Äntligen är det dags för semester! Nu ska jag inte tillbaka till jobbet fören den 21 augusti. Det ska bli sååå skönt! Jag är ledig fredag lördag och söndag på schemat. Så semestern börjar inte på riktigt fören på måndag.

Idag har jag och Robin varit och ätit på caféet här i byn, tillsammans med några kompisar. Dom tog dagens och jag körde på sallad. 😁 Efter det så har jag och Robin varit ute hela dagen, från tidig eftermiddag till klockan åtta ikväll. ÄNTLIGEN har vi fått bort vår hemska damm som bara har stått och samlat på sig massa skit, och alla blommor och ogräs som var där ska vi inte tala om 😂 Vi har varken tiden eller intresset för sånt så de var lika bra att riva bort de. Så nästa vecka ska vi fylla på med singelsten så vi kan få upp några fina krukor med planerade blommor i , samt lite lampor. Tror de blir super fint 😌
Imorgon är sista dagen för kattvakt uppgiften då Robins föräldrar är utomlands. 😊 Skönt att ha dom på hemmaplan igen. 🌸

Imorgon ska jag putsa fönsterna, dom är hemska sen jag högtryckstvättade huset i veckan. Men vilken skillnad det blir när de blir rent på den vita färgen. 😍 Har dock baksidan och ena sidan kvar att tvätta rent. Men det ska jag nog hinna med dessa veckor. Jag är livrädd att stå på höga stegar för jag är så snubbelfotad så jag kommer säkert stupa rakt ner 😂 Robin svimmar om han går upp på höga höjder så jag får väl göra mig en livlina och hänga runt skorstenen och binda de runt mig, om ifall jag skulle trilla. haha!!

Om 10 dagar så börjar vi behandlingen, då startar jag med nässprayet, sen ska jag börja med sprutorna den 17 augusti, så jag kommer vara lagom hormonbombad när jag ska tillbaka till jobbet den 21 augusti 😱 Men de är ett tag dit så det tar vi då.
Just nu känner jag ingen nervositet inför ivf2 , men det kommer säkert så småningom. Jag får ta det som de kommer, men samtidigt så finns ju tankarna om det inte skulle funka denna omgången så har vi bara ett gratis-försök kvar, och då vill jag genomgå fler undersökningar och ev. spola äggledarna. För det har dom inte gjort på mig. Har läst att många har fått göra det innan dom påbörjar ivf. Men det är egentligen meningslöst i och med att dom går in och släpper embryot precis innan livmodern.
Jag längtar tills vi ruvar igen, samtidigt som det är en av de jobbigaste tillfällena så är man i en lyckobubbla fast man inte vet hur de slutar. Så svårt för er som inte har genomgått detta. Man har sååå många känslor och rädslor under denna process. Det är så jobbigt psykiskt, går inte att förklara för någon tror jag. Alla känner ju olika och jag är den som tänker väldigt mycket, jag är den som blir blödig för minsta lilla.
Det jobbigaste med IVF1 var efter äggplocket, väntan på hur många ägg som blev befruktade. Om man skulle få något återfört eller om det skulle misslyckas och inte utvecklas till embryo. Jag hade ju ett godkänt bra, "toppen" embryo som jag fick återfört men tyvärr klarade inte de andra 2 sig till frysen. Men det hoppas jag vi får denna gången. Menopur är ju "känt" för att göra bättre kvalité på äggen. 😍

Jag hade kunnat göra vad som helst i hela världen för att bära vårt barn. 💓
Tänk att det är så självklart för så många människor. 😳

Något mer som har hänt i min kropp är att jag har börjat tappa vikt igen. Jag har ju stått stilla såååå länge på samma jäkla siffra. MEN nu äntligen har det börjat gå neråt igen.
Nu har jag gått ner 27 kg.
Jag har vägt som mest 92 kg, nu väger jag 65 kg!
Måttet runt magen var 130cm ---> nu 83 cm
Måttet runt midjan var 103 cm ---> nu 76 cm


Bilder från när jag började med lchf i februari 2016 och hur jag ser ut i kroppen nu.

Här har vi resultatet hitentills, vi hade sånt skit runt heeeela dammen. Det var så mycket blommor och mög 😂 Jag är sååå glad att vi har tagit tag i det nu. Imorgon tänkte jag göra jorden jämn och nästa vecka får vi köpa en sån matta så ogräset inte växer igenom, ska lägga dubbelt för att vara på den säkra sidan. Sen på med singelsten och sen dekorationer på det. Jag längtar efter att få se resultatet när det är klart!

