Hej søde læsere,

Her i påskeferien har jeg været i København med min veninde Louise. Det er altid lækkert at komme et lille smut væk hjemmefra. Her ser i lidt stemningsbilleder fra turen!

Jeg håber i har haft en skøn ferie og nydt den så meget som vi har!

Kys

Likes

Comments

Heeyy skønne læsere

Her har jeg samlet en masse mega fede Instagrams som jeg virkelig mener er et must at følge, og derfor rigtig gerne vil vise til jer.

Thilde Bunch

Denne her smukke pige her helt klart værd at følge! Hendes profil er fyldt med lækre ferie billeder, billeder af hende og hendes veninder og så elsker jeg den specielt, fordi hun gør den meget personlig, samtidigt med at hun jo så bare er mega goals!

Find hendes Instagram HER


Freja Wewer

Freja Wewer kender i jo nok allesammen godt. Hendes instagram er sådan en man aldrig går ud af, uden lige at følge først. Hendes profil er fyldt med lækre outfit billeder, og så også uden at det ser for opstillet ud.

Find hendes Instagram HER


Kiva Dam

Den her profil opdagede jeg faktisk først idag, da min veninde vidste mig den. Jeg synes hun ligger en masse virkelig pæne billeder op, uden at det ser for organiseret ud. Hun er helt klart også et følg værd!

Find hendes Instagram HER


Ines Bellaz Belaouchi

Den her profil kan jeg rigtig godt lide, fordi den er så personlig. Hun ligger bare ud lidt ud fra de forskellige steder hun nu er henne og så er hun jo også bare mega smuk!

Find hendes Instagram HER


Josefine Hanning Jensen

Josfine her lever at at instagramme, og tager rundt i hele verden for at få taget en masse pæne billeder. Hendes instagram er fyldt med ferie billeder, og hun får det også bare til at se naturligt ud og ikke så opstillet.

Find hendes Instagram HER


Det var alle de instagram profiler jeg lige havde til jer idag. Jeg håber i fandt noget inspiration til hvilke instagrammere i burde gå ind og følge. Hvis i ikke allerede gør det i forvejen må i også rigtig gerne gå ind og følge mig på Instagram


Min profil kan i finde lige HER

xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

SWEATSHIRT // SKO // BUKSER ( SOLD OUT ) // JAKKE

Hey bloggen

Idag vil jeg bare lige hurtigt vise jer mit outfit, der vil selvfølgelig være linket til det hele øverst i indlægget.

Jeg ved godt der ikke er så meget aktivitet her på bloggen fortiden, men jeg arbejder på en masse nye spændene ting.

xx.

Likes

Comments

Heyyy!

I andledning af at det endelig er blevet fredag, tænkte jeg lige jeg ville komme med en masse musik-anbefalinger, her til weekenden. Mange af de her sange har siddet fast i mit hoved hele ugen. Jeg har det desværre sådan, at når jeg først høre en god sang, høre jeg den på repeat om og om igen, til jeg til sidst ikke kan holde den ud mere. Men indtil videre, er jeg altså ikke blevet træt af dem her. God weekend til jer alle


Hear Me Now // Alok, Bruno Martini feat Zeeba. Shape of you // Ed sheeran. All My Friends // Snakehips

Black Beatles // Rae Stremmurd, Gucci Mane. Don't Wanna Now // Maroon 5. Ain't Nobody // Felix Jaehn.

Trust Nobody // Cashmere cat, Selena Gomez, Tory Lane. I Would Like // Zara Larsson


xx

Likes

Comments

Adidas // Nike // Gina tricot

Hey bloggen

Jeg undskylder lige der ikke har været så meget aktivitet her på det seneste,

men jeg har været model for fyns største konfirmandshow, så jeg har været ude og fået taget en masse billeder for dem

hvilket har gjort at jeg så ikke rigtig har haft så meget fritid her på det sidste.

I dag tænkte jeg at jeg lige ville vise jer mine tre y Sweatshirts.

