Något jag tror de flesta ryttare kan relatera till nybörjare som elitryttare är att ridsporten tyvärr kan kännas lite snobbig, man känner lätt att det bara är dom dyraste "finaste" sakerna som räknas och varför ska det behöva va så? Jag menar man är väl i stallet för att man tycker om djuren och för att jobba och inte för att gå på någon modevisning och visa upp sig? rätta mig om jag har fel.

Jag tycker det är sjukt tråkigt att det ska behöva vara så, att man ska bli behandlad och få status efter det man köper, man bedöms efter vad man har och man blir det man köper för man ser liksom inte insidan på personen utan ser man att någon har de dyraste så tänker man liksom amen gud hen har ju den dyraste samshield hjälmen och dom snyggaste dyraste ridstövlarna så hen rider säkert jätte bra. Det är likadant med kläder som utrustning och man kollar mycket på varandras saker.

Det kan vara bra att tänka på att ridsporten är väldigt kostsam hur man än vrider och vänder på det och därför tycker jag att man ska tänka på det för alla har ju tyvärr inte råd med det dyraste, vissa kämpar hur mycket som helst för att de ska ha råd att kunna rida en termin på ridskola så jag tycker verkligen det är helt fel att tänka på vad man har på sig i stallet bara man har något som man tycker är bekvämt och skönt. Med det sagt så har jag bestämt mig för att strunta i vad alla andra tycker både i stallet och utanför och det tycker jag att du också ska göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag lever, jag har varigt super förkyld hela den här skolveckan (måndag - fredag) vilket har varit väldigt tråkigt då jag har missat två prov, en ridlektion, en fotbollsmatch, en fotbollsträning och en inlämningsuppgift så nu har jag saker att göra på lovet som jag trodde skulle bli helt pluggfritt, men ikke sa nicke jag kommer inte undan.
Det är galet tråkigt att bara sitta hemma som jag har gjort i fem dagar nu, jag har inte vart ute en enda gång på fem dagar så imorgon blir det att gå ut och träna om jag har orken till det och har ni tur så får ni bilder

Likes

Comments

Ida Gustafsson heter jag och jag är en 13 snart 14 - årig tjej som brinner för ridning och fotboll, jag är ridskoleryttare och rider på en ridskola i Norrköping, min favorithäst där heter Holmtebo Brenda, kallas för Brenda. Jag rider för att jag tycker det är kul, men jag spelar även fotboll i ett lag som heter Smedby AIS och inom fotbollen har jag stora drömmar och mål. De flesta som känner mig beskriver mig som en glad, snäll och rolig person och det hoppas jag kunna förmedla i bloggen men även vara personlig och dela med mig av mina åsikter.
Hoppas du trivs och tycker min blogg låter intressant, lämna gärna en kommentar!

Likes

Comments