Här är också lite skillnad. 😏 👋

Här är all medicin som ska intas genom behandlingen.
Synarela är nässprayet, 3 ggr/dag tills man börjar med sprutorna, då är det 2ggr/dag.
Menopur är hormonsprutorna, 1 gång/dag (kvällen)
Ovitrelle är mognads/ägglossningsspruta, den tar man 36 timmar innan äggplock.
Lutinus är vaginaltabletter som ska tass samma dag som äggplocket och 5 veckor fram, det är så embryot ska vara i en "trivsam miljö". Den ska man ta 3ggr/dag.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla :)
Idag har jag jobbat från 7-16 , dagen gick väldigt fort. Nu är det bara 5 arbetspass kvar tills jag går på semester. OM jag längtar?! Jaaaa de gör jag! Så in i bomben. Nu vill jag bara gå hem.
Om 15 dagar åker jag och världens bästa vän till Stockholm. Övernattning på hotell, kryssning och bara massa njutning av varandra.

Om 18 dagar börjar vi med nedregleringen inför ivf 2 , nässpray synarela ...Den jag fick sån förbannad huvudvärk av sist. Varenda dag! MEN det är värt varenda smärta.
Jag meddelade 1177 i förgår att mensen var kommen, igår fick vi reda på att vi kom med denna omgång 😃 sen kom brevet hem idag, om vår planering och våra bokade besök. Det var så skönt att vi kom med nu, jag trodde ju absolut inte att vi skulle göra det och jag hade ställt in mig på att behöva vänta en månad till. Men nu börjar jag den 31/7 med nässpray, ska spraya och sen få en mens och den 17/8 börjar jag med sprutorna. Denna gången ska jag ha menopur istället för gonal-f som jag hade sist. Menopur är annorlunda då den ska ge bättre äggkvalité, det är såklart olika från person till person hur man reagerar på de olika medicinerna. Men som jag , jag hade 3 befruktade ägg och 1 återfört varav 2 st inte klarade sig till frysen. Då känns det skönt att göra denna behandlingen. Jag håller tummarna för att det ska vara de bästa för oss. ❤ Dom testar alltid gonal-f först då den är "lindrigare" för kroppen, tydligen så får man ofta mer biverkningar av menopur. Men vad gör det? Om de gör en bebis 💓
Jag ska börja med 225 enheter direkt. Antagligen för att få en super start på tillväxten på äggen. 👆

Innan vi drar igång med allt så ska vi åka på spa och ha de gött bara jag och Robin 💙
Vi har inte gjort något sånt på hur länge som helst. Jag längtar som en tok. ❤
Och bara njuta av sommaren och semestern och av varandra!!
Robin den lilla lyxräkan får semester klockan 00.06! Sen är han ledig 4 veckor. Jag jobbar sista passet den 20 , alltså om EXAKT en vecka idag!
Jag har fredag, söndag, tisdag, onsdag och torsdag kvar! 👌 Måtte tiden gå foooort! 😍


Likes

Comments

Nu har de ​gått ett tag igen, men jag lever och har de bra 😜
I början på Juni 7-11 var vi i stugan i Norje Boke då det var sweden rock festival. Alltid lika härlig att komma ner där. Till den fina utsikten och känslan av att man bara är. 👌
När vi skulle hem från festivalen på söndagen så skulle jag lyfta in buren i bilen och vred mig på något konstigt sätt så det small till i hela ryggen, så jag gick med ryggskott i 1 vecka.
Men efter att ha varit på massage 2 gånger så var jag på banan igen. 😌


Jag meddelade även RMC att mensen var kommen men som jag visste så var det redan fullt och vi skulle höra av oss igen nästa menstruation. Tror vi kommer bli nekade då också pga platsbrist så det är ju perfekt att starta sen i augusti, september någon gång. 😊 Anledningen att jag anmälde oss redan nu var för att slippa vänta i 3 månader sen efter sommaren.
Jag längtar tills nästa gång. Men jag älskar att njuta av lugnet och
avkopplingen som är just nu, att inte behöva rätta sig efter massa tider till sprutor, tider till läkare, undersökningar osv. Helt klart värt att vänta tills efter sommaren, min kropp behöver verkligen det.
Jag känner även mig lite halv dassig i sinnet, säkert för min PMS och efterdyningar av mensjävlen! Mycket tankar om varför det ska vara så svårt och så lång process för vissa människor att kunna bli gravida, så många fina människor som aldrig får/kan bli föräldrar.

Vad är det som gör att det inte funkar? Jag har så mycket medkänsla för andra människor i samma situation, som har hållt på i över 10 år och genomgått mellan 10-20 IVF:er och kanske mellan 30-40 insättningar, hur mår kroppen efter alla de omgångarna, hur mår huvudet?
Jag hoppas att vi en dag får stå här med en bebis i famnen, att bli kallade mamma och pappa, att få uppleva den enorma kärleken till sitt eget barn.
Jag är så taggad men ändå livrädd för vad som komma skall, hur vår situation kommer sluta, om vi lyckas eller inte lyckas. MEN min magkänsla är positiv och jag hoppas den har rätt!