Sweatshirts er seriøst noget af det dejligste at have på og jeg er selv begyndt at gå super meget med dem.

Der vil selvfølgelig været et link øverst i indlægget til alle disse skønne trøjer.

xx

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg håber i allesammen er kommet godt ind i 2017.

Idag vil jeg skrive lidt om nogle af de helt store trends, der har været i år 2016. Og om nogle af de ting, vi alle sammen gik i. Jeg har selv været en del af mange af de her trends, dog ikke alle sammen. Det skal lige siges at mange af disse ting, også var populære i 2015. Så det er ikke helt kun fra i år.


Hvis vi starter i sko kategorien :

Først og fremmest har Puma Suede været en kæmpe trend.. ihvertfald blandt mange unge, både piger og drenge. Altså alle gik virkelig i dem. Jeg har også selv været en del af den her trend, jeg synes de er super fede, og så er det også en virkelig billig sko.

Isabel Marant skoene, var jo også bare noget alle gik i på et tidspunkt. Det var dog også meget i 2015. Jeg var ikke selv en del af den trend. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, de har bare aldrig lige fanget mig, men jeg synes det ser super fedt ud til nogle.

Vans old skool var også en af de sko der trendede helt vildt i 2016, specielt lige her efter sommerferien. Jeg føler ligesom lidt, at de sådan tog over for Puma Suede skoene. Jeg ejer også selv et par af de her sko og jeg synes de er mega fede.


Hvis vi så går over til noget af det tøj der trendede allermest.

Først og fremmest har vi jo denim nederdelen. Som var noget af det ALLE virkelig gik med, der i sommerferien. Jeg har også selv været en del af den her trend, og jeg synes det ser super fedt ud. Specielt sammen med Bands of L.A. bælterne.

Ganni trøjen, kender i jo højst sandsynligt også allesammen. I sommerferien eksploderede instagram, med outfit billeder hvor ganni trøjen blev brugt. Både Lemon, Orange, Purple og Yellow. Personligt kan jeg bedst lide lemon. Jeg ejer desværre ikke en selv, men jeg har overvejet flere gange at købe en. Hvis i ikke har hørt om den, er det sådan nogle hvide T-shirt's med frugter på.

Trasher hoodies. Var jo også en kæmpe stor ting på et tidspunkt, blandt både piger og drenge. Specielt den grå hoodie hvor det sådan stod skrevet med flammer. Jeg ejer selv en Thrasher tee i sort. Selve mærket Thrasher er jo egentlig et skater mærke. Der har også været en masse debat om hvorvidt folk der ikke skatede måtte gå med dem.

I foråret blev Mads Nørgaard trøjerne, og generelt bare stribede trøjer sygt populære. Jeg nåede også selv at anskaffe mig en del. Men den trend gik hurtigt over igen. Så det var ikke meget de blev brugt.

Lige her sidst på året, blev velour også sygt populært. Både bukser, trøjer og kjoler, blev lavet i velour. Jeg ejer ikke selv noget i velour, men jeg synes det kan se super fedt ud, hvis man styler det rigtigt.

Silke nattøj, trendede også meget lige her til sidst. Hvis det bliver stylet på den rigtige måde, kan det godt se rigtig pænt ud. Men de kan også hurtigt se for slasket ud. Hvis man skal gå med sådan et natsæt sådan til hverdag, synes jeg ihvertfald man skal style det med en masse smykker. Og nok ikke tage sneakers på til.


Hvis vi så går over til accesories.

Bands of L.A. bælterne, som jeg nævnte før, har jo også været en kæmpe trend i år. De er både blevet brugt sammen med en masse denim, men også bare til at spice et par sorte basic bukser op. Jeg har selv det sorte og hvide bælte med den røde streg, og jeg synes det ser mega nice ud!

Når man snakker om hvad der trendede i 2015/2016. Kan man ikke komme udenom lala berlin tørklædet. Det blev sygt hurtigt helt vildt populært, og alle havde det bare. Især i sommers var Instagram fyldt op med outfitbilleder, hvor man brugte tørklædet som sjal. Jeg ejer det desværre ikke, men jeg synes det er vildt lækkert.

