Vardag

Hur fint? Detta ställe kallas bunkers el carmel. Såå himla fint ställe! Jag är så glad vi gick dit upp. Som ni ser är det en utsiktsplats över staden och det verkar även vara något historiskt bakom den gamla byggnaden? Det fanns skyltar med information men tyvärr stod allt på spanska.. lite tråkigt. Otroligt fint var det iallafall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Här är lite bilder från vårt nuvarande boende! Här bor vi verkligen bra. Men tyvärr är det bara en kort period vi kan bo här. Så förhoppningsvis flyttar vi inom den kommande veckan! Vi har hittat en lägenhet där vi kan bo ett längre tag, i ett bra område. Vi ska på visning på den senare. Håller tummarna att vi får den!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Just nu ligger jag och Felicia trötta i sängen. Vi har haft en jätte bra söndag idag med sol och 25 grader. Så skönt! Hoppas verkligen värmen håller i sig! Iallafall i någon vecka till.

Klockan är just nu runt 20.00. Så snart ska vi sova. Jag kan knappt fatta att vi redan sovit här i tre nätter!? Trivs så himla bra redan. Barcelona är verkligen en fin stad!

Likes

Comments

Vardag

Nu är vi framme i Barcelona! Det första vi gjorde igår kväll när vi kom fram var att åka till vårt boende. Vi gick en promenad runt området för att titta runt och landa lite, sen somnade vi. Det är riktigt fint här! Både staden och vårt boende. Tänkte faktiskt visa bilder på vårt boende framöver!

Men nu när vi är på plats känns allt mycket mer avslappnat. Jag har ju aldrig varit i denna stad förut. Men återigen, oj vad fint det är här! Idag har vi mest gått runt i stan och nu ska vi äta middag. Vi hörs!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Just nu är vi påväg till vårt andra äventyr detta år. Jag och Felicia sitter på Arlanda och har precis lämnat av Denice som flyger vidare till Australien. Hann inte riktigt krama hejdå till henne då allt blev så stressigt. Men vet att du Denice kommer få det hur bra som helst, jag önskar dig lycka till ännu en gång! <3

Men snart lyfter vi mot Barcelona. Det känns såå bra just nu. Det är en speciell känsla att sitta på Arlanda och vara påväg mot ett nytt stort äventyr. Jag vet ju inte riktigt vad som väntar. Men ni ska få följa med mig på detta!

Vi hörs i Spanien!!

Likes

Comments

En helg i somras åkte jag, Sanna, Oscar och Jacob till Sundvall. Till sensommar festivalen. När jag ser tillbaka på det är jag såå glad och tacksam över den helgen. Vi bodde i en lägenhet och hade så roligt! Under den perioden var jag mitt uppe i massa jobb och det hände massa saker. Jag är så glad och tacksam att de tog med mig dit! När man är ledsen finns det inget bättre än vänner som får en tänka på annat och som finns där. När man är ledsen märker man också hur bra vänner man har! Detta var en av de bästa helgerna i somras trots allt! <3

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Jag har haft en riktig lyckad helg med mina tjejer så tänkte berätta vad vi gjort! I fredags åkte några av oss till Ella för en riktig tjejkväll. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Så behövligt och inspirerande!! Mina vänner är mina förebilder! Åkte hem vid 11 ungefär och somnade direkt. På lördagen möttes jag, Sanna och Bea på stan för lunch och fortsatt pratande haha.

Mot kvällen åkte jag till Bea utan några speciella planer. Kvällen slutade iallafall på Allstar hehe och oj vad roligt vi hade det. Sista utekvällen här i Ö-vik på ett tag. Under söndagen var jag inte så effektiv, men åkte iallafall till farmor på kvällen. Kommer inte träffa henne på ett bra tag framöver pga resan! Är riktig glad att jag fick en bra sista helg här hemma. <3

Likes

Comments

Hej! Hur har ni det? Med mig är det bra. Måndag idag och ny vecka. För mig innebär det en vecka närmare tills jag flyttar! Det känns såå bra att få testa något nytt. Samtidigt lite nervöst! Men nu är det verkligen nära.

Iallafall så har jag haft det jätte bra denna helg. Vi tjejer hade planerat en kräftskiva så på lördagen åkte vi till Felicia och sov där till söndag. Åh vad jag kommer sakna alla då jag flyttar. Tur att jag får två av dem med mig! Var så mysigt att sitta och prata om allt sent inpå kvällen. Ikväll ska vi ses hos klara för att titta på idol!

Innan vi åkte i lördags så fick jag ett ryck och klippte hål i mina svarta (gamla) jeans. Haha. Blev faktiskt riktigt nöjd!!

Satt och pratade ett tag innan vi började med kräftskivan. Som fick bli middagen!

Vinterjackorna på!! Haha. Det var inte många grader ute.

Likes

Comments