Header
View tracker

LISTOR

Angående träningen under 2016 måste jag säga att jag är rätt så nöjd över mig själv, har utvecklats mycket och framförallt blivit starkare. Svettats har jag minsann gjort och timmarna i gymmet har blivit många. har även tränat i andra former än på gymmet, har försökt inkludera motion i vardagen på ett annat sätt, detta eftersom jag fått körkort och det är så lätt att ta bilen. Nu har jag nya mål till 2017 i hopp om att kunna göra ännu större framsteg och utvecklas ännu mer.

Likes

Comments

View tracker

LISTOR

Vad skall man säga, minstörsta kolhydrats källa är couscous och hamburgare är goda att äta?Detta år har jag verkligen försökt satsa på att äta hälsosamt och gott, därför är frön något av det bästa jag vet att få äta samtidigt som jag njuter av att småplocka i mig avokado, jordgubbar, banan och mango. Har säkert överproducerat mängden ägg och höna detta år, i olika varianter men ändå, det är ju gott och hälsosamt hallåå??

Vad skall man säga, min största kolhydrats källa är couscous och hamburgare är goda att äta?

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

Godmorgon!
Sitter just nu på ett tåg påvägen mot resemässan i Helsingfors, där jag skall stå och representera fyra dagar framåt. Älskar verkligen att stå på mässor och representera, att få träffa nya människor, skapa kontakter och ha kul medan jag arbetar, det bästa som finns.
I vecka inhandlade jag nya skor, vilket verkligen behövdes med tanke på att mina förra har fått hål. Älskar dessa Nike Air Zoom, dom är så pigga och bekväma. det var som att sätta på sig skor, formade för mina fötter.
Igår hade jag bara två lektioner i skolan så hade tränat färdigt redan klockan 11 och kunde sen åka hem och mysa under täcket och äta avokado.

Likes

Comments

LISTOR

Antagligen mitt bästa val detta år och en av de bättre i livet, en resa jag aldrig kommer glömma, 2 månhader i ett nytt land, i en ny stad, med ett främmande språk och ingen jag känner. Om det är något jag lärde om mig själv är att jag älskar att vara anonym och bara kunna ströva omkring och träffa männsikor som aldrig ens hört om min hemstad. Det var som en nystart. Jag har hela livet bott på en liten ort där alla känner nån som känner dej, jag är uppväxt i ett sammhälle där alla känner nån som känner nån som känner dej. Så att få åka till Berlin var ett stort miljöombyte och satt mig i knepiga situationer och gav mig utmaningar, smatidigt som jag hade the time of my life och verkligen uppskattade att jag åkte.

Oi vad jag hunnit uppleva mer än något annat år känns det som, jag som nästan aldrig hade varit på konsert tidigare har nu varit på tre, det började med Adept och Eskimo Callboys, som följdes av en impuls färd på Veronica Maggio kosert och sist men inte minst firade jag in julen med Freddy Kalas och Bastupojkarna. förövrigt har det har det gjorts några besök till många olika platser, det beror på friehten nu när jag är 18år och har körkort. Ah just det, jag sprang ju Color Ruch Turku också, så kul!

Att resa måste nog vara något av det bästa som finns! Förutom att jag gjort utflyckter i min egen del av landet och Tyskland, har jag även hunnit njuta av snö och kyla 2veckor i Lappland, ströva runt 5dagar i Prag och sola 1 vecka i teneriffa.

Likes

Comments

TRÄNING

Hejsan hopsan!

Måndagmorgon startades upp med en 2km länk till gymmet och ett 1h styrkepass. Tränade ben och biceps, varje övning fjorde jag med 4x4 eller 6x4 med tunga vikter.

En del övningar jag gjorde:

90kg Squats 4x4

70kg Lunges 4x6/sida

100kg Hiplift 4x6

30kg Barbell biceps 4x4

10/12kg hand Dumbell Biceps 6x4

Lyckad måndag såhär långt, i skrivande stund sitter jag och äter koktabönor med två stekta ägg, fiberrik och proteinrik lunch innan jag drar till skolan.


Likes

Comments

View tracker

LISTOR

2016 - VÄNNER & FAMILJ

Har fått möjligheten att träffa så många underbara nya människor från andra länder i Europa. De flesta i detta collage har jag ännu kontakt med, vissa mer andra mindre. Alla har haft ett stort inflytande, främst på min vistelse i Berlin men endel har även påverkat mig på andra sätt och genom att lära känna så många nya männsikor och ha ett genmensamt språk; engelska så har jag även lärt mej massor om mig själv, so, the biggest thanks to every singel one of you!

Här har jag samlat några av de människor som jag spenderat mycket tid med 2016 och som förgyllt många dystra vardagskvällar och deltagit i många super trevliga helger. Är så otroligt tacksam över att ha så otroligt bra, roliga, förstående och omtänksamma vänner som jag har. Ni har alla bidragit till att göra mitt 2016 mycket bra. Det är pga dessa människor min klalender alltid är fullspäckad och det finns minnen jag inte kommer ihåg!

FAMILJ, VAD SKULLE JAG VARA OCH VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN ER? ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR!

Likes

Comments

Instagram@idahenrikssn