Zadig & Voltaire taskerne blev jo også sygt populære her i 2016. I kan næsten ikke have undgået at se billeder på instagram med dem. Jeg synes selv det er et mega fedt mærke, og kunne vildt godt tænke mig en taske derfra.

Sidst men ikke mindst har vi jo Daniel Wellington uret. Det var også en kæmpe trend i år. Jeg har selv det helt basic ur i sølv, med den hvide skive og den sorte rem. Men det findes jo også med brun rem. Her sidst på året kom det også med sort skive, hvilket jeg virkelig også synes ser super fedt ud.


Det var lige alle de trends jeg havde i dag. I må meget gerne skrive til mig privat, hvis i vil have en part 2 af dette indlæg. Jeg har nemlig en hel masse fashion trends endnu. Jeg håber super meget at i kunne lide dette indlæg, og så ses vi bare i mit næste


xx

Likes

Comments

Hej skønne læsere!

Jeg håber i allesammen, har har haft en super god jul. I dag vil jeg give jer et indblik, i min garderobe. Jeg vil stille mig selv en masse spørgsmål, omkring mit tøj og min stil. Og så håber jeg, at det kan give jer lidt inspiration, til jeres egen garderobe.


Hvis jeg skulle beskrive min stil med 3 ord.

Min stil er nok først og fremmest, ret basic. Fordi så føler jeg at alt i min garderobe, ligesom kan gå sammen. Og så får man heller ikke, så svært ved at finde outfits. Selvom jeg gerne ville skille mig noget mere ud, kan jeg vidst ikke komme uden om. at min stil nok også er ret mainstream nogle gange. Det sidste ord skulle nok være komfortabel. Jeg kan rigtig godt lide når det tøj jeg har på, er behageligt. Og at man ikke bare render rundt, i en eller anden mega stram trøje bare fordi det ser flot ud . Selvom det dog også sker engang imellem, Heheh.


Mit seneste køb?

Mine seneste køb, må nok være mine grå calvin klein natbukser. De er vildt behagelige, at rende rundt i. Og jeg har stort set levet i dem, hele juleferien. Og så mit sorte Lala berlin net, som jeg faktisk købte idag.


Min yndlings jakke?

Uhh jeg ELSKER virkelig jakker! Jeg tror at jeg indenfor de sidste 2 måneder har købt 4 nye jakker, og trods vejret er ingen af dem særlig varme. Men min yndlings jakke lige nu, må nok være min mørkegrønne ruskindsjakke fra message, som jeg fik i julegave. Hvis i har læst mit sidste indlæg, har i hørt lidt om den. Jeg elsker virkelig den jakke, den er så behagelig at have på. Dog ikke specielt varm, men det går nok.


Mine yndlings par sko?

Som mange af jer nok ved, elsker jeg virkelig sneakers. Og jeg har efterhånden fået lavet, en ret stor samling. Jeg har i lang tid været super glad, for mine Puma suede. Jeg synes de er mega cool. Men nu er de altså blevet overgået. I julegave fik jeg nemlig, et par Vans old skool. De minder ret meget om hinanden, i modellen. Men ja, i kender vel alle sammen godt det med, at når man får et par nye sko, slår de alle de gamle. Både Puma og Vans skoene ligger til 650,- Hvilket jeg synes er super billigt, for et godt par sko, som holder længe.


Yndlings Shoppested?

Mit yndlings sted at shoppe, er nok sidegaderne til strøget. Dog er jeg der ikke så tit.


Basic Musthave

Et basic musthave. må helt klart være min lækre striktrøje fra Envii. Den er virkelig lækker, dog klør den lidt i starten, men man vænner sig hurtigt til det. Min er i den lysegrå farve, men de laver den også i en masse andre farver. Selv overvejer jeg, også at købe den mørkegrønne.


Yndlings Accessorize?

