på YouTube finns det nu en ny video
https://m.youtube.com/results?q=ida%20ewaldh&sm=3
det or min kanal

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om är fast i en desperation så finns det ändå

rätt så många sätt att komma över det men när man väl är i en desperation så tänker man inte på dem sakerna som kan hjälpa en själv. Anledningen till att man kommer in en desperation kan vara jätte många olika som till exempel

Blivit sårad, förlorat någon som stog en nära eller om man har dåligt självförtroende.

Om det är så att man kommer in i en desperation så ska man hålla sig lugn och inte stressa upp sig, man kan till exempel prata med någon, försöka hitta någon som man verkligen tycker om och som gör en lycklig så kommer man över det ganska lätt om jag har hört rätt.

Men dt är som sagt viktigt att inte bli för deprimerad.

puss & kram från ida

Likes

Comments

Godmorgon allihop!

jag hoppas ni har fat en bra kväll igår. Jag har nyss duschat och har hittat det bästa receptet på en fantastisk frukost, oftas så äter jag inte frukost om det inte är te, pannkakor eller något annat gott.

Idag ska jag ta det ganska lugnt ändå.

Jag ska hjälpa mina bröder att städa kaninburarna.

Sen ska jag vara med några kompisar och bara ta det lugnt.

ha en jätte bra dag, jag kommer antagligen lägga ut något mer men jag vaknade för ca 1 timme sen.

Det kommer snart upp ett blogg inlägg igen men under den tiden så får ni haen jätte bra morgon och dag.

Ni måste lyssna på låten breath me, den är underbar.

Puss & kram från ida

Likes

Comments

Hur man kan komma över sitt ex är det många som undrar, jag är inte någon expert på det men jag tänkte försöka komma med några tips som jag hade gjort om jag var i den situationen.

För det första så tycker jag att man ska prata med någon om det som tillexempel ett syskon, kompis eller någon som står en nära. För det som är sämst är att hålla det inne, man blir stressad, mår dåligt, får ont i huvudet ibland. Det kan vara mycket sånt. Något man även kan göra för att komma över sitt ex är att radera alla bilder och sms som man har med personen även fast et kan vara svårt och detta sker ju inte på 5 minuter utan det kan ta veckor eller månader. 

Att få sitt ex att försvinna ur ens liv är svårt men man måste försöka, man kan även tänka att hon/han förtjänar inte mina tårar. Jag ska inte sitta och gråta över någon som sårar mig. Allting tar tid och det får det göra men man ska aldrig sänka sig till den nivån så att man får dåligt självförtroende.

gilla om ni vill att jag ska svara på flera frågor och ge tips

puss & kram från ida

Likes

Comments

Hejsan allihopa, jag hoppas ni har trevlig kväll. Klockan är nu 00:06 och jag är hemma hos Sandra och hon har somnat men jag kände verkligen att jag ville göra det här inlägget på bloggen för att visa de personer som säger att ens första kärlek inte är något stort men det är det största du någonsin kommer att vara med om. När man börjar skriva med en kille som man tycker verkar helt okej, det kan vara någon som man är vän med sen innan eller en helt ny person. Min första kärlek, min riktiga första kärlek var speciell. Allt började med att en kille började skriva till mig och jag tyckte att han var sådär och jag var inte riktigt säker på om jag ville fortsätta skriva med honom och så..fråga inte varför. Men då visste jag inte att det skulle bli min första riktiga kärlek. Alla relationer har något speciellt, jag visste inte riktigt vad det var och det vet jag inte nu heller men något jag vet är att jag inte varit så kär i någon som jag blev i honom. Vi skrev inte så mycket om dagarna men vi skrev en hel del på kvällen. Allt kändes så bra men vi började bråka lite då och då. Vi tappade kontakten med varandra men just då var jag väldigt desperat kan jag erkänna. Jag tog kontakt med honom igen och vi bestämde oss för att vara vänner, då var jag ju såklart glad igen. Men sen hände någonting, vi båda skrev att vi hade saknat varandra otroligt mycket så vi blev tillsammans igen. Allt kändes ju helt okej men helt plötsligt så började han sluta skriva, han slutade svara på mina sms, han såg dem men skrev ingenting och det kändes hemskt. Det kändes som om det var något som var fel med mig, så jag gjorde slut med honom och han skrev bara "Okej" det gjorde otroligt ont i mig och jag kunde inte sova. Jag var både arg och ledsen på samma gång. Allt var borta nu...Det var bara att inse, man måste gå vidare, en sak visste jag..han kanske inte var min stora första kärlek, han var kanske bara en vilsen kille som inte visste vilken väg han skulle ta. Jag ångrar inget som har hänt, livet måste innehålla sorg, glädje, ilska, kärlek och att bara ha kul. Med en fantastisk vän som Sandra så går det att komma över det gamla och lägga det bakom sig. Allt detta har hänt mig under den tiden som jag trodde att det var min första stora kärlek och detta hände året 2015 från ungefär november till december.

tack för den här gången vi ses i mitt nästa blogg inlägg, ha det så jätte bra allihopa och tänk på att eran första kärlek ska vara eran första kärlek inte något annat.

puss & kram från Ida

Likes

Comments

Välartad idag,rolig men avslappnad dag med en latte😂😂
Puss & kram Ida ❤️😘😊

  • 28 readers

Likes

Comments