I helgen var jag på tubecon med Emelie. Här är två av mina favorit bilder från helgen & det var så roligt att lyssna på alla visa ord dom prata om i panelen med Natalie Danielsson, Jacob Öman & Amanda Edmundsson. Och hur kul var det inte att följa YouTubes utveckling med Beatrice Reiman , Elina Andersson & en kille jag förvånat vis inte visste om!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej nu tycker jag att vi ska ta en sekund att kolla på skillnaden mellan dessa bilder. För det första så ska ni ignorera ögonbrynen på den vänstra bilden då jag egentligen inte gör dom så. Men det är ju 1 års skillnad mellan bilderna. Den högra är 2016 och den vänstra 2017. Sminket är ju en riktig skillnad , och nu kanske det inte syns på dessa bilder men min hy har blivit mycket finare än 2016.

Likes

Comments

hösten asså gud dirket nån säger höst tänker jag på alla sånna här mysiga höst dagar och alla foton i löven och alla stickade tjocktröjor. Jag är verkligen besatt av höstens alla mysiga bilder kommer bli otroligt många sånna i höst så ni får vänja er. Mår så bra av varma kläder och drycker och älskar att foto sånt.

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni hade en super bra helg , själv så hade jag en bra helg i fredag var jag på Björksäter.

I lördags villa jag bara och var ute och gick en runda,fixade lite i mitt rum.

Inte så speciellt mycket i söndags plugga jag och var i kyrkan. Går inte tiden så otroligt fort läns somatt man knappast hinner med allt man e tvungen att göra.

Nu är det inte långt kvar till vi ska till London och sen har vi lov veckan efter.

Super skönt att inte ha hela lovet upp bokat och bara kunna göra vad man känner för när ma vill utan att bli påverkad av skolan.

Likes

Comments

måndagar måste ju ändå vara den bästa dagen att ta tag i saker att få saker att flytta på eller att bärga ta tag i viktiga saker. Jag har alltid tyckt illa om måndagar för att det är skola , men hallå skolan är väll ändå ganska okej när man ändån tänker efter. Och tisdagar är ju sjukt kul det är en riktig rolig träningsdag då jag tränar två timmar på kvällen så ja vad har jag att döma den dagen för jag älskar att träna. Men hallå onsdagar slutar vi vid två vilket är sjukt skönt sen har vi ju konfirmation lektioner eller vad ska säga så min vecka i början är ju kanske kul ändå. Men nu tycker jag att jag delat med mig om en del så jag hoppas ni får ha en fortsatt bra dag så ses vi snarast .

ILYSM

Likes

Comments

Hej , asså visst är denna tröjan något av det finaste ni har sett? eller vad.

Jag är helt såld på dessa volang toppar och det kan inte bara vara jag. Men alla dessa volang toppar kommer jag och så många andra rocka i höst. Jag vill inte riktig släppa tagget om sommaren därför att kjolen får vara med även på denna bild. Men jag är så sjukt tagga på hösten för jag tror inte jag salt detta men i höst drar jag till London och då lär det fotas och bloggas , vilket jag ser fram emot lite extra såhär i regn vädret fast jag är medveten om att det lär säkert regna där med det är ju liksom lodon vi pratar om. Men jag hoppas Nihar en fortsatt bra lördag så ses vi ILYSM.

Likes

Comments

Hej hörni vilket fin bakrund alltså älskar på riktigt att vara här ute & vara i skogen ibland. Då är vi äntligen (suck) till baka på söndagen. Imorgon är det ny vecka är faktiskt lite taggad eftersom jag ska träna massor vilket jag älskar & att fortsätta kämpa mot socker kampen💪🏻 ha en härlig söndag alla. <3

Likes

Comments

Hej alla , bakar ni? Jag gör det alltid älskar resultatet & det håller sig matt sjukt mycket längre än om man bara lägger på pudret som vanligt . Så de är ett tips till era glansiga näsor tex & annat.

Likes

Comments

Idag får ni se min inte så super nyttiga fika & en lite selfie<3
Har även precis börjat träna igen vilket känns bra men träningsverken är enorm.

Likes

Comments

Tror jag glömde bäretta men jag sommarjobbar vilket är så kul.
Jag jobbar i kiosk & detta är ett perfekt jobb för mig som båda har lite socialfobi & panikångest att utsätta mig för detta har varit så sjukt läror rikt.
Jag har jobbat nästa färdigt alla veckor för sommaren sen får vi se det kanske blir mer i höst.
Vilket i så fall skulle vara så kul , jag har nästan också blivit av med min telfonfobi & det är också ett så stort plus! Känner mig så duktigt ibland asså är så glad att jag nu kan ringa en kompis/släckning även främling utan att börja gråta eller känna mig orolig 30min innan. Så bra men allt är toppen just nu & jag har sådan otrolig längtan till Spanien men jag kommer fota & lägga up har som en liten packa med mig & jag kommer även filma massa på min vlogg snap!☟
Vlogg snap harryssonida
Vanlig snap ida_beauty
M.ly idaharrysson
Instagram Ida.harrysson

ILYSM♡

Likes

Comments