Heeyy skønne læsere

Her har jeg samlet en masse mega fede Instagrams som jeg virkelig mener er et must at følge, og derfor rigtig gerne vil vise til jer.

Thilde Bunch

Denne her smukke pige her helt klart værd at følge! Hendes profil er fyldt med lækre ferie billeder, billeder af hende og hendes veninder og så elsker jeg den specielt, fordi hun gør den meget personlig, samtidigt med at hun jo så bare er mega goals!

Find hendes Instagram HER


Freja Wewer

Freja Wewer kender i jo nok allesammen godt. Hendes instagram er sådan en man aldrig går ud af, uden lige at følge først. Hendes profil er fyldt med lækre outfit billeder, og så også uden at det ser for opstillet ud.

Find hendes Instagram HER


Kiva Dam

Den her profil opdagede jeg faktisk først idag, da min veninde vidste mig den. Jeg synes hun ligger en masse virkelig pæne billeder op, uden at det ser for organiseret ud. Hun er helt klart også et følg værd!

Find hendes Instagram HER


Ines Bellaz Belaouchi

Den her profil kan jeg rigtig godt lide, fordi den er så personlig. Hun ligger bare ud lidt ud fra de forskellige steder hun nu er henne og så er hun jo også bare mega smuk!

Find hendes Instagram HER


Josefine Hanning Jensen

Josfine her lever at at instagramme, og tager rundt i hele verden for at få taget en masse pæne billeder. Hendes instagram er fyldt med ferie billeder, og hun får det også bare til at se naturligt ud og ikke så opstillet.

Find hendes Instagram HER


Det var alle de instagram profiler jeg lige havde til jer idag. Jeg håber i fandt noget inspiration til hvilke instagrammere i burde gå ind og følge. Hvis i ikke allerede gør det i forvejen må i også rigtig gerne gå ind og følge mig på Instagram


Min profil kan i finde lige HER

xx

Likes

Comments

Heyyy!

I andledning af at det endelig er blevet fredag, tænkte jeg lige jeg ville komme med en masse musik-anbefalinger, her til weekenden. Mange af de her sange har siddet fast i mit hoved hele ugen. Jeg har det desværre sådan, at når jeg først høre en god sang, høre jeg den på repeat om og om igen, til jeg til sidst ikke kan holde den ud mere. Men indtil videre, er jeg altså ikke blevet træt af dem her. God weekend til jer alle


Hear Me Now // Alok, Bruno Martini feat Zeeba. Shape of you // Ed sheeran. All My Friends // Snakehips

Black Beatles // Rae Stremmurd, Gucci Mane. Don't Wanna Now // Maroon 5. Ain't Nobody // Felix Jaehn.

Trust Nobody // Cashmere cat, Selena Gomez, Tory Lane. I Would Like // Zara Larsson


xx

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg håber i allesammen er kommet godt ind i 2017.

Idag vil jeg skrive lidt om nogle af de helt store trends, der har været i år 2016. Og om nogle af de ting, vi alle sammen gik i. Jeg har selv været en del af mange af de her trends, dog ikke alle sammen. Det skal lige siges at mange af disse ting, også var populære i 2015. Så det er ikke helt kun fra i år.


Hvis vi starter i sko kategorien :

Først og fremmest har Puma Suede været en kæmpe trend.. ihvertfald blandt mange unge, både piger og drenge. Altså alle gik virkelig i dem. Jeg har også selv været en del af den her trend, jeg synes de er super fede, og så er det også en virkelig billig sko.

Isabel Marant skoene, var jo også bare noget alle gik i på et tidspunkt. Det var dog også meget i 2015. Jeg var ikke selv en del af den trend. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, de har bare aldrig lige fanget mig, men jeg synes det ser super fedt ud til nogle.

Vans old skool var også en af de sko der trendede helt vildt i 2016, specielt lige her efter sommerferien. Jeg føler ligesom lidt, at de sådan tog over for Puma Suede skoene. Jeg ejer også selv et par af de her sko og jeg synes de er mega fede.


Hvis vi så går over til noget af det tøj der trendede allermest.

Først og fremmest har vi jo denim nederdelen. Som var noget af det ALLE virkelig gik med, der i sommerferien. Jeg har også selv været en del af den her trend, og jeg synes det ser super fedt ud. Specielt sammen med Bands of L.A. bælterne.

Ganni trøjen, kender i jo højst sandsynligt også allesammen. I sommerferien eksploderede instagram, med outfit billeder hvor ganni trøjen blev brugt. Både Lemon, Orange, Purple og Yellow. Personligt kan jeg bedst lide lemon. Jeg ejer desværre ikke en selv, men jeg har overvejet flere gange at købe en. Hvis i ikke har hørt om den, er det sådan nogle hvide T-shirt's med frugter på.

Trasher hoodies. Var jo også en kæmpe stor ting på et tidspunkt, blandt både piger og drenge. Specielt den grå hoodie hvor det sådan stod skrevet med flammer. Jeg ejer selv en Thrasher tee i sort. Selve mærket Thrasher er jo egentlig et skater mærke. Der har også været en masse debat om hvorvidt folk der ikke skatede måtte gå med dem.

I foråret blev Mads Nørgaard trøjerne, og generelt bare stribede trøjer sygt populære. Jeg nåede også selv at anskaffe mig en del. Men den trend gik hurtigt over igen. Så det var ikke meget de blev brugt.

Lige her sidst på året, blev velour også sygt populært. Både bukser, trøjer og kjoler, blev lavet i velour. Jeg ejer ikke selv noget i velour, men jeg synes det kan se super fedt ud, hvis man styler det rigtigt.

Silke nattøj, trendede også meget lige her til sidst. Hvis det bliver stylet på den rigtige måde, kan det godt se rigtig pænt ud. Men de kan også hurtigt se for slasket ud. Hvis man skal gå med sådan et natsæt sådan til hverdag, synes jeg ihvertfald man skal style det med en masse smykker. Og nok ikke tage sneakers på til.


Hvis vi så går over til accesories.

Bands of L.A. bælterne, som jeg nævnte før, har jo også været en kæmpe trend i år. De er både blevet brugt sammen med en masse denim, men også bare til at spice et par sorte basic bukser op. Jeg har selv det sorte og hvide bælte med den røde streg, og jeg synes det ser mega nice ud!

Når man snakker om hvad der trendede i 2015/2016. Kan man ikke komme udenom lala berlin tørklædet. Det blev sygt hurtigt helt vildt populært, og alle havde det bare. Især i sommers var Instagram fyldt op med outfitbilleder, hvor man brugte tørklædet som sjal. Jeg ejer det desværre ikke, men jeg synes det er vildt lækkert.

Zadig & Voltaire taskerne blev jo også sygt populære her i 2016. I kan næsten ikke have undgået at se billeder på instagram med dem. Jeg synes selv det er et mega fedt mærke, og kunne vildt godt tænke mig en taske derfra.

Sidst men ikke mindst har vi jo Daniel Wellington uret. Det var også en kæmpe trend i år. Jeg har selv det helt basic ur i sølv, med den hvide skive og den sorte rem. Men det findes jo også med brun rem. Her sidst på året kom det også med sort skive, hvilket jeg virkelig også synes ser super fedt ud.


Det var lige alle de trends jeg havde i dag. I må meget gerne skrive til mig privat, hvis i vil have en part 2 af dette indlæg. Jeg har nemlig en hel masse fashion trends endnu. Jeg håber super meget at i kunne lide dette indlæg, og så ses vi bare i mit næste


xx

Likes

Comments