Blev myndig förra veckans mångag, alltså den 17.4 och guud vad jag hade väntat på den dagen! Alltså känslan när man själv kan gå till butiken och köpa en cider om man vill eller bara gå ut och festa med vännerna är helt overklig än så länge...
Firade 18-års dagen lite i förväg med en lokalfest som var väldigt lyckad! Människor verkade ha roligt och själv njöt jag också för fulla muggar (bokstavligen). Lika roligt var det dock inte att städa nästa dag då lokalgolvet var väldigt smutsigt och det fanns utspilld dricka på vartenda bord 😅
På min riktiga dag hade jag de närmaste vännerna på besök hos mej. Öppnade en skumvinsflaska, åt gott och hade det riktigt roligt! For dessutom lite senare till en pub, drack dock endast ett stop för att klara av nästa dagens skoldag (vem försökte jag lura?)...

Kort sagt var min födelsedag riktigt lyckad och hade en otroligt bra dag <3 Ett stort tack till alla för allt och till fina Karolina som stod ute i kylan och tog dessa bilder! 

Kommer att visa en del av mina presenter i ett annat inlägg, så stay tuned! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Som rubriken säger, har jag prövat på att vlogga för en dag till en av mina vänners youtube kanal! Trodde seriöst att det inte skulle bli till någonting och att jag skulle faila med allt, men det gick faktiskt mycket bättre än förväntat :-D Fick ihop tillräckligt med material och kollade inte allt för mycket in i view-findern heller.
Vill ni veta vad jag gjorde den dagen och hur vloggen blev får ni väldigt gärna ta och kolla in Jennas youtube kanal @ jennakVlog ! Glöm inte dessutom att gilla & prenumerera ;-)
Videon hittar du HÄR

Ciao! xx

Likes

Comments


1) Väntar såå på att bli myndig! Idag är det exakt två veckor kvar tills dess, och dessa två veckor kommer att gå sjukt fort. Har mycket inlpanerat så kommer inte att ha någon överlopps tid att vänta.

2) Åker till Frankrike i början av maj tillsammans med franskastuderande från vår skola, och dit hör bl.a några av mina absolut bästa vänner! Kommer vara så roligt att få resa tillsammans och bara njuta.
Var redan i högstadiet på en resa till Paris med några av dem som nu också ska resa med oss och det var verkligen härligt! Denna gång blir det dock inte Paris, utan Colmar, som är en liten mysig stad ett stycke från Strasbourg.

3) Vill verkligen att sommaren ska komma nu, eller att det åtminstone skulle bli lite varmare väder så man kan åka båt och kanske sola lite?
Fick redan i februari veta att jag fått sommarjobb, så behöver inte stressa för det. Platsen verkar vara jättebra och personalen lika så.
Det finns dock ett minus med att det börjar glida mot sommar: studentskrivningar. Jag kommer att skriva åtta ämnen, fyra på hösten och fyra på våren, vilket betyder att jag (och mångamånga andra) måste läsa på höstens skrivningar på sommarlovet. Dock har jag redan planerat att tillika som jag ligger ute och solar ska jag läsa på skrivningarna! Få se hur det lyckas, hehe.


Hoppas alla har haft en bra start på veckan, puss!

Likes

Comments

Min mamma fyllde år igår och det firade vi såklart med lite kaffe & kaka. Som födelsedagspresent till henne hade jag köpt ett presentkort till en skönhetssalong medan mina bröder hade köpt presentkort till ett café och en "kaffefilter hållare" som var väldigt snygg och stilren! Tror jag tar med mig den när jag flyttar hemifrån, haha.
Jag hade dessutom bakat en jordgubbs-cheesecake och dadelbollar som mamma gillar <3Dadelbollarna var väldigt lätta att göra och det tog nog seriöst inte mer än 10 minuter. Först tog jag bort kärnan från dadlarna och mixade sedan ihop dem med havregryn. Dock ville inte vår mixer samarbeta och började ryka & lukta bränt så ja fick snabbt byta till stavmixern istället (sorry mom). Sedan var det bara att sätta i lite olja, kakao och kaffe och när det var ihopblandat var det bara att börja rulla bollar och toppa med kokosflingor! Ganska så lätt eller hur?


Likes

Comments

Hejsan! Här har varit tyst på sistone, så tänkte slänga in lite bilder och kort berätta vad som hänt i mitt liv på sistone! :-)


De gamlas dans gick jättebra för mig och mitt par, trort att jag var ganska förkyld! Var så ortoligt nervös, men genast när jag kom till skolan och såg alla finfina vänner sjönk nervositeten rejält. Kort sagt var dagen så j*vla lyckad, förutom att jag halvsov på efterfesten, men kan man vara annat än trött efter att ha dansat en hel dag, hehh :D


En spansk franskalärare, som endast kunde prata franska (och spanska såklart) kom till vårt gymnasium i samband med ett utbytesprogram och höll en lite annorlunda franskalektion för oss. Vi lekte olika lekar och till sist fick vi göra små nyckelringar med olika gulliga texter på!
Är dom inte söta? <3


Har också festat en del och haft det sjukt roligt tillika som jag har haft jättemycket jobb med skolan. Presentationer nu & då, mellanprov, olika inlämningsuppgiter... Ja, listan är lång! Provveckan börjar snart så måste sakta men säkert börja läsa. Har inga jättestora krav på att få bra vitsord just nu, men man måste ju satsa ändå. Ska nu öva på en finskapresentation, sen äta lite mat med en vän jag sover över hos och till sist se en film före vi går och lägger oss :-)

Ha det bra! Puss xx


Likes

Comments

Instagram@idayayy