Här kommer tre set naglar varav ett är en påfylling jag gjort den senaste veckan, en helt naturlig förlängning med almondform, en påfyllningen på mammas vita naglar med fadat glitter och min första franska förlängning mixat med glitter. Enjoy!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var de min systers tur att bli lite festfin! En intesitetsskugga men skimmer. Enjoy!

Likes

Comments

Igår gjorde jag helt nya glitternaglarpå mamma, vitt akrylpulver med silver glitter på tipparna. Enjoy!

Likes

Comments

Idag vart de en lite unik nageldesign på min fina vän Angelica! En stiletto/almond form med rosa glitter, så coolt! Enjoy!

Likes

Comments

Idag har jag gjort två förstärkningar varav en av dem var med permanentlack över. Mina första set. Enjoy!

Likes

Comments

Idag blev de en refill med roséglitter på långfingret, superfint! Enjoy!

Likes

Comments

På dagens makeuplektion va de 70-talstema. Starkt blått skimmer på ögonen, tjusa läppar och stort lockigt hår! Så kul, Enjoy!

Likes

Comments

Idag hade jag min först riktiga kund hemma! Som vanligt så använde jag mig av mallar och inte tippar, jag använde vit akryl och silverglitter på ringfingret. Idag slog jag rekord tid på mig själv, de tog bara 1 och 1 halv timme! Känner verkligen hur de blir lättare ovh lättare. Enjoy!

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen hem alla mina nagel grejer så gjorde både mamma och Moa fina fast på mamma blev de bara en fräsch påfyllning! Använde mig av mallar istället för tippar då jag föredrar de bättre. På Moa körde jag vit akryl med guldglitter på ring fingret och på mamma en täckande rosa akryl med silverglitter på långfingret. Är super nöjd med båda resultaten! Enjoy!

Likes

Comments

Igår fick jag äran att sminka min mamma då hon skulle ut med en vän, vi valde att göra sotiga ögon med en vingad eyeliner och gråbeigea läppar, vi båda vart väldigt nöjda med resultatet! Enjoy!

Likes

Comments