Hej allihopa!

Det märks nu att hösten har kommit med kalla dagar,löv som byter färger och löv som trillar ner. Och så det ju även snart halloween🎃 Jag har inte planerat något speciellt inför halloween men tänkte kanske pynta lite i mitt rum.

Det blev en sån lättnad idag på mattelektionen för fick precis godkänt även fast jag nästan fick F på provet och behövde göra omprov men som tur slapp jag det.😌

( Kunde inte publicera det här inlägget när jag skulle p.g.a. att mitt internet inte fungerade så bra)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej allihopa idag så har jag inte så mycket planerat att göra jag ska bara ta det lugnt och plugga och även vara med min kompis Sigrid.

Idag så tänkte jag berätta om dagens outfit. Jag har på mig ett par jeans från gina tricot i modellen "Molly" och storleken XS. dem finns i storlekarna XS-XL och dom har perfekt passform. Enligt mig så sitter dimm mörkare blå och dom svarta bäst p.g.a. att vissa av mina blå har krullat ihop sig eller vad man nu ska kalla det. dom blir skrynkliga så att man typ måste stryka dom för att kunna ha på sig dom. Om någon vet vad man ska göra åt det så skriv gärna i kommentarerna. Jag tvättar alltid dom utan sköljmedel så det borde inte bli konstigt efter tvätt. Finns även att köpa i butik och på nätet.

Till min stickade polotröja den är också från Gina tricot och den är i storleken XS och finns att köpa i butik och på Gina tricots hemsida. Den finns även i olika färger.

Likes

Comments

Just nu så har jag väldigt mycket i skolan med prov och uppgifter så ska ändå försöka få igång bloggandet.

Men nu så sitter jag och myser och äter chips i soffan. Vi ses redan imorgon för jag tänkte blogga imorgon också för imorgon så är det ända jag har planerat att göra är att plugga till lite skolsaker och prov den kommande veckan.♡

Men godnatt och sov gott♡

Likes

Comments

Vem är jag?

Jag heter Ida och jag är 13 år. Jag bor i Västerås och jag bor varannan vecka hos mamma och pappa med min lillasyster. Jag gillar att var med kompisar och att blogga.

Varför vill jag blogga?

Jag vill blogga för att kunna utrycka mina känslor och stå för det jag tycker och tänker. Samt att jag tycker att det är väldigt kul att sitta och skriva och läsa bloggar.

Så det var lite om mig, men ni får gärna skriva frågor till mig. Om jag får tillräckligt med frågor så kommer jag göra ett inlägg där jag svarar på frågor. Snälla inget hat i kommentarerna det är nog med hat på internet nu så vill bara påminna om att sprid kärlek♡

Vi ses redan senare idag för jag är ledig idag så ska skriva ett eker två inlägg till idag.

Ses senare idag / Ida♡

Likes

Comments

Hej har inte varit aktiv på tag p.g.a av att jag har haft mycket med skolan att göra och så har jag inte haft ork och lust att göra det. Men nu så ska jag försöka blogga så mycket som möjligt nu.

Nu så sitter jag och mina kompisar Alva och Sigrid på ett café och bara har det bra.

Tyvärr så har jag inte haft tid att lägga upp det här tidigare än idag för jag skrev det här för några dagar sen.

Hoppas att ni kommer att gilla framtida inlägg<3

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!❤️

Här så kommer jag skriva och ha med mycket bilder📷

Kommer att blogga så mycket som möjligt❤️

Likes

Comments