Hej på er!

Äntligen är det fredag fy vad skönt jag ska bara spendera denna helgen med familjen och släkten vilket ska bli så mysigt.

Men jag har tänkt på uppdateringen här jag uppdaterar ju fyra gånger i veckan ibland mindre men helst fyra. Jag tycker redan om dagarna jag valt alltså Måndag,Onsdag,Fredag och Söndag. Dessa dagar passar ganska bra för mig när det gäller att lägga up fyra gånger i veckan men om jag börjar uppdatera mer regelbundet så kanske jag till och med kan börja i framtiden uppdatera varje dag på helgerna så det kanske är fem inlägg istället? Det beror ju såklart på om det uppskatas för då är det ju värt det. Kollade precis vecka 44:s statestik och den hade ökat vilket alltid är kul så mer stabil uppdatering uppskatas kanske mer och såklart ska jag fortsätta länge och sånt på snapchat och Instagram.


Men vidare till vad detta inlägget egentligen skulle handla om , jag såg en video på Instagram länken : https://instagram.com/p/BarNx2BHUZZ/

Där man sg hur som tvättade sinna fransar och jag valde att testa detta också men som vanligt läser inte jag noggrann och tar kokande vatten istället för varmt så mina fransar står rakt ut när man sätter på dom , Strån har låsnat och allt är så skört men jag har faktist testat detta en gång innan med vanligt gran vatten och då funkade det så testa med kran vatten som är varmt istället. Aja så kan det gå vilket är ganska synd men sånt är livet.

Tack för att du tog dig din tid att läsa

ILYSM!

Sociala medier

snapchat - ida_beauty

instagram _ ida.harrysson

kontakt - idaharrysson03@icloud.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni har en bra onsdag och lill lördag!

Det har varit ganska tufft med förkylning då jag dragit på mig något i den vägen. Jag är dock nervös att detta ska göra min träning med veckan gång och att jag ska ta en vecka utan träning vilket jag inte vill eller väntat mig då jag satsar på 6 hårda veckor tills jul. Både inom min träning,skola och bloggande. Men varje år brukar jag dra på mig en förkylning och jag får det bara en gång om året därför brukar den vara jobbig och lång.

Men över till en annan sak jag äger en akryl kosmetisk låda med finare ord. Där jag förvarar få av min läpp produkter men jag älskar sånna här hållare har haft min så länge.

Dessa produkter har jag i min men en liten kul sak att säga om en av dom är att när jag var 12 eller 13 började jag med youtube vilket jag tyckte var kul till en början man måste ju testa sig fram. Men för att komma till saken så var det så att jag fick fler och fler som kollade och tillsist gjorde jag ett så kallat samarbete. Och nej alltså jag var verkligen inte bra i många videos, vissa var okej men jag var ju så otroligt glad och stolt. Jag tyckte bara det kunde vara lite kul att veta detta var alltså mitt första samarbete då var jag liksom 12 eller 13 som sagt. Ingenting i bilderna eller texten är samarbete. Men för att avslutat detta ska ni få se produkten jag skrivit om hela tiden. Hoppas ni uppskattade detta inlägg.

ILYSM!

Sociala medier

snapchat - ida_beauty

instagram - ida.harrysson

kontakt - idaharrysson03@icloud.com

Likes

Comments

hej på er eftersom jag i ett tidigare inlägg lovade er att ni skulle få se mina då ny inköpta tröjor som är perfekta inför höst och vintern. Är det bara jag som också valde att hoppa på denna gula trend? över allt ser jag bara gula tröjor och det är så kul för det är så coolt att våga ha på sig annat än svart och vitt inget emot färgerna älskar svart och vit.

Med tanke på att man idag fortfarande håller sig inom ramarna så imponeras dom flesta av folk som vågar sticka ut.

Men jag hoppas ni får en bra måndag!

