Hade en supermysig dag idag ( vilket oxå fick bli den riktiga starten på bloggandet, tyvärr med mobilbilder:()
Den började dock med att jag vaknade trött eftersom vi var hos Fia igår för att fira hennes födelsedag men ganska snabbt var jag pepp igen, denna gång för att fira Alicia med brunch. Hon hade gjort iordning superfint och fick underbara presenter( av mig fick hon ringen nedan fast med hjärtformade stenar, vill ha själv..) Efter brunchen åkte jag till Ella för att mysa lite med hundarna som är hos henne för att slutligen åka hem och äta middag för att fira mitt körkort!!!
Bra dag helt enkelt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bloggshitten blev totalt misslyckad när jag insåg att jag glömt kamera sladden för att överföra bilderna. Jaja, nu blir det bilder efter resan istället:)

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att blogga igen, inte för att jag saknat det men för att det är så kul att kunna se tillbaks på saker man gjort. Att jag kommer blogga regelbundet är dock minst sagt osäkert men att jag ska försöka skriva lite då och då är i alla fall ett mål. Egentligen är det enda jag vill ha ut av bloggen mysiga minnen och massa bilder.

Idag bär det av till Mallis med familjen samt Moa och hennes familj, jag e taggad, vädret ser ut att vara på topp och jag hoppas på en solig och rolig vecka.

Ledsen för mobilbilderna, dem ska det bli få av här i fortsättningen

Likes

Comments