Header

GENOM TELEFONEN, VARDAG

Har hunnit med så mycket i helgen känns det som, har haft så kul samtidigt som det har varit avkopplande och eventuellt existerat en del sömnbrist. 

På fredagen var vi ut med några kompisar, och även om jag höll mig nykter så hade jag otroligt roligt, än en gång. 

Lördagen började trögt men satte snabbt igång när jag satte mig på bussen påväg mot Helsingfors för att se Veronica Maggio, vi hann även shoppa lite och äta på världens bästa suchi, thaimat ställe. BTW Veronica Maggio äger!!! Älskar hennes musik så obeskrivligt mycket, och man kan relatera så bra till hennes lyrics. 

Söndagen bestod av en sovmorgon efter två vilda nätter, på eftermiddagen passade jag på att köra ett benpass, städa rummet och göra foodprep inför kommande vecka.

Denna måndag började med 2.5 km löpning på tom mage, en proteinrik frukost och en jätte bra podd av Styrkebyrån (Check them out!). Nu skall jag snart äta lite lunch före jag drar iväg till skolan. Så skönt att vara på såhär bra humör för en gångs skull. Känner mig riktigt glad och peppad inför inkommande vecka. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

TRÄNING - ALLMÄNT

Tänkte att det kanske var dags att dela med mig av vad jag har sysslat med under denna tid med dåliga uppdateringar. Jag har tränat, börjat med nya matvanor, umgåtts med vänner och haft otroliga utekvällar.

Att inviga nya matvanor i livet har tagit mycket tänk och krävt en del tid till planering av mat osv. Nu är jag på slutrakan av min femte vecka med helt nya matvanor.

Jag har förr inte tänkt så mycket på vad jag stoppar i munnen, eller jo såklart jag har tänkt över vad jag stoppar i mig men aldrig så noga som nu. Har undvikit allt socker, kolhydrater, alkohol, slat osv.

Vissa dagar äter jag endast proteiner och vissa dagar får jag äta grönsaker och nu har jag även dagar där jag får äta små källor av kolhydrater i form av pasta eller liknande.

Måste säga att jag märkt stor skillnad, min kropp mår bättre, jag har gått ner några kilo i vikt, motivationen för hälsa och träning har ökat rejält, jag har mer energi, socker och salt beroendet är helt borta osv.

Hade min första röda dag igår (röd dag, man behöver i princip inte tänka på vad man stoppar i sig, man har totalt fria händer), och måste säga att mitt tänk totalt ändrats angående maten, jag rusade inte in i butiken och köpte godis eller liknande (vilket jag skulle gjort förut), jag tog en night off, och under dagen åt jag som en vanlig dag, det var på kvällen när det var fest som jag åt en kebabrulle och drack alkohol. Men hade en helt underbar kväll så det var så worth it. Såklart måst jag kompencera ut det nu några dagar framöver men man får ta konsekvenser när man fuskar.

Det som många människor i mina kretsar reagerat på är att jag inte dricker alkohol men ändå går ut på klubb, det går om man vill det tillräkligt mycket, kan senare skriva ett närmare inlägg om hur jag tänker och gör angående att gå på klubb nykter.

Jag är deltagare i PM International programmet CellReset, jag fick möjligheten att testa på programmet gratis, förutsatt att jag köpte kost tillskotten själv. Jag dricker kost tillskott några gånger om dagen, men de är inte några bantningsdrickor utan jag äter normalt, plus att drikorna jag dricker är förvånande goda.

Är du själv intresserad av att testa eller har mer frågor, så är det bara att ta kontakt, svara gärna på frågor :) 

Likes

Comments

RESA - BERLIN 2016, VIDEON

Finally one of the videos from my time in Berlin is edited. I won´t lie, I haven´t really had the inspiration to do it, but now, one of many is done, and that´s always something.

This video is from Tropical Island, I went there with Marie, it was so cool and so big, really recommend it. No matter of age, you will have fun! The outdoor area that opened this year was great fun, so big and so tropical.

I won´t write a roman about how fun it was and etc. I'll just let the video speak for it self.

Likes

Comments

Instagram @idachhenriksson