Äntligen kan man pusta ut lite! Dagen har gått i 190 sen jag vaknade imorse...
Många telefonsamtal sen till farmor och vidare in till stan för att göra 1000 saker, tåget hem några timmar senare efter att jag stressat klart i stan, hemma i 30 minuter för att sminka mig osv sen 40 min senare på tåget till Göteborg igen. Shit!
Nu ska jag på Musikal med en otroligt saknad vän sen blir det inspark för mina små ettor!
En bra men stressig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter på Sveriges mest långsamma buss in till matchen och får lite smått panik eftersom att den börjar om 25 minuter och vi är inte ens i stan än...
Förhoppningsvis blir det en vinst och då kommer denna helgen bli den bästa helgen på året!!
Igår va vi på trädgårn och hade hur kul som helst verkligen!
Imorgon blir det skola i några timmar sedan en storstädning i mitt rum och kanske möblerar om lite också för trivs inte riktigt med hur allt är placerat just nu.

Skriver efter matchen
Puss och kram

Likes

Comments

Gårdagen gick från total katastrof till den bästa kvällen på året...
Och nu sitter vi på bengans och väntar på Hurula. Detta är en bra helg!

Igår drog vi in till Liseberg och såg på augustifamiljen som firade 10 år. Det var helt underbart!!
Nu sitter vi och väntar på att Hurula ska börja spela och vi är så himla glada! Vädret är perfekt och livet är på topp!
Ikväll blir det trädgårn med underbara människor och imorgon är det Gais.
Riktigt bra uppladdning inför veckan!

Likes

Comments

Hallå på er!
Nu när skolan har börjat så hade jag egentligen tänkt att jag skulle blogga mer regelbundet men så har det ju verkligen inte blivit... Jag ska försöka bättra mig.
Igår efter Gais matchen så träffade jag Håkan och jag trodde jag skulle dö. Efter lite småprat,bild och en kram så höll jag på att svimma!
Kvällen fortsatte och det slutade med att jag och mina underbara vänner hamnade på excet. Det blev en lång men väldigt lyckad natt!
Idag står det städning på schemat!
Puss

Likes

Comments

Godmorgon! Klockan ringde 6 imorse men jag var otroligt trött så det slutade med att jag gick upp klockan 7 och tig bussen 07.45 in till Göteborg. Wilma börjar på en ny skola idag så jag kände att jag kunde åka in med henne så att hon slapp vara nervös själv. Så jag följde henne till skolan och är nu i Göteborg och väntar tills hon slutar skolan. Jag har fått skickat iväg några mejl och lite annat så något bra har jag fått gjort nu på morgonen ändå. Vid halv 5 Sk jag fixa mina fransar igen äntligen och sen ska jag förhoppningsvis träffa min mamma i stan. Imorgon börjar skolan för mig och jag är inte jätte sugen men det är sista året så det är bara att köra på helt enkelt.
Hoppas ni får en bra dag!
Kram

Likes

Comments

För några kvällar sen så gick jag från bussen och skulle möta Filip en liten bit bort när en kille körde förbi mig saktade in och vevade ner rutan. Jag gick med hörlurar så jag hörde inte att bilen kom och när jag märkte att han saktade in för att prata med mig började mitt hjärta slå väldigt fort. Jag tog ur ena hörluren och han frågade vart jag skulle och om de va långt dit. Jag förklarade att jag skulle möta Filip och att det inte alls var långt dit. Han frågade om han skulle köra mig dit och mina första tankar var att han tänkte kidnappa mig, våldta mig eller något liknande. Det är jävligt obehagligt att det ska behöva vara så i dagens samhälle, Egentligen kanske han bara ville vara snäll och han kanske tänkte att jag som ensam tjej inte skulle gå ute själv eller något liknande. Det är väldigt obehagligt att jag som ung tjej ska behöva vara rädd så fort jag ska gå någonstans själv. Att jag ska vara rädd för att några killar ska misshandla mig, våldta mig eller liknande saker. Jag är absolut ingen tjej som hatar män! Men män i grupp skrämmer mig, män som saktar in när dom kör förbi mig, män som går efter mig när jag går själv ute på kvällen det är något jag är otroligt rädd för. Så fort jag ska gå någonstans själv ser jag alltid till att ha ett nummer uppe som jag kan ringa ifall att det skulle hända mig just den kvällen. Jag hatar att det ska behöva vara såhär!
Jag hatar att så många tjejer ska känna sig rädda för att gå ut. Jag hatar att killar som absolut inte har tänkt göra något mot oss ändå blir stämplade och att vi tjejer ändå är rädda för er. Fan det är 2016. Ska det verkligen vara såhär?

Ta hand om er!

Likes

Comments

Jag är tillbaka!

Sista veckan på sommarlovet och det känns inte som att jag har haft sommarlov ens? Jag går in på mitt sista år och börjar redan räkna ner dagarna till studenten...

Idag så ska jag och min lillebror äta i Göteborg och senare ska jag möta upp Isak och då blir det bio!
Imorgon är det derby och jag är väldigt nervös!!
Äntligen har vi fått lite sommar här i Sverige vilket verkligen behövs.
Slänger in lite bilder från sommaren.
Puss och kram

Likes

Comments

Just nu sitter vi på pinchos och har precis ätit väldigt god mat.
Filip fyller 20 idag så det firar vi med en Gais match.
Så nu har ekan tänkt skriva något sånt där gulligt grattis till min underbars pojkvän men eftersom att jag är med dig så känner jag att jag hellre pussar lite extra på dig istället.
Jag älskar dig prinsen ❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Helgen har spenderats i Köpenhamn med min mamma för er som har missat detta.
Det har varit galet varmt idag på både dagen och nu på kvällen/natten så det kommer bli lite svårt att sova. Idag har vi åkt runt med buss lite överallt. Bland annat så va vi en sväng i Christiania och kollade runt innan vi tog bussen tillbaka hit. Nu på kvällen har vi shoppat, ätit och vara haft det hur mysigt som helst! Livet är Gucci helt enkelt. Imorgon har vi hela dagen här då vi tar tåget hem vid halv åtta på kvällen så imorgon väntas mer shopping! Godnatt
Puss och kram

Likes

Comments