lag ner till Lund och spelar steg 4 i USM. Det är näst sista steget & bara 1an går vidare till finalsteget.
Vi gör allt för att vinna. Och slutdestination är SMguld. 💛🖤

💛

Likes

Comments

New York.
Vill besöka New York, nu nu nu!! Shopping, alla byggnader, omgivningen! A L L T.

Har ni varit där?

Bora Bora. Ja tack, turkost vatten, vit strand.
Allt verkar så perfekt där. Tjatar alltid om att åka dit, ser ju så vackert ut !!

Dubai, dit vill jag verkligen. Ser många som är i just Dubai & ser bara positivt om landet.
Dem har ju också världens bästa shopping typ & det är ju så himla fint!!

Likes

Comments

min usla bild innan frisören

sugen på blått hår;))

Snacka om skillnad.. jag är S Å nöjd!
Tack Emelie på Hair Angered!! Du är grym

Likes

Comments

jag sitter & tänker på hur glad jag är att vara just JAG. Min familj, mina vänner, min kärlek, min hobby & fritid.

Jag vet att många människor inte har det bra, inte har någon att gå till när allt är skit, inte har en kille/tjej att ta i handen & visa sig själv. Eller har en familj att umgås med.
Så jag är så tacksam att ha det livet jag lever i just idag.
Ta hand om allt ni har, man vet aldrig när det är försent.

Puss

Min allra bästavän Elsa. Jag älskar dig, du är underbar.

​Att du förändrade mig som du gjorde. 

min finaste familj. Ni gör allt möjligt. Jag älskar er.

mitt lag<3 ni är amazing

Likes

Comments