Usch, jag är så omotiverad för tillfället! Mitt rum är stökigt och jag bara orkar inte göra någonting åt det. Jag har inte tränat på typ två veckar vilket inte alls är likt mig. Varje dag när jag kommer hem från skola somnar jag och sover i minst en timme för att jag är så jävla trött. Liksom, när man inte ens orkar bädda sängen på morgonen, då är det illa. Jaja vi får hoppas att det blir bättre till sommarlovet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag hatar inte män. Jag går inte runt med hår under armarna för att bevisa något. Jag rakar inte bort mitt hår på huvudet bara för att den anses som manligt. Jag tycker inte bättre om tjejer än vad jag tycker om killar.

Det absolut ända som gör mig till feminist är det faktumet att jag tycker att alla är lika mycket värda.

Folk får absolut gå runt med hår vart dom vill och vara manshatare, men det är inte jag. Så alla som sätter den stämpeln på en bara för att man kallar sig feminist, tänk en extra gång. För så är inte fallet.

Likes

Comments

Nyligen gick en mycket nära släkting bort i den fruktansvärda sjukdomen cancer. Människan var inte ens 40 år och va den bästa människan i hela världen. Det fanns inte en millimeter ont i människans kropp. Min släkting var omtänksam, lugn, sansad, rolig, icke dömande, generös och så vidare. Jag kan helt ärligt inte komma på en enda egenskap hos denna människa som man ur något perspektiv kan se som negativ. Likaså med gärningarna från människans sida. Personen skulle inte ens trampa på en myra i onödan. Det är så jävla orättvist att just denna människa skulle falla offer för världens hemskaste sjukdom. Det är saker som detta som får det konstaterat för mig att det inte finns någon Gud.

Likes

Comments

Idag var jag och min kära mamma i en butik där jag såg ett citat på en mugg som jag fastnade för. Det stod att "bara för att man har haft ett barn i magen betyder inte det att man är mamma". Jag tyckte den va så sjukt klockren och jag är sååå tacksam över att kvinnan som födde mig faktiskt är min mamma. Det är en titel hon förtjänar.

Likes

Comments

Livet är för kort för ånger och du är perfekt som du är!

Likes

Comments

Jag är så trött på människor som tar allt på sånt stort allvar hela tiden. Så fort en ända liten motgång inträffar verkar det som om folk bara ger upp och går och gråter i ett hörn. Går inte allt perfekt så är det kört. Hur många gånger har man inte varit med om att folk deppar sönder över att det inte gick bra på ett prov liksom?? Som om hela ens framtid skulle hänga på det. Okej om det är högskoleprovet men ett litet skit prov i årskurs 8.. Really? Ta det lugnt. Andas. Det är som det är och det blir som det blir. Det är okej.

Likes

Comments