Likes

Comments

Nu när det är höst och vintern närmar sig sjukt fort så har jag tagit fram några höst och vinter artiklar jag tycker är super fin och praktiska nu när det börjar bli så otroligt kallt.

Likes

Comments

Hallå alltså kan vi ta en minut och bara kolla på höstens alla färger och dessa bilder asså wow vad jag älskar hösten och alla färger.

I tisdags var jag på Väla och där köpte jag tre nya tröjor vilket ni kan få längre fram i något annat inlägg då jag har några inlägg framåt planerade vilket jag är ganska taggad på men jag har även varit super taggad på att släppa detta inlägget då jag blev ganska nöjd med bilderna fast det märks verkligen att vi börjar gå mot kallare tider och där av alla snygga vinterkläder vilket jag älskar.

Likes

Comments

Hej på er just nu har väll dom flesta fått lov , vilket är så kul jag har fått lov och är super nöjd.

förra helgen och början av veckan var jag i London och jag lovar er att i veckan ska ni får ett inlägg om just min resa och vad jag gjorde , tyckte och tänkte.

Men över till något helt annat hur börjar man en vecka bra enligt er för mig började jag med att jag igår unnade mig ett långt skönt bad och sedan såg film detta gjorde mig redan då på så bra humör.

Men idag så lätt jag mig själv sova ut och det var så skönt och viktigt för min kropp och efter jag gick up plattade jag mitt hår och satte på mig minna skönaste kläder och började göra frukost idag fick det bli hallon smoothie med energi te. asså jag mår så bra och har så mycket planer för denna veckan och hoppas jag kan få up dom inlägg jag vill och tänk.

Har ni något tips eller förslag på inlägg ni vill ha från kanske London t.e.x Haul , bästa och sämsta där , jämföra förhoppningar och sanning , en dag med mig , sammanfattning på veckan.

kommenter gärna vad ni vill eller skriv till mig på Snapchat jag har öppen Snapchat - ida_beauty

instagram - ida.harrysson

hoppas ni har en försatt trevlig dag så ses vi snart igen!

ILYSM

Likes

Comments

I helgen var jag på tubecon med Emelie. Här är två av mina favorit bilder från helgen & det var så roligt att lyssna på alla visa ord dom prata om i panelen med Natalie Danielsson, Jacob Öman & Amanda Edmundsson. Och hur kul var det inte att följa YouTubes utveckling med Beatrice Reiman , Elina Andersson & en kille jag förvånat vis inte visste om!

Likes

Comments

Hej nu tycker jag att vi ska ta en sekund att kolla på skillnaden mellan dessa bilder. För det första så ska ni ignorera ögonbrynen på den vänstra bilden då jag egentligen inte gör dom så. Men det är ju 1 års skillnad mellan bilderna. Den högra är 2016 och den vänstra 2017. Sminket är ju en riktig skillnad , och nu kanske det inte syns på dessa bilder men min hy har blivit mycket finare än 2016.

Likes

Comments

hösten asså gud dirket nån säger höst tänker jag på alla sånna här mysiga höst dagar och alla foton i löven och alla stickade tjocktröjor. Jag är verkligen besatt av höstens alla mysiga bilder kommer bli otroligt många sånna i höst så ni får vänja er. Mår så bra av varma kläder och drycker och älskar att foto sånt.

Likes

Comments

Hej på er hoppas ni hade en super bra helg , själv så hade jag en bra helg i fredag var jag på Björksäter.

I lördags villa jag bara och var ute och gick en runda,fixade lite i mitt rum.

Inte så speciellt mycket i söndags plugga jag och var i kyrkan. Går inte tiden så otroligt fort läns somatt man knappast hinner med allt man e tvungen att göra.

Nu är det inte långt kvar till vi ska till London och sen har vi lov veckan efter.

Super skönt att inte ha hela lovet upp bokat och bara kunna göra vad man känner för när ma vill utan att bli påverkad av skolan.

Likes

Comments