Förlåt! Jag har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden att jag hel enkelt inte har haft tid för min bästa kompis ska byta skola så jag har försökt vara med henne så mycket som möjligt. Sen har även nationella proven börjat så vi har haft flera på rad denna vecka och det inte är roligt sen har vi även läxor vi måste sköta och sen har man även akteviteter på kvällarna så man hinner inte så mycket på dagarna och det är jag ledsen för.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag vet att jag inte har lägt upp något men det har varit så mycket nu över jul med alla julklappar och sånt. Så nu min fråga till er, Vad har ni fått i julklapp? ni får gärna svara på frågan och följa min blogg för nu kommer det bli bättre upptatering. Så vad har alla gjort i jul då? Själv har jag firat jul med min släkt och varit med mina vänner och lite sånt.

Likes

Comments

Förlåt om jag inte har uppdaterat på väldigt länge och att jag har tagit bort alla mina inlägg men jag har tänkt att börja uppdatera igen fast mycket oftare och jag gör så gott jag kan om det inte kommer upp något inlägg så är det för att jag Inte haft till gång till mobilen eller vårt nät vi har hemma.... Men jag försöker.. Och snälla om du inte har något snällt att säga eller skriva så säg det eller inte skriv det inte......


  • 11 Readers

Likes

Comments