Hej!
Jag är så hemskt ledsen för att jag inte bloggat under hela veckan men det är faktiskt såhär att jag praktiserar just nu och då hinner jag inte riktigt blogga. Jag är i förskoleklass på en skola där jag är lite som en extra resurs och har super kul! Men som vanligt åker jag ut till stallet efter praktiken och då hinner jag faktiskt inte blogga speciellt inte denna då det har varit väldigt mycket.

Exits vecka: han har haft en väldigt lugn vecka jag var ut måndag och tisdag sen var Amanda ute på onsdagen då vi ej har någon medryttare på tisdagar och onsdagar (vi hade de förut men inte nu). O så i torsdags kom jag ut väldigt sent till stallet då min storebror och svägerska var på besök med deras 3 veckor gamla son, o alla som gosat bebis vet hur svårt det är att slita sig! Men hur som helst blev det ingen ridning i torsdags utan bara massa mys och morötter. Igår var kiropraktorn ute på morgonen och rättade till en snevriden(?) vänsterbak. Super skönt att de inte var något mer utan att vi kan fortsätta träna på som vanligt och att detta var anledningen till att han inte velat fatta vänster galopp ordentligt. Dessutom sa kiropraktorn att jag har musklat honom super bra sen hon såg han senast (augusti eller september) så det var ju super kul att höra!

Just nu är jag på mitt landställe i Tällberg med familjen. Igår kväll mumsade vi i oss tacos sen blev det AFV (inge idol här inte). När de va slut kollade vi på John Wick på Netflix. Blandade känslor om den filmen, tyckte absolut inte om början för 5 öre men sen blev den faktiskt bra. Häftiga scener där det används både vapen och olika varianter av kampsport (tränat de själv). Men det är inte en film man ska titta på om man e känslig för t ex blod... Hehe!

Nej nu ska jag fortsätta mysa med min hårige lilla vakthund och bara njuta av dagen då kanske vi hörs senare?

PUSS & KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God kväll!

Just nu ligger jag i sängen, har mysbelysning på och doftljus tända. Hösten är här people! Idag var jag iväg till Sollentuna Ridklubb på morgonen och kollade när mammas kompis dotter tävlade hoppning, det gick super! Efteråt åkte jag ut till Exit och fixade alla hans sysslor för att sedan rida ett kul pass i ridhuset. Vi tränade på öppnor slutor, skänkelvikningar, länga steget i traven, korta galoppen o lite sånna basic saker. Efter ridning blev det mys i boxen samtidigt som han käkade lite hö från lunchen.
Åkte hem vid 15 tiden och hade familje middag med morfar mamma och pappa. Nu laddar jag för en ny vecka med praktik och massa nya äventyr!

Puss & Kram!

Likes

Comments

Halli Hallå bloggisen!

Hoppas ni har haft en alldeles grym lördag för det har faktiskt jag! Dagen börja med att ja åkte till stallet tog in hästis och gjorde honom iordning för konditions jobb på en stubbåker nära stallet, sen säger mamma att dom börjat plöja den så då blev de ändring på den planen. Jag red istället ut med sällskap av mamma och Zetti i skogen.

Självklart med massvis av reflexer såhär i jakt tider! Red lite på en grusväg med svaglutning där jag travade och galloperade sen red vi tillbaka till stallet igen. Riktigt mysigt, lite läskigt dock när de blåser så himla mycket och grenar i skogen knarrar.. Men men!
Eftersom det är helg så blev de lite mockning och skapande av höpåsar och morgondagens mat gjorde jag också. Kände mig effektiv, men hade ju såklart hjälp av mamma också #vardagshjälte !!

Efter stallet åkte vi hem, käkade lunch o chillade bara ett tag sen åkte vi och handlade på Coop o sedan dess har jag endast latat mig och bytt mellan sängen och soffan, är de lördag så e de! Vet inte riktigt just nu hur morgondagen ser ut men det återstår o se. Vet iallafall att jag ska åka och titta på en tävling på morgonen på min gamla ridskola så de blir kul!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej mina kära få läsare!

Jag hann helt enkelt inte blogga igår efter skolan och här kommer varför, först kom ja hem käkade lite sen åkte ja o mamma ner till hööks och handlade ett Stalltäcke till Exit och ett bot täcke till Zetti. Åkte direkt därifrån ut till stallet, vi tränade med bommar vilket var kul för han satte verkligen vänster galoppen igår (vi har haft lite problem med den) och hade även träningsvärk från torsdagen! Så de e kul. Efter stallet åkte ja hem käkade tog de lungt tog en lång varm dusch och hade lite "spa" kväll med olika krämer och skrubb osv, väldigt välbehövligt! Sen så åt jag väl kanske lite onyttigt och kollade på idol. Men sen drog jag och 2 kompisar till Åkersberga för att hämta en sportstol så det blev lite äventyr sådär på kvällen. Jag kom hem strax efter 23 och gick ganska direkt o lade mig. Nu ligger ja i sängen och funderar på om ja ska gå upp eller somna om, det återstår o se!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hallå hallå!

Idag är det fredag, skönt som 17! Jag är just nu i skolan och ska ha samhällskunskap, 1 lektion till efter för att sedan sluta 12.10 och starta denna underbara helg! Hur ser helgens schema ut då? Jo idag fredag blir det stallet och sen förmodligen bara mysa hemma. På lördag åker jag ut till stallet på morgonen med mamma (?) och rider förmodligen ut. Antingen på lördag eller söndag blir det hoppträning för Amanda men jag tror att det blir på söndag. Detta är sista dagen i skolan på hela två veckor, varför? Jo för att på måndag börjar jag min praktik i förskoleklass på en skola nära mig. Där är jag 2 veckor för att sedan gå skola en vecka och sedan ha höstlov. Nu vet ni ju typ hela min höst, skämt åsido.

Idag ska jag nog träna lite bommar som igår med Exit, lägga ut en vid C och en vid A kanske en på långsidorna också om jag orkar bära ut dom. Innan stallet ska jag även till hööks och handla ett stalltäcke och ett back on track täcke till min käre hund. Nä nu ska jag fokusera på skola, vi hörs senare.

PUSS & KRAM

Likes

Comments