och till er idioter som säger "men man ska inte tänka på det, bara kör på som vanligt och släpp tanken" men NEJ, det är inte så, det är inte så, absolut inte!  Bara för ni har blivit gravida 2,3 gånger av att bara skaka lite i kallefesen så betyder inte det att alla har den gåvan! Kanske borde folk knipa sin trut och tiga i vissa situationer och inte anta så mycket.
Ni har inte en aning om vad vi går igenom, vilken jävla berg och dalbana det är i humöret, hur psykiskt påfrestande det är, hur fysiskt jobbigt det är, hur mycket man går igenom, hur man ballar ur ibland, hur våra dagar ser ut, hur livet känns, hur hade ni orkat ta er igenom? Hur orkar man? Jaaa, det är för den fruktansvärda längtan som man har, all pepp man får från alla människor. Även ni som är negativa och inte alls tror på detta, ni som inte tycker att om man inte kan bli gravid på "naturlig väg" så är det inte menat att man ska bli förälder. HUR I HELVETE tänker människor egentligen. Vilka nötter! ☝ Vi är exakt lika mycket värda ett barn som er.
​Kampen mot ett barn fortsätter snart!

​​Men som qi-tanten sa , det är energierna som varit ur balans och det kan ta upp emot 6 månader innan det ger med sig. Hoppas hoppas hon har rätt! 🙏 Hon ska följa oss hela vägen genom vår IVF 2, mycket som ställer till det med alla strålningar från VUL och sådant. 
Jag har även en våg som står på -20 kg och jag är såååå glad!

Kommande vecka är en 5 dagars jobbe-vecka för min del,
måndag 7-14
tisdag 7-16.30
onsdag 16.30-21.30
torsdag 16.30-21.30
fredag 7-13

Jag har även fått världens bästa start på min semester som börjar den 24 Juli, helgen v.30 ville Nathalie att jag skulle komma upp till Målilla så det bestämdes, sen fick jag veta senare under dagen att hon bokat en liten tripp till Stockholm , bara hon & jag! och vi ska åka på kryssning tillsammans. Först sova på Hotell från fre-lör och sen åka båt från 07-18 på lördagen. HUR UNDERBAR är hon inte?! Jag är så otroligt glad att jag har henne, utan henne vore vardagen inte sig lik. Vi pratar i telefon mellan 2-6 ggr/dag. Världens bästa vän är vad hon är! ❤Idag fyller även Pappa 51 år, vi har varit och firat honom lite i eftermiddags/kväll. Idag var det bara jag, Robin, Jonna, Wikke och André som var där. Mycket trevligt! Tack för allt!

Likes

Comments

Hej hej hej!
Nu är de väldigt länge sen jag skrev något här. Jag har kommit av mig då jag inte har så mycket att dela med mig av, jag hade sååå mycket tankar under hela IVF resan och det är jag så glad att jag skrivit om.
Förstår att många undrar hur det går för oss, har fått många mail och frågor om hur vi mår och hur allt går, även om vår QI-tant 😚
Så roligt att så många hör av sig och bryr sig. Tacksam för det. ❤

Jag mår bra som bara den... just nu är det en period då jag är super trött. Men det kommer jag över det också 😊 Min 6 dagars vecka och min absolut värsta vecka på dessa 6 veckor är över, inte konstigt jag är trött. Bara långa dagar och så många dagar är jag absolut inte van vid. 😔 Menmen... nu blickar vi framåt och snart är jag långledig, jobbar 2 dagar denna veckan och nästa vecka har jag också bara 2 dagar då det är Sweden rock och då har jag satt lite vetodagar. 😁

Igår bestämde jag och Cassan att vi skulle ut och gå klockan tio idag. Jag vaknar alltid mellan sju och åtta på morgonen. Men inte idag....vaknade 9.40 😂🔫 så jädrans typiskt när man bestämt något. Men jag hann och vi var ute på rundan strax efter tio. Vi brukar gå lång-promenader tillsammans, 🏃 så himla bra! Då drar vi ut varandra. Annars blir det typ 5 km när man går ensam. 🚶

Nu måste jag få gnälla också, jag tycker att folk ska komma till mig direkt istället för att fråga mina nära och kära om hur allt går och hur jag mår osv osv. JAG mår BRA! Detta har varit mitt och Robins beslut tillsammans, att vänta till efter sommaren. Vi har inte blivit nekade igen.
Att kunna ta en paus ifrån alla måsten, alla sprutor, alla tider som man måste passa och speciellt all stress som har med ivf:en att göra, all obalans i kroppen, all den obehagliga känslan att man inte känner igen sin kropp. Efter 2 täta omgångar så var jag slut i både kropp och knopp. Nu ska vi bara njuta av sommaren tillsammans och bara vara.... Lägga allt ett steg bakom oss sålänge tills sommaren är över.
Nu är vi ju till rättade i kroppen och vi mår super bra! Både jag och Robin 💙

