Som rubriken säger har jag blivit sjuk, igen. Hade stegring igår kväll och fick senare feber plus hosta och snuva, så stannade hemma idag. Har försökt äta så mycket frukt och vitaminer det bara går för att bli frisk till fredagen då det är gamlasdans, vill ju verkligen inte missa det! Tänkte dessutom försöka fara till skolan imorgon eftersom jag annars missar så mycket, har en helt full period så...

Ska nu dricka lite ingefäradryck och sedan sätta huvudet på dynan och försöka sova, så man orkar stiga upp imorgon. Puss & Kram!

Likes

Comments

Drog idag iväg på kaffe efter skolan med två vänner, eftersom jag slutade 14.00 och hade frisör först 15.30. Där satt vi sedan och småpratade tills klockan var så mycket att det var dags att gå till frisören. Har länge velat färga håret till en lite mörkare färg och tänkte att det passar bra att göra det nu före gamlasdans. Slutresultatet blev verkligen bra och jag är supernöjd! Ett bra avslut på provveckan :-)


Likes

Comments

Hejsan! Idag har verkligen varit en bra dag. Vet egentligen inte varför, inget speciellt har hänt, men har bara varit på otroligt bra humör hela dagen. Kanske det är det fina vädret? Jag menar, man kan ju inte klaga på något just nu (förutom kylan).
For efter skolan ut på isen för att grilla med min bror och hans vänner, vilket var sjukt roligt! Kan inte komma ihåg senast jag suttit ute så länge, haha. Till sist blev klockan mycket och fötterna iskalla så gick hem för att läsa på matteprovet som jag har imorgon och som är det sista provet jag har denna provperiod!
Veckan har över lag varit ganska stressig, med både prov och förberedelser inför gamlasdans, abibal etc, så desto större orsak att festa loss ordentligt på veckoslutet!
Ska nu öva lite till på matematiken och sedan försöka gå tidigt i säng (vilket antagligen endå inte lyckas) så man har energi att skriva provet imorgon på morgonen. Man kan ju alltid drömma om att en god nattsömn ger en lycka ;-)


Likes

Comments


De gamlas dans närmar sig med stormsteg, endast två veckor kvar!! Köpte min klänning redan i höstas, men ville inte lägga upp bilder på den allt för tidigt. Hade verkligen stress med att hitta den "rätta" klänningen, men rätt som det var dök den bara upp. Åkte och provade den & den satt perfekt! Nästa problem var ju då att hitta ett par bekväma skor, men dom hittades också lite senare.
Mer bilder på klänningen etc kommer såklart upp efter gamlansdansen ;-)

Ha det så bra! Puss x

Likes

Comments

Vantar från H&M, 9,99€ (fel färg), transparant puder av Isadora, 21,40€


Fick ett presentkort till sokos i julklapp, vilket passade utmärkt då jag verkligen behövde ett nytt transparant puder och nya, fräsha sminkborstar. Köpte dessutom ett par simpla svarta vantar med rosett från h&m. Dom passar med nästan vilken rock som helst vilket är ett stort plus, men jättevarma är dom nog inte, så rekommenderar inte att ha på sig dessa då det är kallt.
(Hittade tyvärr inte mera just de svarta vantarna från h&m på deras nätsida, och inte heller RT borstarna)

Från Zara fick jag med mig två skjortor plus en halsduk som du hittar här. Den gråaktiga skjortan har långa ärmar med "puffar" på axlarna. Gillar inte annars sånt, men puffarna var ganska små så tyckte faktist att det var en gullig detalj. Den andra skjortan är v-ringad och har också långa ämar med av spets och är cropped, så man visar ganska mycket mage. Hade den på mig på en fest nyligen tillsammans med svarta, high waisted jeans, och tänkte att man säkert kan ha den med ett par high waisted shorts på sommaren (i väntan på det, heh).

Köpte dessutom en svart tröja med hål i axlarna från h&m, men fick ingen bra bild på den, så den hittar du här. Hittade ingendera av skjortorna på Zaras nätsida, och eftersom jag köpte dem på rea (ca 10€ var) så antar jag att de inte finns mer :-(

Allt som allt har jag alltså inte köpt så mycket kläder/smink/accessoarer, men detso mera mat, haha. Borde nog påriktigt minska på mitt mat-handlande..

Nåja, nog med det. Hoppas du som läser har fått en bra start på veckan! Puss

Likes

Comments

Instagram@idayayy