Redan söndag? Helgen går alldeles för fort. Men jag har haft det jätte roligt i helgen och har roliga planer i veckan så vad gör det? Tänkte visa er lite bilder iallafall. I fredags firade vi Evelina som fyllt 20 år! Det var en jätte fin kväll ute och hon hade fixat riktigt fint. Igår kväll bjöd vi Felicias familj på middag. Det var så mysigt! Så jag har haft två riktigt roliga kvällar i rad.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har världens bästa vänner! Har skrattat så mycket hela dagen! Hade inga planer när jag vaknade och ändå blev dagen så lyckad!!Träffade Johanna för att äta lunch på stan. Sakta övergick det till kaffe-kickar och även lite shopping. Älskar att få prata med henne, min kloka och roliga kompis!

Lyssnade faktiskt på en podcast tidigare som tog upp hur viktigt det är med rätt vänner! Jag har stött på både och, men är så tacksam att jag just nu har vänner som tar fram det bästa ur mig. Vänner är något som man ska vara noga med! Ska snart åka till Felicia och vara med henne och Denice, saknar dem! Där har vi bra vänner. Tänk att jag och Felicia var med varandra i 10 veckor sträck i Australien.

Likes

Comments

Vardag

Heej! Nu var det ett tag sedan! Det blev en liten oplanerad bloggpaus. Jag hade inte tänk att det skulle blir ett så långt uppehåll utan det bara hände. Tror att det rann ut i sanden i samband med att sommaren kom, tyvärr!

Men vad gör jag nu då? Vad händer i mitt liv? Jag har jobbat 4 veckor in på sommarschemat och har 4 veckor kvar. Jag tycker att det går bra men det går såklart olika från dag till dag. Som det är med allt! Men jag tycker i alla fall att jobbet är roligt och i helhet så går det bra! Jobbet är ett sådant ställe där jag får fokusera på andra saker än det som pågår privat, så jag är så tacksam! Har även varit på några äventyr med kompisarna och haft roligt med dem under den senaste tiden!

Just nu ska jag sova! Jag har jobbat hela helgen så imorgon, måndag, är jag ledig. Det är det bästa med att jobba helg!!

Likes

Comments

Hej på er! Är äntligen hemma! Och här tänker jag stanna ett tag. Det har varit så mycket de senaste veckorna. Jag har åkt fram och tillbaka konstant känns det som och det medför ju att rutinerna försvinner. Det känns som jag tappar bort mig själv när jag inte är hemma. Med träningen, kosten och allt annat. Känner att det påverkar mitt mående riktigt mycket. Därför känns det jätte bra att nu hitta tillbaka till balansen!

Men, till helgen då! Jag och Sandra fick inte nog av yran utan bestämde oss hastigt för att åka till Summerburst i Stockholm! Fort gjort. Var jätte roligt att hänga med Sandra också. Har redan bokat in nästa år, så på återseende bursten!

Likes

Comments

Vardag

Har tjejerna att tacka för denna helg! Brännbollsyran sviker aldrig! Hade såklart väldigt höga förväntningar för jag hade taggat upp i hur många veckor som helst. Men det vart ändå så lyckat. Jag har verkligen de bästa och galnaste kompisarna! Är så tacksam! 

Vi började iallafall med att åka upp i torsdags för att hinna med förfesten, eller warmup som det kallas. Sen åkte vi hem på söndag eftermiddag. Älskar att inviga sommaren med yran.

Hängde på ängarna på dagen. Kollade på brännboll och träffade folk osv!

Sen var det ju middag och förfest innan vi åkte till själva festivalen! Tack alla ni som gjort helgen till den bästa!

Likes

Comments

Vardag

De sista timmarna i Paris innan vi flög hem!

Är återigen hemma i Sverige! Jag är mer än nöjd över denna resa med familjen. Det är alltid så roligt att få vara med Emelie också! Vi hinner ju inte ses så ofta eftersom hon pluggar nere i Uppsala.

Här hemma har det hunnit bli sommar och jag räknar ner dagarna till brännbollsyran! Idag är det 8 dagar kvar. Längtar!!

Likes

Comments

Vardag

Igår blev det en så kallad resedag! Vi åkte och hämtade upp Emelie i Uppsala och sedan mot Arlanda och vidare till PARIS! Här ska vi vara över helgen!

Det är en sådan mysig stad!! Emelie tog med mig på en springtur imorse innan frukosten. Är så trött nu! Vi sprang längs en jätte mysig sträcka och kom fram så vi såg Eiffeltornet. Idag har gått och sett några av alla sevärdheter och även hunnit shoppa lite. Det tar aldrig slut på affärer här känns det som. Riktigt mysigt!

Likes

Comments

Vardag

Veckans höjdpunkt
Ska jag nämna en så nämner jag mellomyset i lördags med Ella och Felicia! Men jag har haft en bra vecka med många små höjdpunkter.

Veckans motgång
Hm.. jag har känt mig riktigt morgontrött denna vecka. Har varit riktigt tungt att kliva upp vissa dagar och sen har jag sovit ganska oroligt.

Veckans sång
Satt i bilen i veckan och hörde en jätte glad låt!! Det enda jag hörde av texten var "club going up on a tuesday". Berättade detta för Johanna och självklart hade hon koll på både orginalet och remixer av den. "Tuesday" heter låten! Den hamnade direkt på min Spotifylista och blev en ny favvis! Älskar orginalet men även remixen med Drake. Rekommenderas!! Fast vet inte om den är gammal eller ny? Haha.

Veckans begär
Det skulle nog vara gröt som jag har blivit beroende av! Är så sugen på det när jag vaknar.

Veckans tanke
V a d s k a j a g g ö r a t i l l h ö s t ?
Tankarna går fram och tillbaka. Det finns så många möjligheter. Det gör mig galen! Önskar att någon kunde säga till mig: välj den vägen, det är den rätta!

Likes

Comments

Äntligen har min väska kommit! Blev kär direkt då jag såg den på Andrea Hedenstedts blogg. Färgen är så fin och passar perfekt nu till sommaren! Annars har jag nästan bara svarta väskor, så den här bryter av fint hehe. Finns på affären Mango!

Likes

Comments

Vardag

En fråga jag fått ett antal gånger sedan jag kom hem ifrån Australien är "Hur känns det att vara tillbaka till verkligheten?"

Frågan har mig fått fundera över hur verkligheten egentligen tolkas. Just ordet verklighet.

Ärligt kändes tråkigt att vara tillbaka till verkligheten. "Vad ska jag nu göra? I en stad jag bott i 20 år? Jag vill vara kvar i värmen." Nu i efterhand har tänkt mycket på det. Min verklighet i Australien var underbar. Men vad säger att min verklighet här hemma ska vara annorlunda? Är det två olika verkligheter?Jag hoppas ni förstår vad jag menar! Klart det är stora skillnader. Klimatet, vardagen osv. Men det känns som bara för att jag är hemma så "ska" min verklighet ändrats. Jag hade jätte roliga veckor och ibland kan jag säga att jag levde i en dröm, men jag levde ju i min verklighet och där lever jag ju fortfarande.

Med allt detta vill jag komma fram till att en resa (exempelvis) är ju samma verklighet som alltid. Jag älskar att resa. Det är så roligt. Men jag menar det är ju samma liv och samma verklighet som jag lever i nu. Vad är skillnaden egentligen? "Hur känns det att komma tillbaka till verkligheten?"Vad förväntar man sig för svar på en sådan fråga? Vad menas med verkligheten? Finns det mer än en verklighet i ens liv?

Likes

Comments