Efter att jag har slarvat lite väl mycket med kosten så har jag äntligen kommit in på rätt spår igen, LCHF är ju världens bästa "uppfinning". Jag har även börjat springa lite smått igen... Skönt att komma igång. Men det är ju den där rökningen som sitter fast klistrad i hälarna, jag har sagt att efter Sweden Rock så är det slut på ciggen igen, nu är det ju snart dags att påbörja nästa behandling, helst 3 månader innan ska man vara rökfri. Så det är ju god tid till det. Har jag klarat det en gång innan så klarar jag det banne mig nu också 😌 Hejja hejja! 👏


Förra veckan hade vi Gina, mamma och pappas ena hund, dom var i Grekland 1 vecka så då tog jag en vovve och Jonna tog den andra. 💓 Så skönt med en familj som är så sammansvetsade som vi är. 🙏

-----

Idag kom Nathalie på besök igen, fick träffas en snabb runda i Lördags också. Så himla underbart. 💓 En vän som jag kommer hålla varmt om hjärtat tills jag dör! Hon är bäst! Och idag kom hon med denna fina bilden. En ram måste införskaffas och sen ska den stå där man alltid blir påmind. 💙
Tack för det fina fotot Nädälii!
Vi ses på lördag igen 😃 💃 Då är det min tur att köra till Målilla.

-----

Just nu på Östra gränsgatan. Vi hänger på altanen, värmeelement, lyssna på regnet när de smattrar mot taket och lite låg musik på det. Kunde knappt varit bättre, det som fattas är Robin 💙 Han jobbar till tolv inatt. 💰

----

.
Tveka inte på att skriva till mig, jag svarar på era frågor, oavsett om det är anonymt eller om ni vill skriva privat till mig.

Likes

Comments

Här sitter jag hemma, i min ensamhet. Sambon åkte precis till jobbet, han tog några extra timmar ikväll. 😌
Idag har vi varit på fralla-träff, så himla roligt när dom busar och har sig, det finns verkligen ingen annan ras som busar så bra som frallor gör tillsammans! 😊 Vår Bosse är stor, 17 kg men väldigt fin i formen , så överviktig är han inte, bara lång och hög. + att han inte har några som helst problem med rygg eller andning. Världens bästa Bosse... det har vi! ❤
Elza har varit hos mommo och moffa sen i fredags, och Bosse har varit sååå deprimerad, så fort Elza inte är hemma så bara sover han eller sitter han i fönstret och väntar på att hon ska komma hem. Han gillar storasyrran!! 🐶 🐷

Här är två fina foto från träffen idag, det var en annan kvinna som tog fotona, så himla fina!! 😍 Bosse är han som glor rakt in i kameran. 💙


Innan fralla-träffen åkte vi inom Ida E och drack kaffe å traggade lite. 😚 Himla trevligt! 💓


Idag är de valborg och vi ska inte göra någonting. Vi ska bara vara hemma, många som säkert undrar varför?! Joooo, för vi älskar hemmet, vi spenderar hellre tid tillsammans än att åka iväg på galej och stimma och ha oss! Visst hade det varit trevligt med lite sällis här hemma, men jag ska jobba imorgon så mig gör det absolut ingenting. 😍 Så skönt att inte tvunget åka iväg. JAAAA, jag är hemmakär! Och det är jag glad för! 😏

Ivf, jaaa...det väntar vi med tills efter sommaren. Qi-behandlingen har verkligen hjälpt oss, vi är två pigga mörtar här hemma! Jag har aldrig mått så bra i min kropp som jag gör nu! Och Robin har inget eksem längre samt att han har blivit bättre i axeln. Vi var i Rinkaby igår igen... Robin skulle köra ultraljud på axeln men det gick åt skogen för han var nere på noll med energiflödet. Han röntgades för några veckor sen och antagligen har det kommit efter de., man nollas helt efter röntgen strålning. Men hon satte en nål i foten och sen sa de swiiiiish så var han uppe på mittenstrecket igen! Helt otroligt! Älskar alla alternativa mediciner.
Var är min mens?! Ja det kan man fråga sig....min mens har inte kommit ännu, bortfallsblödningen var den 24/3 och idag är det den 30/4!! Jag brukar aldrig ha längre menscykel än 34 dagar...MEN allt kan ju spela ett spratt efter alla hormoner som ivf:en gav! 👈
Tror även att jag har fått urinvägsinfektion , bättre nu men innan helgen var de kaos. Det har hjälpt att dricka massa vatten! 👏
🙇

Jag har lugnat ner mig så mycket, jag stressar ALDRIG längre, jag tar dagen som den kommer och man hinner med allt tids nog. Ingen press här inte!! 👌

Imorgon är det ny vecka och jobbet kallar.
Måndag: 7-16
Tisdag: 7-13.30
Onsdag: möte 13.30-16
Torsdag: LEDIG
Fredag: 16.30-21.30
Lördag: 7-16.30
Söndag: 7-13, 16.30-21.30

Hoppas ni får en trevlig valborg och att er kommande vecka blir kanon, Våren verkar vara här för att stanna! Wihoo. 🙆 🌸 ☀

Likes

Comments

Lång tid sen förra inlägget. Men här rullar vardagen på! Så himla skönt. Jag mår bättre än någonsin i min kropp, allt känns så avslappnat och jag känner mig inte stressad över någonting.