Min yndlings accessorize, må helt klart være mit Daniel Wellington ur. Jeg har det på hver eneste dag, og det sætter bare lige en prik over i`et til et hvert outfit.


Nå nu vil jeg også snart se at smutte i seng. Jeg håber i kunne bruge dette indlæg til noget, og at i fik lidt inspiration, til jeres egen garderobe. Jeg satser på, at der vil komme endnu et indlæg op, inden nytår. Men hvis der ikke gør, vil jeg gerne ønske jer alle sammen godt nytår!

Husk nu at pas på jer selv og på hinanden.


xx

Likes

Comments

Hej alle sammen!

Idag vil jeg vise jer hvad, der står på min julegave ønskeliste. Og vise jer nogle ideer til hvad i kan ønske jer. Og så håber jeg det måske kan give jer lidt inspiration. Dette er dog kun få af alle de ønsker jeg har mig, da jeg tænker jeg ikke ville tage dem allesammen med.


Først og fremmest ønsker jeg mig en ny jakke, da jeg synes det er fedt at få jakker i gave. Fordi man måske ikke lige altid gider at gå ud og bruge 800-900kr. på en jakke. Der har jeg valgt, en super lækker ruskindsjakke fra message. Jeg synes den er mega fed!

Jeg har valgt den i mørkegrøn, da jeg synes det er en mega fed farve. Men den kan også købes i sort, rosa og mørkeblå.


Udover det ønsker jeg mig også et par trøjer. Jeg ønsker mig blandt andet en KENZO tee. Jeg har valgt en af dem fra deres holiday edition, som ligger til 800 kr. Men hvis man nu ikke får for så mange penge, kan man også sagtens finde en masse andre lækre tee`s. Fx Ganni`s lemon eller purple tee, som kun ligger til 400 kr.


Jeg synes også sko er et rigtig godt juleønske og jeg plejer næsten altid selv at ønske mig et par nye sneakers. I år har jeg valgt at ønske mig et par VANS Old skool, bare de helt basic sorte. Jeg synes selv modellen er super fed. Og så er det også et par mega billige sko.


Jeg ønsker mig selvfølgelig også lige et par ting fra Mac. Jeg ønsker mig deres strobe cream i silverlite, jeg synes det er en super god ide at ønske sig hudplejeprodukter i julegave. Da man måske ikke lige altid vil gå ud og bruge 300 kr. på en cream. Derudover ønsker jeg mig også deres Prep ± Prime Fix, som er super lækker til lige at få frisket ansigtet op.


Pernille theibæk`s bog `Dress scandinavian` står også på min ønskeliste, normalt er jeg dog ikke typen der sådan læser bøger. Men jeg synes det her er en super god bog. I bogen forklarer hun blandt andet om hvordan man får den helt perfekte stil, og hvilke items man bare må have.


Jeg ønsker mig også en skuldertaske, da jeg synes de er vildt praktiske lige at tage med hvis man skal ud i byen og shoppe, eller hvis man måske lige skal ud og spise. Der har jeg valgt at ønske mig en fra Zadig et Voltare, den ligger dog lidt i den dyre ende. Men man kan også sagtens finde en masse fede tasker der måske ikke lige behøver at koste en 3000-4000 kr.


Jeg ønsker mig også et iphone cover fra KENZO PARIS, jeg synes det er super fedt. Og det findes i en masse forskellige farver, så der er et til enhver smag. Derudover laver lala berlin, og Malene Birger også nogle rigtig pæne covers.


Smykker er selvfølgelig også et rigtig godt julegave ønske, da det er sjældet man måske lige går ud og bruger en masse penge på smykker. Jeg ønsker mig selv en halskæde fra MOSS Copenhagen, som er super billig. Men der findes jo en masse forskellige slags smykker. Så det handler bare om at finde dem der passer bedst til en selv.


Det var alle de ønsker jeg ville vise jer idag. Jeg håber i kunne bruge dem til noget, eller bare fik lidt inspiration til hvad i selv kunne ønske jer. Vi ses i mit næste indlæg!

xx

Likes

Comments