Hei alle sammen!

Da er det gått én uke og to dager siden jeg dro til USA. Fra onsdag til lørdag var jeg i New York på «Welcome Days». Flyturen fra Oslo til New York var på ca. 13 timer, vi måtte også mellomlande i London. Da vi kom fram til New York var det blitt kveld og siden jeg var veldig sliten, gikk jeg rett å la meg.

Torsdag 27. Juli, ble vi delt opp i forskjellige grupper, utifra hvor i USA vi skulle, så alle på min gruppe skulle til Alabama. Resten av dagen hadde vi forskjellige aktiviteter og forberedelser til Utvekslingsåret.

Fredag 28. juli dro vi inn til New York for shopping og sightseeing. Kjekt å se byen, selvom jeg var der i fjor.

Lørdag 29.juli var det på tide å dra til vertsfamilien. Jeg sto opp klokken 3 på natten, og flyet mitt gikk klokken 8. Jeg tok buss i 1 og en halv time for å komme meg til flyplassen. For å komme meg til Mobile, flyplassen i Alabama hvor vertsfamilien skulle hente meg, måtte jeg mellomlande i Atlanta.
​Når jeg dro fra Atlanta til Mobile, kjente jeg at nervene begynte å komme. Var egentlig ikke så nervøs før dette punktet, fordi jeg synes det er vanskelig å innse at jeg faktisk skal være vekke et år. Var skikkelig koselig å møte vertsfamilien min på flyplassen, jeg ble møtt med at de stod å vinket og de veivet med skilt, hvor det stod "velkommen".

Resten av uken har jeg brukt tiden min til å treffe nye folk. Jeg har også vært å sett på byen. Fairhope er ikke den største byen, men det er kjempe fint her! Det er selvfølgelig en stor tilvenning å flytte til et annet sted, hvor man ikke kjenner noen men på grunn av at jeg raskt fikk god kjemi med vertsfamilien min, har det gått overraskende bra.

Skolen min begynner ikke før 21. August, så jeg har fortsatt ferie en god stund til. Jeg har egentlig ikke planer for resten av ferien, bortsett fra at vi skal følge den eldste vertsbroren min på college.

Bilder fra New York:)

Bilder fra Fairhope.

Den ene dagen kjørte vi til en strand i Florida, se så fint!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Den 26. juli reiser jeg til USA. Jeg har fått en kjempe koselig vertsfamilie som bor i Fairhope, Alabama. Fairhope ligger helt sør i Alabama, ved kysten.

Familien består av to brødre, en som er like gammel som meg (2000-modell), og en som er 98-modell. De bor med foreldrene sine altså mine vertsforeldre. De første dagene skal jeg på "Welcome days" til New York sammen med andre utvekslingsstudenter fra EF. Jeg reiser videre til Alabama den 29. juli.

Jeg er skikkelig spent på hvordan det neste året kommer til å bli og gleder meg kjempe masse!!


Her er et bilde av meg og søsteren min, Mia.

Likes

Comments