Vi var på QI behandling den 4/4 , vi låg på mittenlinjen och det är där man ska ligga. Våra kroppar har reagerat bra på behandlingen och det märks verkligen. 😍 Som jag skrev här ovan så mår jag så mycket bättre i min kropp. Jag har liksom börjat slappna av och jag är inte stressad över någonting (inte ens barn) och det är såååå himla skönt. Fast man längtar som en galning så kan jag äntligen koppla bort tankarna. 😊 Det gick ju inte innan, hela livet kretsade runt utredningar och behandlingar. Jag har fått igång cirkulationen i höften igen och jag har inte haft värk sen jag var hos Qi-tanten sist. ALLTSÅ WOWWWW! Hur gör hon?! Verkligen en grym behandling och som verkligen fungerar. Jag har inte varit på massage på över 3 månader och jag känner inte mig stel eller har ont i axel/rygg som jag alltid har haft innan, jag var ju helt blockerad i cirkulationen där också, men efter behandlingen har det kommit igång. Ni som inte tror på sånt här kan ju gå och lägga er! För det HJÄLPER! 💪☝
Robin mår också bra, han har blivit en riktig jävel på att städa och plocka undan och rensa i rabatterna! Inte trött som han oftast var innan, han kunde ju sova en hel dag. 😜 Han ska dit igen den 28/4 då det är dags för sista behandlingen på sina eksem som hon håller på att ta bort. 😃
Om jag gillar mitt liv?! Det kan ni ge er tusan på! Älskar´t!

Nu till IVF behandlingen, vi har tagit det rätt bra efter det misslyckade försöket. Vi mådde ju skit de första dagarna men sen var vi på benen igen. Efter att ha velat fram och tillbaka om vi ska ta en omgång till innan sommaren eller ej så har vi bestämt oss för att försöka själva under sommaren, vi ska ta de lugnt och bara vara! 😁 Slippa alla planerade tider som man måste passa på sjukhuset, sprutor, tabletter, ner till Malmö några ggr/veckan under sommaren är jag inte så pepp på och att må som en påse sås är inget jag vill göra under sommaren.
Men jag hoppas och tror att QI behandlingen har hjälpt oss, och nu när vi äntligen börjat slappna av så kanske det fungerar av sig självt, naturlig graviditet hade ju varit dröm scenariet! Hon hade ju fått igång vår fertilitet igen och det är ju också en fördel! Hade varit intressant och se hur det går för oss, tänkte även på alla strålningar man får i kroppen av gynundersökningar med kamera och sånt. Det drar ur all energi ur kroppen och kan ställa till de ännu mer. Så stor del av att vi väntar är att vi inte vill förstöra kroppen med det nu när vi precis varit på Qi-behandling. Det är ju inte gratis precis. 😝
MEN all hjälp är ju guld värd och vi är förberedda på att dra igång en behandling till EFTER sommaren, så det blir i september isåfall. 😚 Vi är i rullorna och det är skönt! Vi har kommit en bit på vägen. En bra bit i vårt mående också och det är ju A&O i all denna kaos.


Jag är så glad att jag hittat fina vänner i denna byn. Speciellt Cassandra och Frida. ❤ Ni är fina människor och jag är så glad att vi funnit varandra. 🌟Vad vore livet utan dessa?! 😍

Min favorit kille har fyllt 1 år, 1 ÅR! I söndags var det födelsedagskalas. Kan inte förstå att det har gått så fort. 💙 Kärleken till detta barn är ju obeskrivlig. Älskade lilla gubben. 😘
Moster älskar dig Wiking! 🌟
I Augusti ska han bli storebror och då har jag en till att älska och vårda med kärlek. 👀


Likes

Comments

Så dålig jag är på att uppdatera nu, men som ni vet så gick IVF 1 åt skogen. Nu blickar vi framåt och ser fram emot kommande tid. Vi rasade helt men nu står vi rakryggade igen. 😊 Man kan inte hänga läpp hur länge som helst, då kommer man aldrig vidare ju.

