Nu har chocken efter i måndags lagt sig och man börjar inse att sjukvården är helt skev i detta land. Att man skickar hem en tjej som kommer in med buksmärtor, gör ett positivt gravtest när jag väl är på sjukan. Gyn blir inte inkopplade eller dem gör inte ens en skiktröntgen ifall att det är blindtarmen. Och sen inte säga något till mig att jag är gravid och jag fått ett missfall.

Det är bara så skrattretande

Här även kommit igång med träningen igen efter några veckors uppehåll och det känns så skönt. Dock så har jag fått träningsvärk

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var man hemma igen efter en helt underbar helg i Skåne. Jag ville inte åka hem men var tvungen då jag hade läkarbesök idag och intervju imorgon. Men ev så kommer han upp i helgen och då får jag må bra igen. Har inte haft tid till att tänka på allt negativt som har varit innan jag åkte ner. Men när jag kom till Linköping så fick jag sådant tryck över bröstet och då insåg jag att Freke aldrig kommer att komma och möta mig mer vid dörren. Men det gick över efter ett tag då jag insåg att jag tog rätt beslut. Men nu får vi se vad läkaren säger om smärtorna om dem ens vet vad det kan vara.

Fick reda på att första gången jag var på akuten så visade gravtestet positivt. Och dem hade inte sagt något till mig utan bara skickat hem mig. Så tror ni jag fick en chock när gyn läkaren säger att det var ett missfall jag fått.

Vad säger man om Sveriges sjukvård?

Likes

Comments

Vart en spontan resa ner till Skåne i torsdags och det var nog det jag behövde. Inte behöva tänka på alla måsten där hemma eller allt det tunga som precis har hänt. Just nu så är mitt mål att bara få må bra och njuta av tide  jag får med denna person. Och hoppas på att det blir något annat än bara en sommar flirt. Allt känns bra och jag är lite som på rosa moln just nu. Att köra 5-6h var absolut inga problem för mig bara för att få umgås med honom i helgen. Jag kommer att uppdatera er på hur allt går under helgen.

Puss

Likes

Comments

Idag så gick mitt hjärta i tusen bitar. Kl:15.55 så somnade min älskade vapendragare in för sin sista vila.

Likes

Comments

Här varit hemsk och jag har inte fått mycket sömn alls pga smärta och kramper i magen. Ringde vårdguiden imorse och dem så att jag skulle åka in akut om jag fick feber och smärtorna vart värre. Men jag ska prata med vårdcentralen kl:11.00 och hoppas på att få en tid till dem idag eller tidigt imorgon så jag kan bli sjukskriven. För denna semester så vart det inte så mycket gjort som jag ville iaf. För att logga i smärtor var inte planen denna sommar. Så nu håller jag tummarna på att dem gör något åt det.

Meddelar er sen om hur det gick/går

Likes

Comments

Smärtan har bara blivit värre under kvällen. Nu gör det ont i magen/tarmarna när jag kissar också vilket det inte gjort innan. Så blir det inte bättre under natten så kommer det att bli ytterligare ett besök på akuten imorgon.

Men blir det bättre så har jag planerat att börja rensa ur mitt förråd och göra mig av med massa onödigt skit. Slänga ut mitt x saker och bara gå glömma honom för all framtid. Ska även möblera om i sovrummet och sätta upp min sänghimmel som jag köpte här i förra veckan.

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att smärtan är borta imorgon.

God natt

Likes

Comments

Då kom smärtan tillbaka inatt. Massa kramper under hela natten och det har hållt på så hela dagen. Men inte så ont att jag har behövt åka in, men kommer att göra det om det ska fortsätta. Jag orkar inte ha så här ont hela tiden längre. Har gått igenom i huvudet vad jag åt igår som fick det att börja igen och kommer inte fram till vad det kan vara. Men men jag får köra på flytandeföda ett tag till och hoppas på att det blir bättre.

Som jag skrev här om dagen: ska jag behöva gå runt och vara orolig för om jag kan äta eller vad jag kan äta för att det inte ska göra ont?

För det här är ju inte alls bra för min Anorexia att jag ska vara orolig för att få ont. Jag kommer ju aldrig att ta mig ur detta om det ska vara så här.

Men ska ringa och be om att få bli sjukskriven ist så jag kan få behålla mina semesterdagar och kan ta dem i Höst.

Mår sjukt dåligt över att jag inte får/kan träna och jag ser bara hur min kropp tynar bort. Jag vill träna och få känna mig stark och som att jag gör något. Inte bara gå korta promenader och sedan vara liggandes i soffan/sängen.

Likes

Comments

Har börjat dåligt med akut besök, inflammation i tarmfickorna, ingen träning och den psykisga ohälsan som gör sig påmind varje dag. Jag vaknar upp med ångest, panik och oro för hur dagen ska bli och sluta. Jag har panik över att jag inte har tränat sedan i måndags, ångest över att jag tyvärr måste äta utan att träna och får känslan av att jag blir tjock. Men igår så provade jag ett par byxor i stl38 vilket aldrig har hänt innan. Men ändå så känner jag mig jätte tjock och stor som ett hus. Jag står framför spegeln och det ända jag ser är en stor ballong och alla valkar som väller över kanten på byxorna och syns igenom linnet. Jag vill inte gå tillbaka till det jag en gång var. Jag vill ha en smal men vältränad kropp. Men det kommer inte hända om jag inte på något sätt tar mig ur denna sjukdom.

Jag åt frukost idag och verkligen vräkte i mig men känner nu hur tarmarna börjar säga ifrån så vet inte om man vågar äta något mer. Tror det blir fortsatt flytandeföda ett tag till.

Kommer jag någonsin våga äta eller ska jag gå runt och vara orolig för om jag kommer att få ont?

Likes

Comments

Dag idag vart det. Har varit och kollat inredning, kläder, handlat och fixat med T idag. Har ätit mat för första gången sedan i måndags och jag har haft en del kramper under dagen men det har varit överlnibgsbart. Hittade en del saker jag vill köpa hem men måste få upp det jag köpte igår och tapetsera om innan jag kan börja fixa iordning helt.

All mat har varit riktigt god idag men jag vet att jag kommer att få ångra det om någon timma eller imorgon.

Idag så har jag tagit det tuffa beslutat och bestämt mig för att min älskade vapendragare ska få somna in snart då han börjar bli skuttig och jag vill att han ska få avsluta när han mår som bäst <3

Kommer ev att åka till Skåne i helgen eller nästa vecka för att hälsa på en kompis och bara få komma bort från vardagen ett tag. Men vill vänta och se hur magen/tarmarna kommer att bete sig dessa dagar med mat.

Har även färgat håret och brynen efter ni super trevliga dag.

Bjuder på en bild från när färgen satt i

Likes

Comments

bra dag. Smärtan kom och gick hela dagen, vart illamående och yr ju längre dagen gick. Men insåg att jag bara fått i mig 3 skålar yoghurt. Nu till kvällen så blev det en varma koppen kyckling soppa.

Hade ork att följa med till Ikea på e.m så vart lite handlat hem. Så nu behöver jag inte åka dit på ett tag. Imorgon så får jag börja äta lite lätt men vet inte alls vad jag ska äta. Vill ju inte få sådär ont igen och behöva åka in akut. Men vill bli av med febern och få tillbaka styrkan så jag kan träna igen.

Köpte lite blommor så det ser mer hemtrevligt ut i fönstret och 2st ljuslyktor till mitt nya bord +att jag satte i en glödlampa så nu lyser min ananaslampa.

Vart även en sänghimmel som det kommer en bild på sen

Likes

Comments