Denna låten kommer föralltid påminna mig om sommaren 2017 <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag hemma och scrollar igenom massa inspo-bilder på WeHeartIt (bilderna ovan är tagna därifrån). Jag börjar jobba kl 12:30 idag och jag går till kl nio ikväll. :/

Imorgon är jag ledig innan en helg av ytterligare jobb. Jag har börjat kolla på grejer som ska fixas inför min kursstart på Malmö Högskola den 28 augusti, och det är över en månad till dess så jag borde ju vara lugn men jag är fett nervös. Samtidigt är jag sjukt taggad för att träffa nya vänner och att börja på ett universitet. Nästa år ska jag flytta hemifrån också. Det är också något man längtar till.

Iallafall, här är min checklista med grejer som ska ske innan kursstarten:

- Skapa Datoridentitet på Malmö Högskola

- Beställa kurslitteratur

- Kolla upp schemat

- Köpa lite nya kläder

- Körlektioner

- Frisörbesök (MAKEOVER;) )

- Microblading (också en liten makeover)

- Anmäla mig till Högskoleprovet i höst

- Bli klar med sommarjobbet och tjäna stålar!

Likes

Comments

För nästan en månad sedan drog jag och två kompisar till Rhodos. Vi hade hur kul som helst och idag sitter jag hemma i ett molnigt Malmö och längtar tillbaka. Till skillnad från många andra, så åkte vi inte via Nordic Invasion, utan vi styrde ihop vår resa helt själva, vilket vi var väldigt glada över. Vi fick bo väldigt prisvärt med ett fyrstjärnigt hotell (REKOMMENDERAR STARKT BEST WESTERN HOTEL PLAZA RHODOS), hotellfrukosten var bäst och det låg några hundra meter från bargatan vilket gjorde att vi om vi ville, gå hem tidigare och kunna somna innan klockan 6 på morgonen. Bargatan har ju fest hela hela natten.

Vi gjorde också väldigt mycket förutom att bara festa. Det är många på Rhodos som knappt lämnar bargatan ;)) Vi var tillexempel på Arkeologiska museumet, akvariumet och en dag åkte vi till Lindos för att se ett antikt tempel (Acropolis of Lindos, enligt grekisk mytologi tillhörde det tydligen Athena).

Ångrar inte för en sekund att jag åkte dit. Måste åka på flera festresor med kompisar. Man har ju en fördel som tjej då man blir bjuden på drinkar hela tiden också. La inte en enda euro på bargatan under resan. Barerna ville ha tjejer som stod och drack alkohol och såg trevliga ut för att locka in fler killar som betalar för sina drinkar. Låter ju fett fel men det är väl så det funkar på såna ställen.

Likes

Comments

Hejhej!

Bestämde mig för att skapa en blogg igen. Har inte än bestämt mig för vad för slags blogg det kommer bli, antagligen kommer den mestadels handla om min vardag.

Så vem är jag på denna bloggen? Jag tänkte göra en snabb Get to know me-tag à la blogg innan jag går och lägger mig för jobbet imorgon (Klistrade in en lista direkt från denna bloggen, därför typsnittet blev annorlunda)

 1. Vad är ditt fullständiga namn ? - Ida Tomasine Hagman
 2. Ålder ? - 19 år
 3. När är du född ? - Kl 13:05 den 13 februari 1998
 4. Vart bor du ?- Malmö
 5. Vem bor du tillsammans med? - Mamma, Pappa, Storebror och min hund
 6. Bor du i hus eller lägenhet?- Lägenhet
 7. I vilken klass går du i - Tog studenten i juni. I augusti börjar jag på Malmö Högskola.
 8. Vilket år tar du studenten? - 2017 (in the past though :/)
 9. Har du något jobb? - Ja, just nu jobbar jag under sommaren på ett vårdboende för dementa.
 10. När går du upp på morgonen? - Olika just nu. När jag jobbar morgonpass går jag upp 5. Annars när jag jobbar kväll eller är ledig försöker jag gå upp senast kl 10.
 11. Har du många vänner? - Har många bekanta, men ett fåtal riktiga vänner som jag vet att jag alltid kan lita på<3
 12. Har du en pojk-/flickvän? - Nej. Hade en pojkvän väldigt nyligen men det tog slut när jag var på festresa på Rhodos, hehe.
 13. Vilken är din favoritlåt?- Just nu har bandet The Maine's låt "Am I Pretty?" fastnat i huvudet på mig. Min favoritlåt någonsin är "Naive" av The Kooks.
 14. Vilken är din favoritmat?- Har olika matcravings hela tiden. Just nu får jag inte nog av indisk chicken tikka masala.
 15. Vilken är din favoritdryck? - Citron & Lime-saft. SÅ GOTT!
 16. Vilken är din favoritfärg?- Svart, grått och lila.
 17. Vilken är din favoritstad?- Antingen Karlskrona, Stockholm, New York eller Paris.
 18. Vilken är ditt favoritland?- Grekland
 19. Är du hund eller kattmänniska?- Hundmänniska! <3
 20. Vad längtar du till?- Just nu längtar jag tills jag är klar med sommarjobbet, ska fixa håret, göra en ögonbrynstatuering (microblading) och börja högskolan


Likes

Comments