Jag fick en så dålig känsla den 23e och jag förberedde mig på att detta inte gått vägen, hela dagen gick åt till att gråta sen kom min mens på fredagen den 24e. Så rätt man har av bara känslan. Jag tog negativt graviditetstest och sen var det bara att vänta tills den 27e och meddela att mensen kommit. Nu ska vi vänta 1 mens innan vi får ringa in för att få bekräftat att vi ska börja med IVF 2 , vilket sker 21 dagar efter den mensen. Så det är typ 2 månader kvar. Nu kan man släppa lite på alla måsten och alla tider man måste passa. Skönt att slappna av lite. IVF 2 ska vi byta från Gonal-f till Menopur. 👋

Vi fick rekommendation om att gå till qi-terapi av min kära moster, LÄS HÄR , detta har hjälpt många ivf-par, många av dom har jag haft kontakt med. Vi var på terapi behandlingen i tisdags och hon gjorde behandling på både mig och Robin, vid ivf måste båda vara med. Det var de sjukaste jag varit med om, hon hittade ev. orskaken till infertilitet. Man kan ju ALDRIG säg att detta hjälper men jag tror garanterat på sånt här! ✊
Jag har tagit gardasil (livmoderhalscancer sprutan) och även svininfluensasprutan, svininfluensa det har även Robin tagit, de första hon gjorde var att ta bort biverkningarna på dessa vaccin då dessa ligger högst på listan inom infertilitet. HELT SJUKT ATT DOM SPRUTR IN SÅNT I VÅRA KROPPAR!!

När hon började mäta Robin så såg hon "trötthet" i njure, vilket betyder blockeringar i nedre regionen, kan vara trötta spermier som inte riktigt når fram till ägget och det pga olika blockeringar. Hon tog bort vaccinet och såg redan skillnad på resultatet, sen tankade hon Robin med en normaliserad energi nivå i kroppen, då han låg långt ner på skalan inom "njure", resten var bra. Han har även haft ont och haft problem med sin axel en längre tid, han skadade den vid träning på gymmet, efter behandlingen känner han inte några ilningar eller smärta, bara att det hoppar där inne. ☝😱

Sen var det min tur, hon sa att det är för bra för att va sant...Så hon började med att ta bort vaccin biverkningarna 💉 och sen såg hon hur jag sjönk ner i skalan. Där kom min sanna verksamhet fram. Jag låg längst ner på skalan vid njure regionen (fertilitet). Hon sa öven att jag har byggt upp en styrka genom psyket och jag har glömt bort de kroppsliga. Kroppen gör så vid trauman, därmed kan kroppen bygga upp blockeringar. Jag hade inget flöde i höger höft (den skadade höften) så där satte hon igång flödet och efter det har jag haft värk.. Häftigt att det visar resultat!! Jag hade inte något flöde i nacke och axlar , det kickade hon också igång. Verkligen inte så stelt och inte så ont som jag har haft tidigare. 💪
Vi är alltså båda blockerade i nedre delarna där med EVENTUELLT orsaken till att vi inte blivit gravida. Vi ska gå på 2 behandlingar till beroende hur bra våra kroppar har tagit upp energitillförseln. 💃 Så på tisdag 4/4 är det dags för nästa behandling!
Jag är så positivt inställd på detta, många tror inte på sånt här. Men när man väl sitter där och får se kurvan och allt... alltså wooooow säger jag. Vad mycket som påverkar energiflödet i kroppen. Fick även veta att spikmatta och yoga suger ur energin ur kroppen. 👀

Robin blev som en klubbad säl efter behandlingen, han sov från kl 19 tills morgonen efter då han skulle upp på jobb. Kunde bli så efter behandling. Jag har mest blivit dåsig och lite hängig. Det är mycket kroppen ska ta hand om nu.
Denna kvinna berättade att hon hjälpt 150 tal ofrivilligtbarnlösa par, hon hade tappat räkningen. Men jag ser detta
som en bra hjälp då jag och Robin inte har något fel på alla prover och undersökningar vi har gjort på sjukhuset. Det enda dom har hittat är att 1 spermie på flera miljoner är avvikande och det ska egentligen inte vara några problem.
👶

Såhär ser maskinen ut som hon mäter energi flödet i kroppen 🔥 ☀

Likes

Comments

Uppe med tuppen som vanligt. 6.10 var jag vaken, vaknar alltid tidigt nu för tiden, det går verkligen inte att somna om, och ligga i sängen och dra sig är inte min grej. Då kan man lika väl gå upp och göra lite nytta!
Jag tar fortfarande vagitorier och ska sluta med dom imorgon. Nu börjar "graviditetstestar" dagen närma sig. Jag mår någorlunda bra. Ont i tuttarna , illamående lite då och då under dagen, ont i huet. Trött som tusan på kvällarna och tar mig en tupplur mitt på dagen ibland. Jag är medveten om att alla dessa symtom kan komma ifrån progesteronet som jag tar varje dag. Det finns de personer som får symtom från dag 1 av användning av det. Men mitt kom inte fören efter 6 dagar. Idag är det ruvardag 11. ✌ Ingen mens i sikte 🔥 🙏
Det är även 14 dagar sen äggplock (ägglossning). Under helgen som var så skulle mensen dykt upp i min vanliga menscykel.
Detta har nog varit 2 av de jobbigaste veckorna i mitt liv. Så psykiskt påfrestande. När man vet att man inte kan göra någonting åt saken!

