Idag jobba jag första dagen efter lite minisemester. Så nu ska jag minsann bara jobba två veckor till sen går jag på lite riktig semester tillsammans med min syster.
Kommer bli så välförtjänt, en tripp till vårt fina Göteborg väntar om allt går som det ska. Vilket jag ser fram emot så mycket!
Det är något med den staden som får mig att bara bli så lycklig i hela kroppen.

Har på tal om något helt annat en liten promenad hem från min busshållplats och ser min lägenhet hela tiden.. Kände ett sånt jäkla lugn och rus. Jag trivs så och mår så bra. Bättre än på länge.
Visst..trodde nog inte jag skulle bo själv mer men livet vänder och nu mår jag bra. Visst en hel del pengar "slängs" ut varje månad på hyran men på något sätt är det så värt det, för den känslan jag har nu. Den mina vänner. Den är magisk!

Likes

Comments

Vilken lördag.
Började med att mysa med tvilling för att sen möta upp Hanna för pizza och gottis, har legat inne med en jäkla huvudvärk hela dagen så fick bege mig till Johanna där syster var på födelsedagsfirande för att hämta piller. Jag lyckades bli kvar där för massa mys och struntsnack, tackar Carina för thai pillret som fick mig någorlunda pigg..glad att jag blev kvar, så mycket energi människor ger mig. Blir så glad att kvällen blev som det blev trots min satans huvudvärk.

En annan sak, ta verkligen hand om varandra. Umgås med dom som ger er energi och se inte skit i allt man gör. Livet är kort, jävligt kort.
Vet inte vad jag skulle gjort utan min syster i såna här lägen när mycket bara vänds upp och ner.

  • 21 readers

Likes

Comments

Vaknade upp till ett litet ruskigt Helsingborg. Gråa moln och inget höjdarväder alls.
Det bästa med det är självklart alla mina tända ljus och att äta frukost framför tvn och bara mysa ner sig med alla filtar och kuddar i soffan 😊

Gårdagen bjöd på taco och fotboll med tvilling och Emma, en mysig kväll helt enkelt. Nu ska jag njuta av min kopp kaffe och bara vara ett slag.

På tal om något helt annat, är det någon mer som är så svag för Carolina Gynnings produkter? Jag är så såld 😍 haft ögonen på en filt länge nu.. Kanske ska unna sig den 😏
Puss på er!

Likes

Comments

Hej på er.
Jag ska kanske börja med att presentera mig. Ida heter jag och är en 24årig glad tjej som bor i min lilla 2a här i sundets pärla, Helsingborg. Låter som en originell presentation va ?
Hoppas ni följer med på mina äventyr för detta kan fan bli roligt😎

Idag bjuder jag på lite lägenhetsbilder och en chockad tvillingsyster som eventuellt fått lägenhet 😘💪🏻

Puss på er!

  • 31 readers

Likes

Comments