2017 BUCKETLIST/GOALS
• Först och främst - resa till Australien. Det står högst upp på min bucketlist 2017 eftersom jag åker snart. Så snart kan jag checka av det! Galet!

• Gå på summerburst i Stockholm,

• Börja plugga till hösten.

• Flytta hemifrån till hösten.

• Hålla igång med yogan och träningen.

• Fortsätta skriva dagbok. Jag har min dagbok som min bästavän och stöd haha. Skriver ner allt jag känner där. Tankar, olika händelser osv. Ibland brukar jag gå tillbaka och läsa om olika tankar och känslor jag skrev om för ex. Ett år sedan. Man lär verkligen känna sig själv och det tror jag är viktigt. Det kan även vara vara skönt att läsa om något man kände för en dag sedan, sedan inser man att man känner helt annorlunda dagen efter. Rekommenderas!

• Söka ett sommarjobb på ett nytt ställe. Mest för att se vart och vad jag trivs bäst med. Sedan har jag som mål att jobba mycket i sommar. (men även kunna göra mycket annat roligt)

• Ett annat "mål" jag har är att möta min "soulmate." 

Likes

Comments

Idag följde jag med mamma ut i spåret. Alltså skidspåret. Det var underbart väder så vi kom verkligen ut på rätt dag! Nu efteråt mår jag så bra. Även om vi (jag) åkte ganska lugnt och blev omkörd av flera pensionärer var känslan efter så skön. Jag tror även det var på grund utav det fina vädret.

Just nu sitter jag hemma och har så mycket jag ska göra.. dock måste jag på stan och fixa det så tänkte jag göra imorgon. Men ni vet då det bara kryper i kroppen och man vill göra allt nuu. Så känner jag. Stress.

Likes

Comments

Hej på er! Just nu är jag hemma och har sett på SKAM hela förmiddagen. Jag har verkligen (som typ alla andra på denna jord) fastat för den serien. Det jag älskar med serien är att man får lära känna karaktärerna så bra, man får följa med och lära känna deras starka och svaga sidor. Man får även följa med i deras relation och kärleksliv vilket jag tycker är det bästa. Jag brukar sällan ha tålamod att se en serie, men denna fick mig på fall direkt haha.

Jag har iallafall varit sjuk lite till och från under de senaste veckorna. Idag tänkte jag därför passa på att vila upp mig lite och sedan ska jag träffa Johanna! Vi måste passa på träffas så mycket som möjligt innan jag åker. För nu är det inte länge kvar!! Jag är så spänd och nervös, men samtidigt världens gladaste!

Är glad att jag är sjuk nu iallafall och gör bort det. Har två veckor (galet) på mig att bli frisk!!

Likes

Comments

Hej! Åh vilken bra helg jag har haft. Det började i fredags. Dagen började med jobb, sen efter det så åkte jag till Johanna runt 17.00 och fixade mig. Hon fyllde 20 år så självklart skulle det firas! Blev bjuden på choklad och massa gott där, bubbel bland annat. Det fick mig på så bra humör eftersom jobbet var lite stressigt, så det var underbart! Sedan fortsatte hela kvällen i samma bra spår.

Det är galet att jag och Johanna fyller 20 detta år! Ibland beter vi oss som små tonåringar men jag gissar att det är det som gör att vi har så roligt tillsammans. Min bästabästa vän!Likes

Comments

Jag firade in år 2017 med en toppen helg i Hemavan! Det var sjukt roligt att få träffa nytt folk, hänga med mina tjejer och festa. Jag ser verkligen framemot detta år. Vilka personer kommer jag lära känna? Vart kommer jag att resa? Flytta? osv. Så spännande!!

Här kommer iallafall lite bilder ifrån helgen! Är redan taggad på att göra om det nästa år!


Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag på Scandic hotel i Sundsvall. Jag har nämligen varit här hela helgen och gått en kurs. Som jag väntat på detta! Jag åkte ner hit i fredags och åker hem imorgon måndag. Men jag kan bara säga - wow! Vilken underbar helg jag haft. Långa dagar och kvällar med mycket att ta in. Men jag är så glad att jag följde mitt hjärta och åkte ner hit. För så mycket fint jag varit med om önskar jag alla. Så från denna helg tar jag mig väldigt mycket kunskap och massa kärlek. Tänk att jag hamnade just här. Så roligt!

(Har knappt tagit några bilder, eller använt mobilen alls... men en bild från fredagkväll här i Sundsvall och en bild från bilfärden hit haha)

Likes

Comments

Hej! Hur är det med er? Med mig är det bra. Jag känner mig mycket piggare och gladare nu än vad jag gjorde för en vecka sedan. Höst/vinter mörkret har nästan tagit all min energi.. eller jag vet inte om det varit det, men någonting har det varit iallafall. Men än så länge så har min helg varit super bra! Jag har så många saker att vara glad över just nu!

Helgen började med en super bra dag igår. Jag och Felicia åkte upp till Umeå runt 11 och gick lite på stan, lunchade och mötte upp Elin. Har inte sagt det med vi tre ska ju snart åka iväg låångt bort från Sverige, så vi fixade visum igår! Så himla roligt. Det känns så roligt att få åka iväg med Elin och Felicia också. Jag tror det kommer bli hur bra som helst och ni anar inte hur mycket jag längtar! På kvällen väl hemma i övik igen var det kalas med hela släkten!

Sen idag så jobbade förmiddag och när jag slutade åkte jag till gymmet. Brukar inte vara så effektiv alla lördagsförmiddagar kan jag säga haha. Så nu blir det lite vila innan jag åker till Amanda ikväll!

Likes

Comments

Jag har sett framemot denna helg länge nu så därför är jag extra fredagsglad idag! Imorgon ska vi fira Felicia och Ella och det ska bli så roligt att få träffa dem, och alla andra tjejer såklart.

Annars funderar jag mycket på framtiden. Vart befinner jag mig om 10 år? Om 1 år? Hjärnan går på högvarv. Många beslut ska fattas och ett val kan göra en stor skillnad. Jag tycker det är så svårt att välja. Och då inte bara välja yrke utan välja allt annat. Det finns ju så mycket. Länder, städer, personer. Jag tror jag vet så mycket om vad jag vill men vissa dagar vet jag inget alls. Tur så behöver jag inte bestämma mig just nu!

Vill säga grattis till Felicia här också. Min bästavän! Hoppas du haft en super bra födelsedag idag så ska vi skåla för dig imorgon!

Likes

Comments

Hej! Idag tog jag tag i och rensade min garderob efter flera veckor. Det tog sin tid men tillslut blev jag klar. Så nu är jag nöjd! Mer ordning gör det lättare och mer inspirerande. Får se hur lång tid det håller sig denna gång.

Likes

Comments

Hallå! Under denna helg har jag, Felicia och Ella varit uppe i Ellas stuga i Saxnäs. Jag har aldrig varit där förut men åh så fint det var! Det var behövligt att få andas lite fjälluft, vara ute och få ta det lugnt. Jag älskar naturen och längtar så mycket tills jag ska få köpa mitt egna lilla (stora) hus på landet.

Likes

Comments