Jag vågar inte hoppas och vågar inte tro att vårt lilla frö 🌸 har fäst. Samtidigt så kommer jag bryta ihop om de visar negativt! Men det är väl bryt ihop och kom igen det heter.... 😥 Skulle det visa positivt kommer jag nog svimma. 😂

Nu får ni alla hålla tummar och tår för oss tills på söndag morgon, då är domedagen här!!! ✊ 🙏 🥚

Bosse ligger på mig sen vi steg upp, han är helt besatt av närhet. Kan ju hoppas att han har ruvat kvar de lilla fröet tillsammans med mig. 😍 och Elza pallrade sig upp från sängen precis. Nyhetsmorgon står på och kaffet är nere.
Idag är det dags för möte på jobbet, dock skulle vi åka iväg och min bil är stendöd, batteriet dog när jag lyssnade på musik när jag städade bilen 😂 så jävla trög! Men de finns säkert en snäll själ som har en plats över! ✋
Annars blir det en lugn kväll. Ska bara vara hemma och ta de lugnt, tycker jag har varit å fart överallt under min lediga tid från jobbet. 😜 På fredag hoppar jag på första passet på 3 veckor! Ska bli skönt att komma igång och få lite rutiner på vardagen! Hundarna kommer säkerligen bli deprimerade när jag återgår till jobbet. 💓 🐶 🐶

Nu i helgen har även kusinen 20års fest. Så de ska jag på, såklart i nyktert tillstånd. 👊 Ska även vara chaffis till mamma och pappa! Jobbar delad dag på söndag så jag får bita ihop och se glad ut! 💪Och såhär nära ligger hundarna dagligen!
Undra om dom kan känna av att det är något i kroppen
som inte är som vanligt

I helgen hade jag och min favorit en heldag tillsammans.
Så himla mysigt. Älskade lilla pojk!! ❤
Moster älskar dig så 💋 #wikke

Igår hade vi taco-tisdag! 😍 Älskar tacos! Jag gjorde taco-bröd av några ostskivor. #lchf

Likes

Comments

Hej allihopa!
Vad många som läst min blogg nu... roligt att dela med sig av hela resan! 😁
Hur jag mår?! Tjaaaa. de är till och från. Ena sekunden är humöret på topp, alla positiva tankar som finns (oftast är de positivt) men sen kommer det som en våg och bara invaderar med negativitet. Försöker få bort de så fort som möjligt. Men det är ju inte det enklaste.
Jag går här fortfarande och tänker hur fantastiskt det är att vara ruvare. JAG bär på vårt kanske kommande barn. 😍 Hur fräckt är inte det då? Men dessa 2 veckor är hemska av väntan! Jag funderade ett tag på att testa tidigare men det kan ge fel utslag då. Så jag väntar tills testdagen. Och förmodligen kommer mensen innan dess om de lilla Fröt❤ inte vill stanna. Jag hoppas mensen aldrig kommer igen, inte de kommande 9 månaderna iallafall. 🙌
Jag är såååå trött om dagarna! Vaknar 6.30 och ska ta medicinen Lutinus det är ett progesteron som ska göra en bra miljö för vårt embryo. 😍 Det tass 3 ggr/dag! Sen kan ju inte jag somna om, men sen sover jag en stund på förmiddagen, går med hundarna och städar lite. Och sen är de kväll och då är de värst. Kan somna 19 och sova hela natten. 😷 Säkert progesteronet som gör sin verkan också.
Skönt att vara ledig från jobbet till nästa fredag! ✊ Lite rastlös är man men de finns saker att göra i detta hemmet kan jag ju tala om för er. 😏
Jag skulle egentligen jobba på måndag men tog ledig dag då jag är ledig tis, ons, tors.
Bättre att vara hemma de 2 veckorna som rekommenderades att man skulle ta de lugnt. 💪


Det fick bli en kort uppdatering för nu ska jag upp ur sängen och starta dagens första kaffe!
Just det....jag har slutat dricka kaffe 10 ggr om dagen. 😂 1 kopp på morgonen och 1 på eftermiddagen, dessutom kör jag koffeinfritt här hemma! Det var ju super gott 😍 Hur lätt som helst att byta ut de mot de vanliga kaffet!
Koffein är inte bra vid ruvningen. 👋

Igår drack jag dock vanligt då jag var hos en kompis på kaffe och kakor och massa tragg!
Tack för igår Frida!💘🐶 Här ligger vi å myser! Bosse gick precis upp och Elza lär ligga å dra sig 1 timme till. 🐶

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på några dagar nu.
Men i torsdags gjorde vi äggplocket, det var kl 9. Det gick bra, såklart kändes det. Men jag trodde det skulle göra 100 gånger ondare, men med lite morfin och lugnande intravenöst var man rätt gött bortkommen. Haha
Våra förhoppningar var ju minst 10 ägg. Men så blev det inte. Läkaren stack hål på 8 äggblåsor och av dom så fanns där 3 st mogna ägg! Så dom skulle befruktas över natten och då skulle labbet ringa oss mellan 15-16 dagen efter.

