Hejsan! Här har varit tyst på sistone, så tänkte slänga in lite bilder och kort berätta vad som hänt i mitt liv på sistone! :-)


De gamlas dans gick jättebra för mig och mitt par, trort att jag var ganska förkyld! Var så ortoligt nervös, men genast när jag kom till skolan och såg alla finfina vänner sjönk nervositeten rejält. Kort sagt var dagen så j*vla lyckad, förutom att jag halvsov på efterfesten, men kan man vara annat än trött efter att ha dansat en hel dag, hehh :D


En spansk franskalärare, som endast kunde prata franska (och spanska såklart) kom till vårt gymnasium i samband med ett utbytesprogram och höll en lite annorlunda franskalektion för oss. Vi lekte olika lekar och till sist fick vi göra små nyckelringar med olika gulliga texter på!
Är dom inte söta? <3


Har också festat en del och haft det sjukt roligt tillika som jag har haft jättemycket jobb med skolan. Presentationer nu & då, mellanprov, olika inlämningsuppgiter... Ja, listan är lång! Provveckan börjar snart så måste sakta men säkert börja läsa. Har inga jättestora krav på att få bra vitsord just nu, men man måste ju satsa ändå. Ska nu öva på en finskapresentation, sen äta lite mat med en vän jag sover över hos och till sist se en film före vi går och lägger oss :-)

Ha det bra! Puss xx


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som rubriken säger har jag blivit sjuk, igen. Hade stegring igår kväll och fick senare feber plus hosta och snuva, så stannade hemma idag. Har försökt äta så mycket frukt och vitaminer det bara går för att bli frisk till fredagen då det är gamlasdans, vill ju verkligen inte missa det! Tänkte dessutom försöka fara till skolan imorgon eftersom jag annars missar så mycket, har en helt full period så...

Ska nu dricka lite ingefäradryck och sedan sätta huvudet på dynan och försöka sova, så man orkar stiga upp imorgon. Puss & Kram!

Likes

Comments

Drog idag iväg på kaffe efter skolan med två vänner, eftersom jag slutade 14.00 och hade frisör först 15.30. Där satt vi sedan och småpratade tills klockan var så mycket att det var dags att gå till frisören. Har länge velat färga håret till en lite mörkare färg och tänkte att det passar bra att göra det nu före gamlasdans. Slutresultatet blev verkligen bra och jag är supernöjd! Ett bra avslut på provveckan :-)


Likes

Comments

Hejsan! Idag har verkligen varit en bra dag. Vet egentligen inte varför, inget speciellt har hänt, men har bara varit på otroligt bra humör hela dagen. Kanske det är det fina vädret? Jag menar, man kan ju inte klaga på något just nu (förutom kylan).
For efter skolan ut på isen för att grilla med min bror och hans vänner, vilket var sjukt roligt! Kan inte komma ihåg senast jag suttit ute så länge, haha. Till sist blev klockan mycket och fötterna iskalla så gick hem för att läsa på matteprovet som jag har imorgon och som är det sista provet jag har denna provperiod!
Veckan har över lag varit ganska stressig, med både prov och förberedelser inför gamlasdans, abibal etc, så desto större orsak att festa loss ordentligt på veckoslutet!
Ska nu öva lite till på matematiken och sedan försöka gå tidigt i säng (vilket antagligen endå inte lyckas) så man har energi att skriva provet imorgon på morgonen. Man kan ju alltid drömma om att en god nattsömn ger en lycka ;-)


Likes

Comments


De gamlas dans närmar sig med stormsteg, endast två veckor kvar!! Köpte min klänning redan i höstas, men ville inte lägga upp bilder på den allt för tidigt. Hade verkligen stress med att hitta den "rätta" klänningen, men rätt som det var dök den bara upp. Åkte och provade den & den satt perfekt! Nästa problem var ju då att hitta ett par bekväma skor, men dom hittades också lite senare.
Mer bilder på klänningen etc kommer såklart upp efter gamlansdansen ;-)

Ha det så bra! Puss x

Likes

Comments

Instagram@idayayy