Vardag

Jag tänkte nämna några saker jag lärt mig under flytten till Barcelona. Samt positiva och negativa saker med att flytta utomlands. Enligt mig själv då! Om det är någon av er som tänkt flytta utomlands eller resa, ska ni veta att de bra stunderna väger upp ALLT. Vi har verkligen haft livets resa. (Igen!)

• Jag har träffat så fina människor. Det är väldigt inspirerande. Några av dem kommer jag aldrig mer träffa.. vissa är från andra länder. Vilket är tråkigt men samtidigt hör det till. Är glad att jag har Felicia och Bea att dela minnena med.

• Jag har lärt känna mig själv ännu bättre.

• Jag har fått uppleva en ny kultur. På tidigare semestrar jag varit på har jag bara fått en överblick över landet. Nu känns det annorlunda. Efter 2 månader i Barcelona är jag mer än tacksam att vara född i Sverige och att jag blivit uppfostrad här. Vi har gratis sjukvård osv. Vi bodde ju lite utanför stan på alla tre boenden och därför att vi fått se mer. Vilket har varit jätte roligt men också jobbigt.

• Efter denna resa har jag lärt mig att inte vara godtrogen. De flesta vi mötte i Barcelona var snälla. Men vissa är mer egoistiska och vill inte alla väl.

• Vattnet är inte detsamma som i Sverige. Vet inte hur mycket pengar jag slösat på vatten??

• Det är jobbigt med förvaring. Visst vi har haft garderober osv att dela på. Men det är inte alls samma som man är van vid hemma.

•Jag har också lärt mig om saker som inte spelar roll. Att skilja på sånt som är viktigt, och sånt som är mindre viktigt. För mig är det vad folk tycker om mig och vissa ytliga saker. Så länge jag har mina närmsta mår jag bra. Har kunnat säga detta förut med, men menar det på ett annat sätt nu.

• När man reser möter man ständigt med nya situationer. När det inte finns någon annan där som kan lösa svårigheterna, då gör man det själv. För man har inget val. Och ju mer man klarar av, desto starkare blir man. Så har lärt mig att ta ansvar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! Hur är det med er? Med mig är det bra!

Jag har ju landat på svensk mark igen. Efter ett äventyr i Barcelona i 2 månader! Helt ärligt känns det lite konstigt att vara hemma i Örnsköldsvik igen men samtidigt så skönt. Jag har varit med om så mycket, men här hemma är allt sig likt. Vilket ändå är skönt. Men jag tycker jag har förändrats och mognat men utåt sätt så märker ju ingen någon skillnad på mig.

Jag har iallafall haft en av den bästa tiden i mitt liv med äventyr dag efter dag! Och även en vardag. Jag tar med mig så mycket minnen, erfarenheter och kompisar från Barcelona. Jag är så glad och STOLT över alla val jag tagit. Jag är också glad över att jag just nu är hemma i Örnsköldsvik och ska börja på ett nytt kapitel i mitt liv!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Sen sist jag skrev här på bloggen har det hänt en hel del för oss. Speciellt för mig och Felicia! Igår ställde vi klockan lite tidigare än vanligt och packade ihop våra saker. För vi skulle nämligen flytta! Äntligen! Det har jag längtat efter. Trivdes inte så jätte bra i det förra boendet. Visst man vänjer sig och vi är ganska bra på anpassa oss. Men ändå!! Det var trångt osv.

Är dock bara en vecka här i det nya boendet, eftersom vi åker hem till Sverige snart. Men känner mig jätte glad. Blir en bra sista vecka! Den nya lägenheten är mycket större och fräschare.

Felicias bror Philip kom även igår. Så himla roligt! Började med att åka till en galleria och sedan turistade vi som galningar. Har gått till alla sevärdheter och fotat lite för mycket. Tycker dock att det var roligt att se alla sevärdheter igen!

Flytten!

Innan vi åkte tunnelbanan hem igen så gick vi till matmarknaden vid ramblan. Köpte dock ingenting utan gick mest och letade smakprover hehe. Sitter hemma nu och letar en film. Efter en intensiv dag blir det perfekt med en lugn kväll! Kram!

Likes

Comments

Vardag

Overkligt att det är 28 oktober!? Varmaste hösten jag varit med om!

I veckan har vi mestadels legat på stranden och i fredags hälsade vi på jobbet! Känner mig verkligen välkommen där! Alla är så glada. Som jag skrivit förut är jag så glad att jag tagit mig hit. Jag blir så inspirerad av alla människor vi har träffat! Tycker det är så himla intressant att få höra olika livshistorier och vad alla har för planer i framtiden, och även dela med mig av mina tankar.

Ikväll ska jag och Felicia åka in till stan för att träffa Wilma x2 och Ida. Bästa tänkbara myskväll!

Likes

Comments

Vardag

Här är lite blandade bilder ifrån min kamerarulle. Fotar ju inte så ofta med kameran då vi är ute på äventyr, så detta är mer personliga bilder!

Likes

Comments

Vardag

Idag har det varit sjukt varmt här i Barcelona. Det ser även ut att hålla i sig hela veckan vilket gillas starkt! Efter två månader i Spanien vill man ju komma hem lite brun iallafall hehe. Så förhoppningsvis kommer vi sola i veckan. Hörde även att det snöade hemma?? Blev så himla glad! Hoppas jag får komma hem till snön och vita träd.

Annars har vi det jätte bra här. Har hängt med kompisar och ätit gott. Njuter för fullt!!

Likes

Comments

Vardag

När det regnar i Barcelona gör vi precis samma sak som vi skulle gjort hemma i ö-vik en regnig dag = fikar.
I torsdags vaknade vi upp till världens oväder. Bea var på jobbet så jag och Felicia satte oss på ett café i närheten. Satt där nästan hela dagen och väntade ut regnet. Gick omgångar till kassan så de som jobbade där tillslut började skratta åt oss haha. Det finns inte många man kan sitta och prata med i flera timmar. Men Felicia är en sån vän. Bästa!

Likes

Comments

Vardag

Dagar som dessa saknar jag inte Sverige ett dugg! Har det så himla härligt här! Jag älskar att vara här med Felicia och Bea. Jag är så glad att vi åkte hit tillsammans!

Som ni kanske förstår har vi varit på stranden idag. Riktigt skönt. Planerna för kvällen var att åka och titta på en känd fontän, men vi kände oss för trötta. Så vi har flyttat fram det och myser hemma ikväll! Tror vi alla behöver vila lite också. Hoppas ni har det bra. Kram!

Likes

Comments

Vardag

Efter mycket funderande har jag och Felicia nu bokat en biljett hem till Sverige. Kommer åka hem om ca 3 veckor så 2 månader totalt kommer det bli här i Barcelona.

Ni förstår inte, det är en dröm att jag just befinner mig i Barcelona med två av mina bästa vänner! Jag mår så bra här. Jag har så roligt varje dag. Därför ska jag ta vara på den sista tiden här. Och framförallt ska jag pussa extra mycket på Bea!

Ni förstår inte hur glad jag är över den erfarenhet jag fått (får) här. Jag är så stolt över mig själv. Har träffat så fina personer som jag kommer sakna så mycket och jag har testat ett jobb jag aldrig skulle testa annars. jag är så glad över alla beslut jag tagit. Nu ska jag njuta och längta till det som väntar på mig där hemma.

Likes

Comments