Så snygg man kände sig i de sexiga strumporna och tossorna man fick innan äggplocket. 😂😍Jag var så jääääääävla nervös från att vi satte oss i bilen påvgen hem från äggplocket tills när dom ringde dagen efter. så jag hade alla känslor i hela världen 1 gång i timmen! Fan vad jobbigt det var. Tankarna gick ju såklart att man var tvungen att gå igenom medicineringen en gång till.
Befruktningen gör dom genom ICIS i vår behandling, det menas med att dom väljer ut 1 fin och pigg spermie och slår till den på "svansen" så den simmar in i ägget med egen kraft. Detta gör dom med hjälp av en pipet och joysticks för att föra in spermien i ägget! Låter helt sjukt men så är det!
Sen finns det standard IVF och det innebär att spermierna tillsätts till koppen som äggen ligger i och spermierna får befrukta äggen av egen kraft. 💉 👦
Robin fick höra mycket och jag traggade nog BARA om "tror du de går? tror du att dom kommer vara kvar imorgon bitti? Sen blandat med lycka över att vi snart skulle va "gravida".
Tur jag har världens finaste pojkvän, vi har gått igenom allt tillsammans och det är jag så glad över. Han har sett allt positivt och peppat en och det gör mycket! 😍
Jag älskar honom så de gör ont, MIN Robin. 💙

kl. halv tolv tänkte jag att "nja, nu kör jag upp till affären så jag har gjort det innan dom ringer i eftermiddag". . Precis när jag ställer mig i kassan och ska betala så ringer dolt nummer! Fick betala snabbt som attan då kvinnan väntade kvar i luren. FAAAAAN där gick mina förhoppningar åt helvete Jag hade läst att dom ringer innan kl 12 om det skulle vara så att befruktningen inte har gått hela vägen och dom har "dött". Så jag skakade och darrade, tror benen vek sig 5 gånger ut till bilen. Väl inne i bilen så hade hon fått reda på mitt personnummer och bla bla bla. Så säger hon "Ja, jag ringer angående dina ägg och befruktningen av dom, 2 av dom har befruktats jätte fint och du ska komma på återföring imorgon klockan 11." 😍 ALLTSÅ DEN KÄNSLAN VA FAN HELT UNDERBAR. 💛 Jag grät och grät och grät av lycka! Hon hörde nog inte vad jag sa och jag var i en dimma av den jävla kicken man fick. Men sen kommer nästa orosmoment och det är "kommer dom klara sig över natten, kommer dom befruktas till ett embryo?" 😓

Den natten sov jag max 3 timmar. Men ändå pigg, förväntansfull och nervös!
Vi körde redan klockan 8 igår (lördag) på morgonen, för att verkligen va i tid. Och det var vi 😂 Halv elva stampade vi in på RMC och skulle anmäla oss i receptionen. Men då hade jag hört fel på tiden, så vi skulle inte va där fören 11.45. MEN dom hade inte ringt och det var en sååååån lättnad! Dom ringer minst 2 timmar innan beräknad återföring om de inte klarat sig.
Men vi kom in i rätt tid och när vi väl kommit in så förklarade han att jag absolut inte skulle vara nervös. Ssk som var med läkaren berättade att det embryo jag skulle få tillbaka var av toppkvalité och det andra embryot var också jätte fint så dom ville odla vidare det till dag 5 så det blir en blastocyst och sen frysa ner det. Min slemhinna såg perfekt ut och livmoder och allt annat såg också toppen bra ut. SKÖNT! Slemhinnan måste vara minst 8 mm vid återföring för att slemhinnan ska kunna ta upp embryot och behålla det i en hel graviditet. Min var på 13 mm! Så nu var det fina älskade lilla embryot på plats och de första jag säger är "nu ramlar den inte ut när jag reser mig väl" HALLAO, nöten!! Vafan tänkte jag där?! 😂
Så nu har jag ett 2 dagars embryo insatt.
Nu hoppas vi att de lilla fröet ska stanna hos mig i 9 månader. Så vi kan få vår lilla bebis. 💙 ❤
Det är dags att ta graviditetstest den 26/3! Men det ska nog gå bra, jag är ju trots allt gravid till motsatsen visas! 😍

Efter äggplocket hade jag jätte ont i magen och dagen efter också. Sen avtog det. Men vid återförandet så irriterade han väl upp det igen och igår kväll hade jag ont i magen igen. Så det var ju skit! Men idag känner jag inget mer än att de känns lite lätt i magen.
Igår blev vi bjudna på grillat hos svärisarna! SÅÅÅÅ gott! Jag älskar ju grillat! 💓
Jag fick en vetekudde av världens bästa mamma och pappa i torsdags 💓 Det behövdes ju verkligen! Så himla skönt.
De lilla fröet mår bra av lite extra värme där den utvecklas. 👦


💙 Tack för att du är du ❤

Likes

Comments