hej mina fina!

hoppas att ni har haft en bra dag idag.

eftersom att jag har gjort en "nystart" här, så har jag ju ändrat mig en del från innan. så jag tänkte berätta lite om mig.

Jag heter då Ida Hedlund, jag är 12 år snart 13. Jag är då 03a och går i 6an, så vi skall snart få våra första betyg...

På fritiden är jag mycket med kompisar, om jag inte är det så tränar jag. Jag tränar fotboll och handboll. Jag bor en bit utanför göteborg, och trivs jättebra här.

MIn blogg kommer för mestadels handla om min vardag, jag ska ut och resa snart så då får ni väl små inlägg från resorna. sedan s¨¨ kommer det handla mycket om hur jag lever osv. hoppas att ni vill ge min blogg en chans och att det är kul att läsa.

vet inte vad jag mer ska skriva mer men, om det är något du skulle undra eller så, så kan du gärna fråga frågor på ask, där heter jag samma som här.

men ta hand om er och ha det bra, många kramar <33


här är en av de nyaste bilderna på mig, som jag kan bjuda på idag.

Likes

Comments

Hej igen! det var sjukt längesen.

Jag tänkte göra en nystart här på bloggen. den kommer inom kort.

Jag känner att jag fått tillbaka viljan för att göra det här nu, det ska bli fett kul. Jag kommer nog för mestadels blogga från min telefon (min dator är sönder) men försöker så ofta det går att blogga från pappas dator.

men jag kommer som sagt starta upp på nytt inom kort, så, hoppas att ni vill börja läsa igen.

men ha en fortsatt bra andra advent så hörs vi snart!! många kramar en taggad Ida.

Likes

Comments

Jag har nu bestämt mig för att blogga när jag känner för det helt enkelt. Är det vara jag som känner att sommaren är på g? Det har iaf varit 14 grader här hela dagen. Jaja, puss och kram älskade ni.💓

Jag har legat ute i soffan med en filt på mig nästan hela dagen. Mysigt va? Har ju legat utan filt också såklart💓

Likes

Comments

Hej bästa du.

Jag har inte riktigt tid och lust för att blogga nu. Så kommer kanske lägga ut någon gång iblan ett tag så får vi se vad som händer sedan. Aja iallafall, puss och kram 💓💓

Likes

Comments

detta kommer ut en dag försent men men..

Måndag: först skola :(( sen ska jag vara med Andréa & Lina. Vid sju ska jag träna. Sen inget speciellt.

Tisdag: först skola igen.. sedan ska jag gå med Alva hem. jag ska träna 16:15 så det. Sen måste jag verkligen hem och plugga:((

Onsdag: skola.. sen ska jag bara hem å måste verkligen plugga då också. Sedan har jag träning 17:45.. Sen får jag hem å plugga igen..

Torsdag: skola :(( efter skolan ska jag vara med alva och sedan ska jag hjälpa henne träna på en dans... Hon ska ha tävling.

Fredag: skola igen haha.. Sedan efter skolan ska jag åka med Lina till Gbg och hälsa på hennes då 2 veckor gamla lillasyster. Sen ska jag tillbaka hem och träna 17:00 tror jag... Sen ska jag bara hem å inte gö nåt, vad jag har planerat iaf.

Lördag: träna 11:00, match på hönö vid 13 eller nåt... Sedan vet jag inte...

Söndag: har jag nog ingenting planerat..

Puss å kram. Vi ses å hörs 💓💓

Likes

Comments

Hej igen bloggen.
Idag har jag varit i Frölunda med Alva och mamma. Vi shoppade en del. Så om ni vill ha en "haul" så får ni kika mig Idahedlund8, haha.... Men jag har iallafall haft ett grymt lov med massor utav kompisar osv. Hoppas att ni har haft det lika härligt. Imorgon börjar skolan... Döda mig, seriöst.. Aja det är inte så långt till sommarlovet iaf. Skitsamma ni får ha det grymt, Så ska jag försöka börja blogga mycket igen. Puss och kram ✋🏼<33

Likes

Comments

Hej mina hjärtan.

Jag tänkte bara berätta att resten av lovet har jag en "bloggpaus" jag kommer alltså inte blogga något under lovet. Eftersom jag vill lägga all energi på kompisar osv... Men ni får ha ett fortsatt bra lov så hörs vi, kramar <3💗

Likes

Comments

Hej alla fina och underbara människor.

Ehm jag vet inte vad jag ska skriva men men.
Jag ber om ursäkt för skitdålig uppdatering men va ju på landet där 4G/3G funkar sämst. Jag hade det iaf jätte mysigt med släkt och vänner. Vi åt "påsk lunch" sen åt vi jättegott grillat på kvällen. Hade iaf jätte mysigt. Men kom hem igår och var jätte trött. Packade upp mina grejer och gjorde ingenting princip.

Nu till vad detta ska handla om. För er som inte visste så har jag en videofy kanal. Detta är fett pinsamt men ja. Jag gör videos ibland hehe, när jag känner för det. Men jag ska göra mitt påsklov där typ alltså blogga varje dag. Jaja om ni vill så får ni gärna kolla. Jag tycker att det är fett pinsamt och stelt att kolla på mig själv eftersom jag e lite konstig i videos (inte bara i videos haha)

Jaja, hoppas att ni har haft det grymt. Puss och kram 🐣❤️

Videofy namn kanske man ska säga också haha, jag heter iaf: Fotbollsida där 😘

Likes

Comments

Tjabba tjena hallå.

Förlåt förlåt förlåt för dålig upd men det kommer inte bli så mke denna helgen för jag är på landet (sommarstuga). Ehm jag har sämst 4G osv, så jag får klara mig utan att blogga. Jag hade kunnat tänka på detta innan jag åkte hemifrån så kunde jag fixat men jag va inte så smart. Anledningen till att jag kan lägga upp nu är att vi ska åka och lämna meja i lilla Edet. Sedan ska vi tillbaka hit.
Men GLAD PÅSK. 🐣
Ha det bäst. Kram <33

Likes

Comments

Heej.
Idag fick vi påsklov... Vi hade för engångs skull en chill skoldag.. Vi såg på film osv. Ehm, tänkte berätta lite kort om planerna för lovet.

Fredag- vara med Meja & åka till landet (sommarstugan)

Lördag- vara med meja på landet å fira påsk, vi ska la inte gö så mke. Kanske åka båt hehe. Vi bor ganska nära sjön när vi e där.

Söndag- åka hem, sen vet jag inte så mycket mer...

Måndag- ska jag vara med Ella tror jag.

Sedan har jag inga fler planer ännu men det kommer säkert flera. Men glad påsk, säger jag 2 dagar för tidigt...<33

Likes

Comments