VARDAG, HÄLSA

Var ute på en promenad med hunden och pojkvännen som slutade på 8 km! Vädret ute är kallt, men att solen lös och med trevligt sällskap gjorde detta mig ingenting. Jag fick nästan lite vårkänslor och nu längtar jag tills våren och sommaren för att slippa ta på sig dessa tjocka vinterjackor och vantar.

Nu har jag fått mer energi i mig och känner att jag kan ta tag i pluggandet, tentaångesten inför imorgon börjar komma ifatt mig.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HÄLSA, VARDAG

Under 2017 var det mycket stress bland studier då det blev omtenta på omtenta som tog mer på mitt psyke än vad jag kunde föreställa mig. Jag fick dålig självkänsla och blev nedstämd. Som de flesta av oss vet blir påföljden av en psykisk ohälsa även en fysisk ohälsa. Det blev mycket stillasittande och inte alls mycket fysisk aktivitet. Att det inte blev tillräckligt med fysisk aktivitet ledde till att jag fick mer negativa tankar som tog ännu mer på psyket.

Nu har jag bestämt mig att vända denna onda cirkel till en positiv cirkel och börja tycka om mig själv mer. Fylla tankarna med positivitet och höja självkänslan. Börja träna och motionera som ökar "måbra-hormonet" och tänka på att för mig är det min hälsa som kommer i första hand.

Det kan bara bli bra utav detta!

Likes

Comments

​Nu har jag tagit tjuren i hornen och startat en blogg. Här kommer ni få en inblick i min vardag samt följa mitt mål till en bättre hälsa. Hoppas att detta finner ett intresse hos er och att ni kommer in och kikar här snart igen!

Fler inlägg kommer inom kort. Kram! 

Likes

Comments