Ja​g får panik på att alla ska hålla på och banta! Seriöst ät rätt och träna ordentligt.

Vad är grejen med att världen har målat upp världens konstigaste kropps ideal? Man ska vara smal som en pinne vara lång som ett träd! Varför? Många kvinnor (och män) ser inte naturligt ut såhär och har därför börjat banta.

Kroppen behöver den näringen som finns i maten som många bantningsmetoder väljer bort. Självklart är inte alla bantnings metoder dåliga men istället för att välja bort mat ska man balansera sin kost. Har du någonsin hört om tallriks moddelen? Om inte borde du verkligen kolla upp den. Om du nu ska träna T. Ex. Styrke träning så behöver du mer protein. Då ska du äta mera T.ex. kött.

Om du nu vill ha en fin kropp så borde du börja träna. Istället för att banta, eftersom att kroppen ställer in sig på den dieten och när du börjar äta vanligt igen så kommer kroppen ta åt sig allt från det du har valt bort och därför blir det lätt att man går upp i vikt.

Det finns olika sorters träning t. ex. Fett bränning, styrke träning och konditions träning. Konditions träning och fett bränning är ofta ganska lika. Om man springer så bränner man fett och övar upp sin kondition. Att gå är också bra för att bränna fett. Styrke träning är ofta annorlunda. Om man nu ska träna styrke träning så finns det ju protein pulver som kan hjälpa istället för att äta massa kött.

Man ska inte glömma dem som vill gå upp i vikt heller. Om man nu vill gå upp i vikt så är det mer protein och kolhydrater som gäller.

Jag anser själv inte att man är överviktig för ens det hindrar dig att göra det du gillar. Så skit i det här dumma idealet och var dig själv.

Likes

Comments