Vet inte vart jag ska börja. Finns så mycket som vill ut men vet absolut inte hur jag ska få det att lossna. Just nu har jag tagit semester från livet och är bara med kroppsligt.
Som idag på jobbet så har jag bara varit där och alla har fått styra mig. Men jag ska ha möte med chefen imorgon och jag vet att han kommer att sjukskriva mig. Vet inte om det är bra eller dåligt?

Har en tjej som läser runor och hon läste av mina  igår och detta är vad dem sa:

Runorna visar: Din känslighet gör dej mycket sårbar. Du är mycket feminin, men osäker på dej själv. Finns ett sårat hjärta inom dej, som blöder. Du har tappat fotfästet i din tillvaro. Ser inte längre vilka möjligheter du har. Du har fastnat i negativa känslor och tappar din energi. Du hittar inte ljuset och glädjen i ditt liv just nu. Du känner dej tömd på dina krafter. Kärlek finns runt dej, men du ser den inte är fast i negativa känslor. Något har gått sönder inom dej och du känner inte tillit till livet. Ändå finns det styrka och vilja inom dej, som du inte använder. Du känner ångest och oro. Hindrar dej själv från att komma vidare. Ser ingen ljusning just nu. Du har många bra  saker omkring dej, som du inte ser just nu. Släpp taget om det som plågar dej, dags att andas djupt och leva vidare. Bygga nya drömmar och tro på dej själv. Söka nya vägar och möta de förändringar som kommer. Lämna gamla mönster och bygga nya. Du har kraften inom dej, måste bara våga tro på dej själv.  <3 Anita <3

Och allt stämmer verkligen på mig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är i en väldig svacka nu och det ända jag vill göra är att försvinna.
Springa tills mina ben inte orkar bära mig längre. Springa tills jag faller ihop till en hög där jag kan ligga och gråta, skrika ut min smärta som min kropp bär på. Jag håller på att falla isär och gå sönder inne från ut. Varför var det tvunget att komma tillbaka? Varför får det mig att må så dåligt? Varför skäms jag för min kropp? Det ändå jag ser är hur allt jag äter stannar kvar på kroppen. Jag vill inte se mat längre, jag vet att jag måste äta så jag lagar mat och äter den men vill inte. Jag vill bara till gymmet eller ut och springa så fort jag ätit. Jag vill få bort allt jag ätit druckit under dagen. Det spelar ingen roll vad det är för väder jag kommer att springa ändå. Vill inte hamna där jag var förut vill inte se ut så igen. Och jag känner att maten får mig att bli så igen.

Likes

Comments

För att jag inte varit så aktiv på någon vecka.

Fick ett tråkigt besked när jag kom hem från Portugal. Min systerson på då 3 veckor hade åkt in akut till sjukan och var inlagd, läkarna viste inte vad det är för fel och vet fortfarande inte vad det är.

Sen för nu en vecka sen så somnade min tjejkompis in efter en längre tid av cancer.

Så jag hoppas att nu har förståelse över min frånvaro.

Likes

Comments

Började dagen med sjukt god frukost. Sen vart det träning i volleyboll sanden i 1.15h efter det var det dags för lunch nere på stranden i vanlig ordning och där efter så körde vi ett gris pass på stranden. Så ja man har haft sand överallt. På kvällen var det middag ute med några från gruppen och det slutade tyvärr i en krogrunda.

Likes

Comments

Idag började vi dagen med yoga i 40min efter det var det dags för löpträning och teknik i löpning. Sen lite strand häng innan lunchen. Där efter så blev det poolhäng innan vi körde grisfys. Vid 16 så åkte vi till en vingård för vinprovning och det var helt fantastiskt där. Köpte faktiskt 2st flaskor vin som min mor ska få i present då hon fyller år imorgon.

Likes

Comments

Började dagen med en skön löprunda i soluppgången och det var helt underbart. Efter det så var det frukost, ett crossfit pass innan det var dags att gå ner till stranden för lunch och där körde jag backintervaller innan lunchen. Sen en god lunch och sedan så njöt jag på stranden fram tills det var dags för dagens sista pass som var tyngdlyftning. Jag älskar varända minut av denna resa.

Backen jag körde intervaller i

Lunchen

Likes

Comments

Idag var första dagen på campet och det har varit så kul. Första passet var att lära sig surfa vilket inte alls är så lätt. Men vi körde på i 2h och det var hur kul som helst. Lite arg och besviken på att jag inte kunde hålla mig kvar på brädan men upp kom jag 1 gång iaf.

Sen var det dags för lunch på en utav restaurangerna på stranden som ingick i priset.

Efter det så fick man ligga lite i solen innan det var dags för beachträning. 1.2km löpning, 100 burpees, 160 airsquats och 80 utfallsteg och det hela avslutade vi med 50min yoga. Och detta var bara första dagen nu längtar jag efter resten av dagarna.

Likes

Comments

Då har man landat i Portugal och sitter på bussen på väg till campet. Planet var 1-1.5h sent tyvärr. Men när det var dags att gå på så ropar dem ut mitt namn i högtalarna och ber mig komma till Gaten, mitt hjärta börjar klappa hårdare och jag får en oroskänsla i hela kroppen att det hänt något med min systerson som blev 2 veckor idag. Men det visar sig att dem har checkat in mig som fel person. Men det löste sig utan problem och vi kunde kliva på. Så fort planet rullade ut så somnade jag, vaknade till när det var mat och somnade om direkt efter

Likes

Comments

Nu är sänghimlen uppe och det vart riktigt bra. Tur att man kan göra fler saker samtidigt iaf, packa inför imorgon, tvätta och borra upp himmeln.

Är inte pepp alls inför resan men jag hoppas verkligen att det ändras när jag är där

Likes

Comments

Jag orkar inte längre. Varje gång jag går ifrån ett gym pass så känner jag mig fet och som att jag inte gjort något. Det spelar ingen roll hur länge jag tränat samma känsla varje gång.

Vad ska jag göra?

Har ni något förslag?

På söndag så åker jag till Portugal och hoppas på en grym resa. Och att jag kan komma i mitt livs form.

Uppdaterar er under tiden med bilder.

Likes

Comments