​London!!

Jag och Sara bokade resan i söndagskväll och två dagar senare var vi påväg. Vi hade sagt veckan innan att vi ville göra något roligt och spontant och vi pratade först om att boka en resa till något varmt ställe men så tänkte vi att det blev enklare med något närmare.

Hade en himla bra resa, vi bockade av många sevärdheter, gick på de kända shoppinggatorna och tittade på musikal, vi såg Mamma Mia och den var hur bra som helst!! I slutet stod alla upp och dansa och sjöng med, fantastiskt!! Vi borde vid Connaught Square som är ca 700 m från Oxford street vilket gjorde det lätt att ta sig överallt, dels bra kollektivförbindelser men det var även lätt att ta sig till fots. 

Vi var där tisdagsmorgon till fredagkväll, vilket blev precis lagom. Vi kom hem 22:30, om vi var aningens nojiga för att flyga fedag den 13? Ja! skämtåsido, vi försökte att inte tänka så mycket på det. 

Mer bilder och så kommer de närmsta dagarna, imorgon har jag blivit inringd till Dressmann för att hjälp till med inventering. Kl 07:00 ska jag bara på plats. 

Kram  

Likes

Comments

I början av december 2016, när jag och C var i Oslo för att fira vår ettårsdag passade jag och min syster som bor där på att spela in en låt tillsammans. Vi spelade in en akustisk version av Dancing on my own med Robyn.

Nu finns den att lyssna på på soundcloud och här nedanför finns en länk, hoppas ni gillar den!

... Älskar att sjunga tillsammans med min syster, tycker att våra röster går ihop så bra, och så gillar vi samma musik.

Jag älskar ju som ni vet Oslo, och en av de stora anledningarna är så såklart för att Karoline bor där och att varje gång jag är där så får jag äntligen träffa henne igen. Något som gör mig så lycklig är att C också tycker så mycket om Oslo, innan jag och C åkte dit första gången så hade jag bara varit där en kväll och ätit middag och då var det jättemörkt och vi gick bara fram och tillbaks mellan restaurangen och bilen så då hann jag inte se så mycket.

Oslo var min och C's första lilla resa tillsammans, och då vi båda fick så fint och positivt intryck av den staden första gången har det resulterat i att vi åkt tillbaka med jämna mellanrum, det har blivit en älsklingsstad för oss båda och det är så härligt, varje gång jag är där fylls jag av glädje.

Likes

Comments

Igår var jag på Nordens ark, alltid lika härligt. Nästan inget folk och perfekt väder. Vi såg i stort sätt alla djur också vilket var roligt. <3

Likes

Comments

Hej på er!! Snart är det bara en timme kvar av 2016. 2016 som har varit ett helt fantastiskt år.

Jag började dagen med att gå in och jobba några timmar på dressmann. Trodde inte det skulle vara så mycket men det var faktisk full rulle även idag.

Jobbade fram till klockan 1 och då kom min bonuspappa och hämta mig. Kort efter vi kommit hem begav vi oss till Kungsbacka för lite discobowling med morbror och hans familj. Efter bowlingen, som var sååå rolig (!!!) åkte jag och C tillbaka mot Götet för att fortsätta vårt nyårsfirande hemma hos C och hans familj. Vi har nu ätit middag, kollat lite på Bingolotto och nu tittar vi på hälsoresan. Kanske att vi åker in och tittar på fyrverkerierna på Götaplatsen men vi får se.

Kram på er och gott nytt år!!!

Likes

Comments

Hej på er!! Om det fortfarande är någon kvar efter detta långa uppehåll. Ber om ursäkt för det.

Hoppas ni har haft en fin jul! Det har jag haft. Firade tillsammans med moster och hennes familj hemma hos dem vilket var jättemysigt!
December månad har verkligen flugit förbi. Tänk att det faktiskt är nyårsafton imorgon. Tror verkligen att 2017 kommer bli ett bra år, förhoppningsvis lika bra som 2016. Vi hörs mer imorgon vågar jag säga. Kram

Likes

Comments

Idag efter jobbet mötte jag upp Sara som precis kommit hem från Hawaii. Vi fikade på Nygrens och pratade om allt mellan himmel och jord, som alltid.

Likes

Comments

Något jag verkligen gillar är att vara inne på Pinterest och titta på en massa "street style" blider. Det är så inspirerande och bara allmänt fint att titta på. Tänkte dela med mig lite av de senaste bilderna jag sett och inspirerats av.


Dessa väskor, vill ha vill ha vill ha.

Så fint med ett par stilrena svarta klackar och en snygg oversized kappa.

Overknee boots och stickat, en perfekt kombo.

Likes

Comments

Imorgon firar jag och C 1 år tillsammans. Detta firar vi med att åka till vår favoritstad, Oslo. Vi har varit där tillsammans 2 gånger innan och har älskat det lika mycket varje gång, vi längtar alltid tillbaka så fort vi lämnat. Vi kommer vara där fredag till söndag och det ska bli så underbart.

Åh hörni!! Jag har längtat så mycket efter denna helg.

Lite bilder från sist

Likes

Comments