Tror jag glömde bäretta men jag sommarjobbar vilket är så kul.
Jag jobbar i kiosk & detta är ett perfekt jobb för mig som båda har lite socialfobi & panikångest att utsätta mig för detta har varit så sjukt läror rikt.
Jag har jobbat nästa färdigt alla veckor för sommaren sen får vi se det kanske blir mer i höst.
Vilket i så fall skulle vara så kul , jag har nästan också blivit av med min telfonfobi & det är också ett så stort plus! Känner mig så duktigt ibland asså är så glad att jag nu kan ringa en kompis/släckning även främling utan att börja gråta eller känna mig orolig 30min innan. Så bra men allt är toppen just nu & jag har sådan otrolig längtan till Spanien men jag kommer fota & lägga up har som en liten packa med mig & jag kommer även filma massa på min vlogg snap!☟
Vlogg snap harryssonida
Vanlig snap ida_beauty
M.ly idaharrysson
Instagram Ida.harrysson

ILYSM♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad händer ;( asså vädret har typ bara varit kast hela sommaren asså jag har inte badat i havet alls ännu. Men som tur är så ska jag till Spanien om 12 dagar & där lär bli så varmt.
Asså nu får vi väll hoppas att vi kanske kan få några soliga sista dagar hör i Sverige innan skolan & allt drar igång igen.
Men på senaste har min m.ly där jag för mesta dels bara tramsar växt ordentligt & eftersom jag ska vara borta i nästan 2 veckor så har jag skaffat en privat snap! Där jag bloggar gör hauls & ska vissa vad jag packar med mig för det var förfrågat & jag addar tillbaka alla! Så Adda den snapen om du vill följa med mig utomlands & jag kommer även ha duett tävlingar där i framtiden. & kommer såklart blogga massor nere i Spanien ingen fara <3
Vlogg snap harryssonida
Vanlig ida_beauty
M.ly idaharrysson
Instagram Ida.harrysson
ILYSM♡

Likes

Comments

Tisdagen började som vanligt med lite jobb , sedan tog jag , Cornelia & Emelie oss till en sjö 20 minuter utanför vår hem ort.
Där hyrde vi en tramp båt & sedan bar det sig av ut på sjön ,
Vilket för övrigt var super duper mysigt & väl behövligt . Här har ni några fina & mindre fina bilder <33

Likes

Comments

Igår var jag i vårt kära grannland Danmark , vilket var en underbar dag med mycket sol & roliga karuseller. Vi tog färjan över från Helsingborg & sedan åkte vi tåg & tågbuss till bakken<3
Verkligen en dag som var super behövlig.

Likes

Comments

Jag får ofta frågor båda här & på Snapchat & Instagram så jag tänkte ta typ ca. 10 snabba frågor som ni har ställt mig :))

"Hur gammal är du?" Jag är 14.

"Vart bor du?" Jag bor i Skåne.

"Har du/har du haft youtube?" Ja , men jag slutade eller tog en paus , jag kan ta ett längre inlägg och bäretta varför om ni vill?.

"Favorit film/serie?" The Vampire Diaris.

"Favorit mat?" Sallad , grapefrukt & grillat.

"Tränar du någon sport?" Jag tränar hemma en hel del.

"Singel?" Ja ;)

"Favorit dricka?" Cola zero.

"Favorit klädmärke?" Levis,holister,vila & only.

Det var typ allt jag tänkte svara på! Har ni fler frågor? Skriv dem nedan.
Hoppas ni får en bra dag<33

Likes

Comments

​Hej på er denna helgen och slutet på veckan är jag "hundvakt" det är ju min egna hund men jag brukar inte umgås så mycket med han som jag gör nu när mamma är i Östersund med den andra hunden och tävla i SM.

Så denna helgen är det lite mer ansvar att ta då jag även är ledig från mitt sommarjobb så ska jag försöka njuta lite extra fast det inte ens är någon sol ute. Men om ca.4 veckor åker jag min mamma och Moa till Spanien , asså hur kul <33 vi har ju släkt där nere så det är en sådan otrolig längtan efter dem eftersom vi inte träffat dom sen i julas tror jag <3 men hoppas ni får en bra dag så ska jag försöka uppdatera lite mer här eftersom jag var borta i ca.1 vecka eftersom vi var i min sommarstuga och där finns inget internet. 


men när jag ska till Spanien kommer det komma bilder och texter varje dag och om jag hinner kanske jag uppdatera 2 gånger. Men det lär bli många fina bilder och mycket glass.

HEJDÅ<33

Likes

Comments

Hej hemskt mycket hej! Detta är föra veckans bilder men asså man måste väll få tycka att man är snygg för det gör jag här ;). Ni som följer min instagram har kanske redan sätt dessa bilder men dom är värda en gång till! <<33

Likes

Comments

​Hej , asså hur bra har inte redan solen visset sig denna mars och början av juni månad <3.

Jag är så hopp full om den sommar. Och som alla andra säger jag också "DETTA KOMMER BLI MIN BÄSTA SOMMAR"

. Asså hur ofta hör man inte det? men jag hoppas inte på min bästa sommar utan på en sommar utan dåliga nyheter om jag ska kalla dem det. En sommar med mindre ångest och en sommar med familj och vänner. själv tänkte jag såklart bäretta om mina sommar planare man man måste inte ha sommar plataner det har blivit på senare år att frågan "ska du göra nåt i sommar?"  har ändrat och blivit ett faktum "vad ska du göra i sommar" vilket jag tekniskt hatar.  Men jag ska själv till spaningen  och vara i vår sommarstuga  , hänga med vänner och familj .

Och bara vara mig och vara med mig själv. För det är så viktigt att umgås med sig själv. <3 

HA EN TOPPEN SOMMAR OCH GLÖM INTE BORT DIG SJÄLV. <3

Likes

Comments

Tack fina Emelie för min födelsedags present som ja fick av dig. det var super fina grejer här kommer lite olika bilder på sakerna.

Likes

Comments