I julklapp fick jag en s.k "blend and go" en mixer du gör ordning smoothien/vad du vill mixa direkt i en shake eller vad man ska säga haha.. Jag tycker om den väldigt mycket för att jag älskar smoothies och har sällan tid att göra god frukost på morgnarna, därför är detta en såå bra idé!!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Befinner mig just nu i en otroligt fin lägenhet i Gävle hos min morbror och kusin, precis som jag vill bo.. Åh är helt kär i detaljerna!
Likes

Comments

Dagen ska spenderas tillsammans med min vän Maya i Valbo. Måste ha en ny mascara & en cc-cream!! Hoppas ni får en fin dag.


Likes

Comments

Ikväll kommer faktiskt en liten del av släkten hit & äter middag med oss. Det var längesen vi träffades så det ska bli roligt!! Såhär ser jag ut med dåliga mobilbilder om det är intressant att veta.


Likes

Comments

Gårdagen blev inte som planerat, begav mig mot Emma och spenderade eftermiddagen/kvällen tillsammans med henne, Isak & Maya. Sov kvar hos Emma sen & ska nu till & äta en brakfrukost med henne & Isak! Hoppas ni får en bra dag.


Likes

Comments

Jag älskar verkligen we💗it. Att sitta och bläddra bland bilder och drömma sig bort om platser, skor och kläder, sminkningar, allt egentligen! Verkligen roligt. HÄÄÄR hittar ni min sida på weheartit.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Dagen spenderas faktiskt i sängen med min otroligt dryga förkylning, en bra bok och hörlurar. Hoppas er dag bjuder på mer roligheter än min.. Haha! Ha det bra.

Likes

Comments

Hade igår en supermysig kväll med mamma & pappa i Gävle. Vi åt först en bit mat på mingel & bar och gick sedan på bio. Vi såg Micke & Veronica, faktiskt en rolig film!! Åkte sen hem och pratade i telefonen med Evelina i över en timme, hon har varit utomlands i två veckor så det var en del att prata om!

Likes

Comments

Morgonen bjöd på en god frukost och mys i min sköna morgonrock! Jag har gått & dragit på mig en förkylning men ska ikväll försöka pallra mig iväg för bio åtminstone!

Likes

Comments

Jag bor faktiskt i en liten friggebod på gården & den fick sig en liten makeover i veckan. Så här ser det ut i min lilla stuga! 

Likes

Comments