View tracker

Denna veckan har varit full av händelser och tyvärr har jag inte bloggat något som ni ser. Men nu är det söndag och i morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter! Och något roligt som händer då är att jag börjar jobba på tisdag, inte sjukskriven längre! Känns så kul och spännande då jag vet att jag har nya kollegor som jag aldrig träffat innan. Men idag så ska jag ta det lugnt och senare träffa min kompis Victoria.
Men nu ska jag äta en sen frukost så jag kommer igång.

Likes

Comments

Har haft det super på Öland och idag är sista dagen, för i morgon åker jag hem. Så ska njuta av sista kvällen nu och äta gott med min familj.

Likes

Comments

Likes

Comments

Överraskningen igår var att min pojkvän tog med mig upp på en flygtur! Så otroligt fint var det, vi flög över Jönköping i strålande sol och jag fick själv testa att styra. Det var lika kul som det var läskigt eftersom att jag är flygrädd så var jag ganska nervig under flygtiden men men det gick bra. Efter det så åkte jag in till stan och träffade min gamla klasskompis från gymnasiet, vi har inte setts på ett tag så det var super kul att ses! Sedan på kvällen så kollade jag och min kära pojkvän film tillsammans och åt gott eftersom jag idag åkt till Öland.

Likes

Comments

Har haft fullt upp i helgen, med släkt, vänner och familj. På Valborg tog jag det lugnt med tanke på att jag inte kan göra så mycket. Men min fina vän Victoria tog med mig till Stadsparken så jag fick se elden och höra barnkören sjunga in våren. Har annars denna helg gått ut på att umgås med vänner familj och min pojkvän som kommit hem igen.Just nu sitter jag i solen och njuter, men senare väntar en överraskning.
Vi får se vad det blir.

Likes

Comments

View tracker

Ja tyvärr har jag haft problem med att lägga upp nya inlägg, men nu är det löst. Så i onsdags så hade jag besök av min älskade vän Victoria. Vi fikade och gav varandra råd om val i livet. Ja juste vi känner att vi börjar bli gamla tror jag, vi fyller 20 i år och det är nu man börjar undra och fundera över vad man ska göra. Många val börjar dyka upp framför en och vi får se vart livet tar en. Men i onsdags var det en lugn dag lika så idag. Där emot händer det lite mer i morgon, ska fixa i ordning hemma med mamma innan vi får gäster från Stockholm och Oskarshamn. Det är familjekompisar som jag sällan träffar men vi ses alltid på sommaren för vi alla har sommarstuga på Öland. Men nu är det sent och jag ska försöka sova trots värken i mon fot.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Victoria till A6 för en liten kort shopping runda. Vi passade även på att äta ute och fika, vilket jag saknat efter att varit hemma så mycket. Men på A6 passade jag ändå på att köpa mig lite härliga produkter från the body shop, kan verkligen rekommendera dessa då dem luktar super gott och fräscht till vår och sommar.
Sedan på kvällen så kollade jag på film och vilade efter att ansträngt mig så mycket, då det är väldigt jobbigt att hoppa runt på kryckor.

Likes

Comments

Igår så var det väldigt bra väder vilket jag utnyttjade då jag och en kompis satt ute länge i solen och pratade. Vi hade super trevligt tråtts att vi båda har ont efter operationer och massa mediciner.
Men senare på eftermiddagen kom mina fina tjejer och vi fikade i hop och pratade hela kvällen, insåg att det var lite att ta igen och prata om. Men nu ska jag och min pojkvän ha en heldag i hop och åka och kolla på en ny dator och lite annat kul. Senare får vi se vad vi hittar på men det är så skönt att han är hemma en sväng så man kan njuta av varandras sällskap, tyvärr åker han i morgon men men. Nu mot butikerna och möjligen en ny dator.

Likes

Comments

Igår var det extremt stressigt, alla mina planer blev ändrade och att blogga blev det sedan för sent för. Men men nu är pojkvännen hemma och idag ska vi njuta lite i hop i solen och senare idag ska jag träffa mina vänner! Att ha ett långdistans förhållande har både fördelar och nackdelar, något jag tänkte ta upp i bloggen någon dag och ge tips och råd om. Men nu är det frukost i solen som gäller!

Likes

Comments

Okej, har tyvärr inte mått så bra idag.. Ha legat och haft ont i min fot efter igår , men min fina mamma fixade plockmat och tog bara det jag gillar så det gjorde mig lite gladare. Har annars bara legat i min säng hela dagen och mått dåligt av alla starka tabletter tyvärr. Tv är en bra underhållare ett tag men tur att jag har böcker med så jag inte blir helt tv tokig. Men i morgon kommer det hända lite mer saker då jag ska iväg med pappa på morgonen så jag kan komma ut och få se lite annat än mitt hem. På eftermiddagen/kvällen kommer min pojkvän hem så då ska jag ha fredags mys med honom och som jag längtar efter honom nu. Han jobbar nämligen borta så han är inte hemma så mycket tyvärr (något jag tänkte ta i bloggen senare). Men nu ska jag sova och hoppas jag mår bättre i morgon!

Likes

Comments